Forum » Pomoč in nasveti » Uničeni CD-ji
Uničeni CD-ji
Prjatu ::
Mam en kup CD-jev ki pa jih ne morem prebrat v CD-romu, niso fizično uničeni (praske,...) ali umazani, samo Cd-rom jih noče prebrat, a obstaja vseeno kakšen način da rešim podatke
Something else is controlling me!
- spremenil: Prjatu ()
Elemen_T ::
Obstajajo čistila, ki (preizkušeno) kar precej delujejo.
Seveda pa to ne pomeni, da ti bo zneslo popravit čist spraskano plato.
Povprašaj v kaki računalniški firmi.
lp
Seveda pa to ne pomeni, da ti bo zneslo popravit čist spraskano plato.
Povprašaj v kaki računalniški firmi.
lp
Dami ::
Mal not pihni. Če še to nikol nis nardiu se pripravi na vsip prahu
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
miranpozar ::
Probaj s kakšnim dobrim CD(RW) pogonom, kakšnega priznanega proizvajalca.
Sicer pa CDR mediji niso večni. Tudi jaz jih imam nekaj, na katerih so podatki čez par let kar izpuhteli! Mamicu jim Traxdata in podobno poceni sranje!
Kupujte dražje CDR medije (Mitsui je zakon, npr.)
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sicer pa CDR mediji niso večni. Tudi jaz jih imam nekaj, na katerih so podatki čez par let kar izpuhteli! Mamicu jim Traxdata in podobno poceni sranje!
Kupujte dražje CDR medije (Mitsui je zakon, npr.)
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
miranpozar: ti si edini dojel bistvo mojega posta, a se da vseen kako dobit podatke, al so zgubljeni, aja drgač mi pa probleme povzročajo ravno Mitsui cdji, tud moj Plextor ga noče brat
rasta ::
sej so že vse zgorej povedal. probej s kakimi čistili ali pa kup kakšen boljši cd-rom (npr. teac). drugače pa vedno obstaja še tretja možnost: cd vržeš v smeti in se posloviš od podatkov!
rasta: če bi ti in ostali znali brat nebi pisali takih neumnosti, cd-ji niso fizično uničeni ali umazani, cd-rom ni slabe kvalitete ali star, prašen..., v bodoče najprej preberi poste, potem pa šele stresaj neumnosti po forumu.
poker ::
Občasno sem imel tak problem. Morda bo zvenelo čudno, ampak probaj dat te CDje v kak starejši CD-ROM, ki dela na nižji hitrosti, npr. 32x (priporočam TEAC). Mojim CDjem je pomagalo.
Sicer pa nimaš kaj izgubit, če to probaš.
Sicer pa nimaš kaj izgubit, če to probaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7036 (5950) | City |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5907 (4900) | ender |
» | Kje najceneši/najboljši CDR-ji?Oddelek: Kaj kupiti | 2324 (1446) | bastadu |
» | DVD problemOddelek: Zvok in slika | 1020 (820) | Boky |
» | Katere cd-je za audio??Oddelek: Zvok in slika | 1868 (1411) | miranpozar |