» »

DVD problem

DVD problem

js ::

A kdo ve zakaj se mi DVD ko gledam film po nekaj časa začne ful neenakomerno vrtet. Hitrost se ful spreminja, včasih se pa tud ustavi in pol mi tud slika na ekranu zašteka.
DMA mam vkloplen. DVD rom je pioneer 104. Isto je tud če gledam .vob fajle iz CDja v CD romu.
please help!!!

miranpozar ::

Poškodovan ali umazan medij? Ti to dela z vsemi filmi?

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Mediji niso krivi. To mi dela z večino DVDjev (cdjev). Ni važno če so poškodovani.

Boško ::

Očisti lečo DVD-ja! Pomaga!! Verjem, govorim iz izkušen!!

L.p.

OK. Mi lahk še sam poveš kak se to naredi.:D:D:D

Lečo DVDja sem očistil. Ne pomaga. Še vedno se nekam čudno zaganja. Sicer pa DVD sploh ni bil umazan.

Še ma kdo kako idejo?!

Ribicija ::

Probaj ga flashnit z novim biosom. Včasih imajo očitno kake težave. Meni je delal podobno pa sem dal gor novejši bios in glej ga zlomka zadeva dela dosti boljše.

Tud novi bios sem že flashal pa nič ne pomaga!!

Boky ::

Moj Poneer-jev 105 se nesramno greje in s tem greje tudi DVD-je ki so v njem(ceprav je pod in nad njim prazen prostor). Meni sicer DVD-je med predvajanjem filma tudi po dalsem casu se enakomerno vrti. Mozno pa je, da ce imas majhno ohisje in slabo zracenje, da se ti pogon pregreva(glede na to da zacne stekat cez nekaj casa). Probaj z odprtim ohisjem, daj pogon na tako mesto da se bo lahko cim bolj hladil. Ce bo takrat deloval enakomerno tudi po dasem casu je tvoj problem toplota.

benzoo ::

tut jaz imam 105ko, ki se med delovanjem precej segreva.
zanima me ali je to za medij slabo, ker na specifikaciji je temperaturno obmocje delovanja medija precej majhno??

:\

Toplota ni problem, ker mam že zdaj odprto ohišje. Mislim da se ne more pregrevat!

Mate ::

Jah.. moj pioneer tud ful greje cdje... dvdje ne tok. Mi gre pa nazivce ker stvar poka, ko pride proti koncu cdja, vcasih pa tud kr umes al pa na zacetku... kr neki... menda da pihanje pomaga

VASkO ::

ja vsi ste hvalili pioneer, zdaj pa kar nastevate probleme z njim, ne?

mam toshibo...:D

BigFoot ::

no jest mam pa še ta star Pioneerjev DVD (6x) pa mi dela super.

Kdo je hvalu pioneerje. Js ne kupim nič več kar se začne na P! Sicer pa ne vem zakaj sploh na ohišju piše pioneer ker ma vse čipe panasonicove.

Ampak kolk se meni zdi DVD sploh ni kriv!

Boky ::

Jaz sem imel do zdaj opravka z kakimi 4-imi DVD-ji od Pioneerji (103, 2* 114, 105) pa z nobenim zaenkrat ni problemov. Ce sumis da je kaj drugega narobe, daj pogon v kako drugo masino in ga tam stestiraj. Ce bo isto pac probas uveljavit garancijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
12610738 (6977) delfinus
»

Kako popraviti Pioneerjev DVD-ROM, ki ne prepozna več CDjk?

Oddelek: Strojna oprema
101103 (949) jlpktnst
»

ker DVD bralnik

Oddelek: Kaj kupiti
392120 (1747) BigFoot
»

DVD??????

Oddelek: Kaj kupiti
312022 (1692) js
»

DVD se ustavlja