Forum » Zvok in slika » soundstorm piska
soundstorm piska
zlobcek ::
hello!
No da po dolgem času predstavim en svoj problem, ki ga mam že preveč časa.
Pri višjih glasnostih mi piska soundstorm zvočna na matični MSI k7n2-ilsr delta. Jasno N-force 2 čipovje, gor barton 2500+/3200+, nenavita 6600gt, neki diska, miš, tipkovnica in vsa ostala šara.
No problem je, ker sem probal ama skor čist vse. Ugasnu/izklopu vso navlako, ki ni nujna za poganjanje win xp, poskusil z drugim napajalcem, še miš sem zamenjal enkrat. pojavi pa se mi šele, ko pride v XP-je. Ni enaka frekvenca. Dere se kot ena miš. hm, podobno kot recimo stari golfi, ko imajo jermen zrahlan - tist weeeeeeeee. Sam da je tukaj zelo potihem.
Štala uglavnem.
Aja btw, prvič sem to pogruntal po Nestu. Najbolš, da fromatiram kišto
No da po dolgem času predstavim en svoj problem, ki ga mam že preveč časa.
Pri višjih glasnostih mi piska soundstorm zvočna na matični MSI k7n2-ilsr delta. Jasno N-force 2 čipovje, gor barton 2500+/3200+, nenavita 6600gt, neki diska, miš, tipkovnica in vsa ostala šara.
No problem je, ker sem probal ama skor čist vse. Ugasnu/izklopu vso navlako, ki ni nujna za poganjanje win xp, poskusil z drugim napajalcem, še miš sem zamenjal enkrat. pojavi pa se mi šele, ko pride v XP-je. Ni enaka frekvenca. Dere se kot ena miš. hm, podobno kot recimo stari golfi, ko imajo jermen zrahlan - tist weeeeeeeee. Sam da je tukaj zelo potihem.
Štala uglavnem.
Aja btw, prvič sem to pogruntal po Nestu. Najbolš, da fromatiram kišto
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vertikalna miš - katero?Oddelek: Kaj kupiti | 3999 (2981) | Ales |
» | Miš v sobiOddelek: Loža | 4508 (3810) | branc |
» | Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23629 (17682) | zuz3k |
» | Mnenja glede teh mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 19892 (17654) | jazbec |
» | Najbolša mišOddelek: Kaj kupiti | 1796 (1346) | Evil |