Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO: reševanje izbrisanih podatkov iz diska
NUJNO: reševanje izbrisanih podatkov iz diska
Jon ::
Lepo pozdravljeni, upam da mi lahko svetujete!
In sicer, gre za en trdi disk iz katerega so bili izbrisani pomembni podatki. Disk sicer ni bil formatiran, samo kup izbrisanih datotek. Je te datoteke se mozno resiti? Obstaja kak zanesljiv in preizkusen program ali postopek, ali naj ga kar nesemo v kaksen servis...morda kdo priporoca kaksnega kakovostnega iz LJ ali okolice?
Hvala in lp!
In sicer, gre za en trdi disk iz katerega so bili izbrisani pomembni podatki. Disk sicer ni bil formatiran, samo kup izbrisanih datotek. Je te datoteke se mozno resiti? Obstaja kak zanesljiv in preizkusen program ali postopek, ali naj ga kar nesemo v kaksen servis...morda kdo priporoca kaksnega kakovostnega iz LJ ali okolice?
Hvala in lp!
Samson ::
Uporabi serach tukaj na ST je bilo mnogo tega dorecenega...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
ToniT ::
Če ne boš ničesar pisal po disku, ne moreš narediti večje škode. Drugače pa se v Delu pred časom bral intervju z nekom, ki se ukvarja z reševanjem podatkov iz diskov. Cene so pa okrog 20000 SIT, če je zadeva enostavna in višje.
jest10 ::
Program posnemi in instaliraj na drugi disk ali particijo. Nikakor ne na tisto praticijo kjer so izgubljeni podatki!!
polde66 ::
živjo
evo en program: recover4all professional v.2.23 pa ne vem če ni že v 2.24 zunej.
no v glavnem zadeva laufa tko da ga maš inštaliranga na drugmu disku kot pa tak od koder podatke vrača. Zadeva deluje fantastično. jest sem po pomoti disk sformatiral pa sdem mel gor vse slike z dopusta in mp3 v glavnem cel backup narjen. zadevo sem inštaliral, določu katere in kakšne mape naj mi vrne in zadeva postu ene 2 ure. seveda je čas trajanja odvisn kok velike datoteke nazaj pobiraš. Ne boš verjel čist vse sem dobu nazaj in to s formatiranga diska, uporabu sem ga tudi na spominski kartici ma dela v glavnem povsod. PRIPOROČAM!!!!
LP Andrej
Če bi se pa na kakem servisu rad dnarja znebu ga pa rajš men prnes pa te jest oberem haha!!!
evo en program: recover4all professional v.2.23 pa ne vem če ni že v 2.24 zunej.
no v glavnem zadeva laufa tko da ga maš inštaliranga na drugmu disku kot pa tak od koder podatke vrača. Zadeva deluje fantastično. jest sem po pomoti disk sformatiral pa sdem mel gor vse slike z dopusta in mp3 v glavnem cel backup narjen. zadevo sem inštaliral, določu katere in kakšne mape naj mi vrne in zadeva postu ene 2 ure. seveda je čas trajanja odvisn kok velike datoteke nazaj pobiraš. Ne boš verjel čist vse sem dobu nazaj in to s formatiranga diska, uporabu sem ga tudi na spominski kartici ma dela v glavnem povsod. PRIPOROČAM!!!!
LP Andrej
Če bi se pa na kakem servisu rad dnarja znebu ga pa rajš men prnes pa te jest oberem haha!!!
boych ::
uspel rešit crknjeno disketo z podatki zadnjih dveh let!
ORODJE : PC INSPEKTOR FILE RECOVERY
probal sem vse mogoče Easy resovery,Magic recovery pa še pa mi je edino PC INSPEKTOR uspel rešiti podatke! QL
ORODJE : PC INSPEKTOR FILE RECOVERY
probal sem vse mogoče Easy resovery,Magic recovery pa še pa mi je edino PC INSPEKTOR uspel rešiti podatke! QL
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Good Guy ::
polde jst mam isti problem tko da če bi mi lohk pomagu mam isti program kt si ga ti uporabu pa nimam nikjer za naštimaš kašne fajle ti vn vrže
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
polde66 ::
tapru ga požen pol ti pa že program pove kok maš kakih zadev kje pa katere hočš obnovitt in katere ne
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2265 (2048) | solatko |
» | Nujno izbrisane datoteke pri inšt. XP-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1346) | imagodei |
» | Kako varno brisati pomnilne medijeOddelek: Loža | 1696 (1157) | Azrael |
» | Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!Oddelek: Zvok in slika | 1911 (1593) | baron21 |
» | Po pomoti formatiral memory card za digitalca...format errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1111) | carterw |