» »

Pinnacle TV

Pinnacle TV

zigajamnik ::

Dober večer... Ze veckret sem bil na tem forumu, in prejsnic sem dobil driverje, zdaj jih pa ne najdem vec...

Pred enim letom sem kupil TV kartico (Pinnacle). Ko sem jo takrat instalirov je delala brez problema...Potem sem enkrat formatiru racunalnik, in poskusil znova instalirat, toda instalacija je bla u redu samo potem se je zataknilo, ko sem prizgal TV je napisalo da ne more odpreti, češ naj preverim ali je pravilno use prikljuceno...Vem da je (bil) na tej strani link do enih driverjov k so mi pomagali da je TV delal...

Prosim ce mi lahko kdo pove ta link ali mi kako drugace pomaga...
Hvala (zigajamnik@gmail.com)
jamnik

ak733 ::

Pinnacle ima slabo podporo glede softwera in driverjev. Jaz sem za svojo tv karto (tudi Pinnacle) poskušal posodobiti driverje tako, da sem jih potegnil z interneta in so po opisu ustrezali mojemu modelu karte, a niso delovali. Tako da imam še zzdej lepo drivere z priloženega cd-ja. Mel sem že več tv kart in imam z njimi vedno znova slabe izkušnje (mel sem od Fly video, Zoltrix do Pinnacle) in noben driver ni preživel večjih posodobitev winsov.
:: AMD 64 3000+, DFI LanPartdy Ultra-D nF4, Geil 1GB rama, GIGABYTE 6600 256 DDR, HDD ExcelStore 80 GB, Pekač in monitor 17 LG, napajalnik 350 W + TV karta Pinnacle TV Rave

#000000 ::

Poglej če maš tisto USB 2.0 podporo al driver naloženo, ker verjetno je tu caka. LP

Ak... , pa bi se dalo se kje drugje dobiti te driverje? Lepo bi bilo da bi jih imel jst tudi na CD-ju :D
jamnik

#000000 ::

Nalož si Everest www.lavalys.com in z njim poglej kaj rabiš, tko bo majlaži. Klikneš na nprmatično in ti pokaže proizvajalca in naslov za driverje (vsaj ponavad) je tko. LP

Najlepsa hvala za pomoč...bom probal s tistim programom..
Kasneje sporočim!!
jamnik

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010177 (7986) edublin
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
507409 (5476) Tiash
»

Pinnacle PCTV + winXP velik problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
152808 (1992) oton
»

Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!

Oddelek: Zvok in slika
186058 (5746) zavajon
»

Ali je grafična radeon 9600?

Oddelek: Strojna oprema
14987 (850) Good Guy

Več podobnih tem