Forum » Pomoč in nasveti » Nenavadne težave
Nenavadne težave
gmail_samo ::
V zvezi z računalništvom in podobnimi stvarmi me znima vedno več zato sem odpr to temo!
Nisem sicer vedel kam jo naj uvrstim samo sem se odločil za tukaj!
Imam nekaj problemov:
1. S par kolegi bi si radi naredili nas Internet Radio pa me zanima kako se da to naredit( zastonj)??? Kaj pa FM/AM??? Kako narediti radijsko postajo na kakršen koli način?
2. Kako pri izdelavi strani narediti v Web Page MAkerju 1.51 da se hxperlink odpre v novem oknu(easy racun)
3. Dosti sem slisal o firmah katerih preko neta služijo denar. Imate iskušnje s tem? In ali se da z tem kaj zaslužiti?
Lp!
Nisem sicer vedel kam jo naj uvrstim samo sem se odločil za tukaj!
Imam nekaj problemov:
1. S par kolegi bi si radi naredili nas Internet Radio pa me zanima kako se da to naredit( zastonj)??? Kaj pa FM/AM??? Kako narediti radijsko postajo na kakršen koli način?
2. Kako pri izdelavi strani narediti v Web Page MAkerju 1.51 da se hxperlink odpre v novem oknu(easy racun)
3. Dosti sem slisal o firmah katerih preko neta služijo denar. Imate iskušnje s tem? In ali se da z tem kaj zaslužiti?
Lp!
samo
in se to:
ad bi postavil Slovnski forum nekaj podobnega slo tech-u in me zanima kako ? more bit zastonj slovensko in ne forumer.com
Lp!
ad bi postavil Slovnski forum nekaj podobnega slo tech-u in me zanima kako ? more bit zastonj slovensko in ne forumer.com
Lp!
samo
Matek ::
1. Za internetni radio uporabite Shoutcast ali pa Podcast. Z FM oddajanjem ne bo nič - rabite primerno opremo in predvsem dovoljenja.
2. Poskusi s kakim boljšim programom (recimo Nvu je precej zmogljiv in brezplačen), Web Page Maker je zanič.
3. NE.
4. Ponudniki gostovanja - tule najdi brezplačno gostovanje s podporo za PHP in potem namesti kak forum, najbolj popularen je recimo phpBB
2. Poskusi s kakim boljšim programom (recimo Nvu je precej zmogljiv in brezplačen), Web Page Maker je zanič.
3. NE.
4. Ponudniki gostovanja - tule najdi brezplačno gostovanje s podporo za PHP in potem namesti kak forum, najbolj popularen je recimo phpBB
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ja saj za FM je bol hec. samo me znaima za internetne strani kako narediti da se link odpre v novem okn(kateri koli program)
pa tudi to; ali obstaja kaksen internet ponudnik z brezplacnim (to da si lahko das gor stran) streznik al kak z lepim naslovom in da bi lahko dal forum gor! pa bolj natancno povejte kje se da dobit kak tak slo forum!
pa tudi to; ali obstaja kaksen internet ponudnik z brezplacnim (to da si lahko das gor stran) streznik al kak z lepim naslovom in da bi lahko dal forum gor! pa bolj natancno povejte kje se da dobit kak tak slo forum!
samo
pa ta suthcast in podcats sta neka cudna mogoce smo se narobe razumeli jaz iscem neko stran pri katerem si bi lahko zastonj naredo svoj internetni radio in oddajal.
samo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274343 (3761) | edi123 |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20888 (8594) | m!cho |
» | Kateri program za izdelavo spl.strani (enostaven)?Oddelek: Izdelava spletišč | 3366 (2427) | tomaz321 |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12707 (11900) | Ziga Dolhar |
» | Izdelava svoje internetne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3215 (2678) | jancko |