Forum » Pomoč in nasveti » Visok CPU?
Visok CPU?
soso ::
Dan!
Mam en problemcek al pa kr dva !
No pred kratkim mi je sla maticna na mojem racunalniku in na sreco imam doma se en stari rac. ,ki bo za silo do nakupa novega (600 Mhz, 256 Ram, 10 GB disk). No na tega sem hotel dati disk iz prejsnjega rac. in ko ga zalaufam rac. mi hoce zacet nalagat win. in pol zmrzne? A je preslaba maticna za drugi disk?
In se drugi problem. Za silo sem usposobil ta rac. nalozil Xp in pri brskanju po netu, pri odpiranju strani ali pa pri pogovoru preko MSN mi CPU nabije na 100% in pol vse zelo, zelo stekatak fejst da se preko MSN z slusalkami ne da pogovarjat. Prosim za pomoc , drugace bodo spet hudi racuni na GSM !! LP
Mam en problemcek al pa kr dva !
No pred kratkim mi je sla maticna na mojem racunalniku in na sreco imam doma se en stari rac. ,ki bo za silo do nakupa novega (600 Mhz, 256 Ram, 10 GB disk). No na tega sem hotel dati disk iz prejsnjega rac. in ko ga zalaufam rac. mi hoce zacet nalagat win. in pol zmrzne? A je preslaba maticna za drugi disk?
In se drugi problem. Za silo sem usposobil ta rac. nalozil Xp in pri brskanju po netu, pri odpiranju strani ali pa pri pogovoru preko MSN mi CPU nabije na 100% in pol vse zelo, zelo stekatak fejst da se preko MSN z slusalkami ne da pogovarjat. Prosim za pomoc , drugace bodo spet hudi racuni na GSM !! LP
Ah ni nam lahko!!!
Blup ::
A si sistem laufu iz novega al starega diska?
Če si iz ta boljšega diska hotu pognt sistem, ti verjetno zato ni delal....
Blup
Če si iz ta boljšega diska hotu pognt sistem, ti verjetno zato ni delal....
Blup
Sami ::
Na plato naloži najnovejši BIOS in ponovno formataj hdd.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
soso ::
ma problem je v tem da se nikoli nisem nalagal biosa na plato ,tak da ne vem kak to gre + tega pa sploh ne vem kira plata je not , na njej pa nisem nic nasel napisanega, papirjev pa tudi nimam nobenih ! LP
Ah ni nam lahko!!!
Nekje na plati je 100% napisan model plate, potem na netu poišči manual od plate in sledi navodilom za flashanje BIOS-a.
zlobcek ::
Če ti začne nalagat winse, potem nima to nobene veze z biosem, ker ti ga je le-ta prepoznal brez problema.
Če si hotel windowse naložit s tanovega diska, se ti sistem sesuje, ker ne moreš kar tako diska dat u drug računalnik in zalaufat windowse. Jih je treba nanovo naložit.
Če si hotel windowse naložit s tanovega diska, se ti sistem sesuje, ker ne moreš kar tako diska dat u drug računalnik in zalaufat windowse. Jih je treba nanovo naložit.
Če ti začne nalagat winse, potem nima to nobene veze z biosem, ker ti ga je le-ta prepoznal brez problema.
Ni nujno. Kolega je imel C 1200Mhz in eno staro plato in ga je 160GB disk vsak dan zajebaval in winsi so se mu sesuvali, zdaj na nForce2 plati in Duronu 1800@2000Mhz mu deluje vse bp.
Pyr0Beast ::
Če so driverji za plato integrirani potem včasih dela, če iz proizvajalčevih šaltaš na integrirane v drugem kompu pa velikokrat crkne vindos
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor..Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1096) | Sumo |
» | Ne gre naložit winXP na novi hardwerOddelek: Pomoč in nasveti | 2973 (2254) | boštjan |
» | BIOS update, ident. plate...Oddelek: Strojna oprema | 1620 (1461) | segedinar |
» | Riva TNT2 - okvara - kako odpravitiOddelek: Strojna oprema | 1143 (1040) | Copciller |
» | Hud problem z GeForce-om !!!Oddelek: Zvok in slika | 1328 (1052) | Cygnus |