» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
49 / 66
»»

imagodei ::

Gandalfar:
Sem malo pocistil.

Mr. Gandalfar (in tole je resna pritožba),

zgolj čiščenje se ti zdi ustrezna reakcija na takšna izvajanja? "luli" ne dobi naziva ? A sta morda kolega (se nanaša tudi na mojo pritožbo malce višje v tej temi)? V tem primeru bi morda kdo drug moral intervenirat, bi bilo bolj na mestu.
- Hoc est qui sumus -

Marpa ::

Spoštovani,

mogoče kdo ve zakaj mi nobeden ne odgovarja na e-maile, naslovljene na info@slo-tech.com in team@slo-tech.com ?

Lepo prosim tudi, če kdo ve zakaj sta se moja dva maila, naslovljena na team@slo-tech.com vrnila od rt@owca.info, opremljena le s komentarjem "Permission Denied".

Hvala za morebitne odgovore.
Marijan

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Marpa ()

Imel bi pritožbo na splošen pojav na forumu. In sicer se je začelo dogajat, da se odpirajo ene in iste teme, brez da bi se pred tem preverilo ustrezen oddelek vsaj za en teden nazaj, kaj šele, da bi se uporabilo funkcijo Iskanja, ki bi vrnila dobesedno na desetine _aktualnih_ podobnih tem. Najbolj bodejo v oči teme ala "Kakšen računalnik naj kupim", ter "Kako se vam zdi ta konfiguracija", čeprav so se začele ponavljati tudi druge (okužbe s spyware ipd).

Ne razumem, zakaj upravljalci strani ne moderirajo bolj striktno tega (zelo radi pa pobrišejo zastranitve od teme in sicer po nekih obskurnih pravilih; torej v enem primeru se tema z izmišljenim naslovom "Barva jagod" izrodi v vsesplošen in popolnoma nemoderiran linux-windows flamewar, v drugem primeru pa bo pa nekdo začel temo o nekem GSM aparatu, potem se bo pa začelo govorit o Mobitelu, bodo pa sporočila brisana...) Skratka, kolikor lurkam po tujih forumih (in slo-tech še vedno rula!) vidim, da zelo striktno nastopajo proti podvojevanju tem.

Če se ne da naredit ene teme, ki bi bila npr. namenjena vprašanjem glede konfiguracije računalnika (ene teme so res očitno namenjene hvalisanju in bi spadale kvečjemu v Nakladalnico), bom pač tudi to preživel. Se mi pa zdi jako čudno, da takšno smetenje po forumu ne moti upravljalcev.
- Hoc est qui sumus -

WarpedGone ::

Seveda moti, to je tudi kršitev pravil. Težava je, da se je treba podobne obstoječe teme enostavno spomnit. Ali naj gremo za vsako novo temo spuščat Search ali kaj podobnega že obstaja? Dodatna težava je še, da sploh ni nujno da imajo podobne teme tudi podoben naslov.

Če opaziš, da je podobna tema že odprta, te prosim, da na to opozoriš v tisti temi ali pa tu v Pritožbah, potem bo nekdo to sigurno preveril in ustrezno ukrepal.

Dodaten problemčič je še, da ST ne podpira združevanja tem in je ukrep lahko le zaklep teme in eventuelno ročno prestavljanje postov v starejšo temo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Bistri007 ::

Gzibret, pobriše vsak post, ki kritizira islamizem. Prosim, da mu odrečete moderatorske pravice, saj ni nepristranski. Sumim, da ščiti islamizem ali islam. Še do danes nisem dobil odgovora na svojo pritožbo z 10. jul 2008, 21:22:51.

Sedaj je pobrisal 14 komentarjev k novici ( Knjižničarji v boj za boljši jutri: več zasebnosti ) , ki med drugim omenja Osamo bin Ladna. Če se pa islama ne sme omeniti, ko je govora o Osami, ki smatra Španijo za del islamskega sveta, potem pa...
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

gzibret ::

Posti so bili brisani, ker so kršili 1. odstavek 2. člena pravil Slo-techa. Pri tem sem uporabil ukrep po 1. odstavku 25. členu pravil. Ker si nadaljeval svojo offtopic ofenzivo ti svetujem, da si prebereš tudi 2. odstavek 25. člena.

Sem ti napisal v pobrisanem postu, pa bom še enkrat.... Nič me ne moti ne Osama, ne Islam, ne Evropa, ne ZDA in ne tvoj boj proti islamu. Moti me offtopic debata, neargumentirano natolcevanje, flamewar, osebne žaljivke in podobno.
Vse je za neki dobr!

Bistri007 ::

A te pritožbe so tako, da je tožnik, sodnik in rabelj v eni osebi?
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

OmegaBlue ::

Ne, rabelj sem jaz, ugani kdo ima zanko okoli vratu. Že s prvim postom v novici si zavil offtopic in srečo imaš, da za tvoje obnašanje še nisi prejel naziva, si pa na zelo dobri poti.

Pritožba zavrnjena.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

SmeskoSnezak ::

V novici se že dolgo provocirajo. Dajte mal to spucat... Btw, tole stvarco (2) bi lahko dodali v novico ali pa spisalo eno novo ;)

p.s.:Bistri še kar teži z islamom, dajte te rajš prestavit v novo temo, da bo nehal pisarit v tisto temo, kjer nima nič početi.
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

nevone ::

V temi Prijavljanje napak ni odgovora na vprašanje: Zakaj se v Moje teme ne vidi tema Protokol?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

... kakšna zveza, spet ne slišjo nič.
Jaz pa dobro slišim in uprašam te,
zakaj v Mojih temah Protokol ne vidi se!
Hehe ... :'(

o+ nevone

Ziga Dolhar ::

Nevone,

Na vprasanje ti verjetno lahko odgovori le Primoz, ta pa je trenutno na lepsem. V bistvu se mi je ravno pred kratkim s kolesom pripeljal mimo, jest sem pa v enem hrvaskem kempu. :-)
https://dolhar.si/

O, Žiga, hvala za odgovor. Sem čist pozabila, da je čas dopustov. Pa prijeten dopust še naprej.

o+ nevone

x45 ::

Moderiranje:

mene zanima če kdo gleda kako moderira adriano, žali me v PM, dopušča žalitve ostaloih to ne briše, moje teme pa briše kakor koli mu je. po moje nima kaj iskat tule. Zdaj me pa res zanima če ste za kaj pa boste ozt bo kdo to uredil ??

Adrijan0 ::

x45, napadaš me na zasebna sporočila in jaz ti ne smem odgovoriti? Vsi so ti že nevem kolko krat povedali, kako je z tistimi tvojimi procesorji in kar naprej jih začneš žalit in tako naprej. In potem so drugi krivi?

x45 ::

Adriano in še kdo moderatorjev ter kup članov je pač Intel fanov in zasmehuje vse ki mislijo drugače . pika.

ostala debata škoda časa.

Meizu ::

Ej bmk če so to pritožbe ampak bom vseeno tuki napisal - Dobro vidiš kakšne dve mašini imam v podpisu. AMD in Intel. Že to izključi vse možnosti o intel fanboyizmu, ki ga ti omenjaš. In kaj je narobe če kupmo trenutni best buy? A zdej mormo kupit vsi AMDja ker tebi osebno tko paše, ker si (oprosti, ampak resnično si) AMD fanboy in ne preneseš tega, da se mi hvalimo s trenutno hitrejšimi C2Dji in C2Quadi, medtem ko ti upravljaš malce počasnejšega Phenoma? Čeprav so inteli trenutno konkretno hitrejši? Še 2 leta nazaj ne bi bilo debate in bi se definitivno priporočilo AMDja ker so bli hitrejši. Zdej žal niso. In mi kupmo best buy in smo vsi fanboyi zdej? Ma x45 te prosim no. IMHO nimaš ti kej iskat tukej. Pa brez zamere, ampak krivovercev res ne rabimo. Nonstop pribijaš neke nerealne in nas zavajaž s podatki, medtem ko vsi testi ki jih objavimo/preberemo kažejo nasprotno. Če bi bili Phenomi res hitrejši kot današnji Intelovi quadi, potem bi se to vedelo in bi jih vsi kupovali. Tako pa ta tvoja izmišljena teorija ne drži in se pač kupi best buy stvar. In tuki fanbojizma res ni. To je iz moje strani in mislim, da si x45 resnično zasluži še kej več kot pa le naziv ob strani svojega up. imena.

El Nino ::

Ne vem, če to spada v 'Pomoč in nasveti'. Kvečjemu bi to premaknil v Ložo, če ne zbrisal, ker nima veze s čimerkoli.

SmeskoSnezak ::

A lahko bedarije oz. odgovore v takem stilu od nevone in podobne enostavčne "Se strinjam" brišete? Ne pripomorejo nič k debatam. Če že napišejo, da se strinjajo, naj to še argumentirajo zakaj.
@ Pusti soncu v srce... @

godi ::

js sem oddal oglas in sem napisu cena po dogovoru. in pol mi je zaklenu temo. nevem men se zdijo to mal čudne fore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tilen ::

Čudne fore zato, ker nisi upošteval pravil, kjer piše, da mora biti postavljena vsaj okvirna cena - kar pa "po dogovoru" definitivno ni.

# Čim prodajate (četudi gre za kombinacijo prodam ali menjam), navedite vsaj okvirno ceno v nedvoumni enoti.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

godi ::

primož če se gremo po zakonu mi ne moreš zapret teme, namreč 1 evro sem dal OKVIRNO CENO zraven sem pa jasno dopisal da PO DOGOVORU, tko da predlagam da odkleneš.

hamax ::

Al pa ce napises nov oglas in napises realno okvirno ceno...

Primoz ::

Ali pa če jaz kupim po ceni, ki jo zahtevaš ... in potem oglas ni več aktualen.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Spoštovani Primož !

Zgoraj je moj post od 22.julija z vprašanji glede (ne)odgovarjanja na e-maile . Zdaj vidim, da sodelujete v forumu ( 9.avgust ), torej ste prisotni. Odgovorov na moja vprašanja nisem prejel, zato zdaj dodajam vprašanje, zakaj ne odgovarjate na moj post in maile ?

Lepo vas pozdravljam !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Marpa ()

El Nino ::

Slike vaših OC procesorjev - tema že obstaja + it makes no sense - slike OC procesorjev???

KoMar- ::

T-2 ter p2p problem <-- post uporabnika OChack ne paše v temo

Ker so nekateri že skorajda bolestno dosledni pri uveljavljanju pravil (brisanje vsakega najmanjšega offtopica), npr:
http://slo-tech.com/forum/t46757/p20515... W1, pa malo višje Omega

pričakujem da bo tale tema
Bravo Žbogar!!!

hitro brisana oz. združena z neko drugo temo, ki je že namenjena Olimpijskim igram...

[Ali pa tudi ne, ker je uveljavljanje pravil očitno selektivno in navkljub pritožbi (http://slo-tech.com/forum/t175440/p2031... ter predhodnemu očitnemu kršenju pravil, mederatorji ne ukrepate. Zgleda, da si nekateri lahko privoščimo manj, drugi pa malo več]

EDIT: slovnica
EDIT2: dodan "ne" v zadnjem stavku -> "ne ukrepate"
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

Imagodei: hvala.

kixs ::

Sem se ravno spomnil na mojo zaklenjeno temo pred nekaj casa.

Trenutno igram...

Zakljenjena zaradi SPAM-a??? Zdej mi pa nej en to razlozi kaksnega SPAM-a? Avtor zaklepa seveda ni odgovoril na moje SZ.

LP

Trenutno igram...

Zakljenjena zaradi SPAM-a??? Zdej mi pa nej en to razlozi kaksnega SPAM-a? Avtor zaklepa seveda ni odgovoril na moje SZ.

LP

1. Ukrep je obrazložen: Slo-Tech | Trenutno igram...

2. 36. člen pravil:
1. Vse pritožbe so javne. Podane morajo biti v 7 dneh od ukrepa, izjemoma v enem mesecu.

2. Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih, elektronski pošti ali postavljenih v drugih oddelkih ne bomo upoštevali.

Trenutno igram...

LP

1. Ukrep je obrazložen: Slo-Tech | Trenutno igram...

2. 36. člen pravil:
1. Vse pritožbe so javne. Podane morajo biti v 7 dneh od ukrepa, izjemoma v enem mesecu.

2. Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih, elektronski pošti ali postavljenih v drugih oddelkih ne bomo upoštevali.

Obrazlozitev je kratko malo "idiotska". Dal sem to temo zaradi tega, da vidim kaj kdo spila in ce najdem kaksno pametno rec, da jo tudi sam probam. Spam-a NI! Ker se vsi odgovori nanasajo na naslov teme in so ON-topic.

Ce moderasi ne vidite POANTE v temi, se ni nujno, da jo morate zaklenit!!!

Ajd!

Urc ::

Jaz tudi glasujem za ponovni odklep teme, saj je bila tema zaklenjena brez pravega razloga.

Mogoče pa se slo-tech boji, da se bojo hrčki preveč izmučili zaradi enovrstičnega nabijanja ?? :\

Temi "Funny and cool links" & "Šale"... Komentarji čakajo na izbris.
- Hoc est qui sumus -

Cudno, da ta tema se obstaja?

Trenutno poslušam

http://slo-tech.com/forum/t317717/p2056...

Odgovor, ki ne prispeva popolnoma nič k temi, poleg tega ne varčuje z uporabo velikih tiskanih črk. Prosim za posredovanje.
- Hoc est qui sumus -

Funny 'n' cool links: spet debata, ki ji tam menda ni mesta: klik.
- Hoc est qui sumus -

Uporabnik Tio2 spet smeti po temah in je krepko offtopic:
kljik1
kljik2

Se ne da naredit nekaj, da bi se ga malo umirilo? Zdaj sem že mimo tega, da bi ga obtoževal za trolanje. Človek je očitno močno bolan in potreben pomoči (resno pravim), vendar je njegovo smetenje kljub temu, ali pa prav zato, še posebej moteče.
- Hoc est qui sumus -

Ni nam lahko ...

Bellzmet ::

Pa tale tema ima tudi čist brez veze naslov.

LINK!

Gre se pa že spet za Tio2.

lp

- Hoc est qui sumus -

A. Smith ::

Tio2 se je lotil teme Global Warming. Dejte malo spucat, hvala.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

gzibret ::

A.Smith - sem opazil (bil sem na morju v eni vukojeb***, kjer ni bilo niti vode, niti elektrike, še manj pa signala). Jutri vzamem metlo v roke. Hvala za opozorilo.
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

WTF?

A nimamo že dovolj štetja slončkov in ostalih bingeljnov? In to v oddelku Programiranje?
- Hoc est qui sumus -

V petek, 29.08.08. sem z uporabnikom Primoz izmenjal nekaj zasebnih sporočil glede njegovega neodzivanja na moja sporočila po el.pošti in tukaj v forumu. Med korespodenco sem opazil, da ta zasebna sporočila bere tudi uporabnik kuglvinkl. Zato sem mu po el.pošti poslal naslednje sporočilo:

Spoštovani,
mi lahko zaupate kdo ste vi, da lahko berete moja zasebna sporočila ?
Hvala in lep pozdrav !

Danes sem po 4ih dneh prejel odgovor (najprej ):
Ne razumem najbolje maila. Katera zasebna sporočila ?dneh

in zatem še enega, potem, ko sem mu odgovoril z linkom na zasebno temo, kje se vidi, da ima dovoljenje za branje:

Ah, to. Ja, zdaj je razumljivo.
Vi ste ta, ki ne zna definirati zahtevka, ne?
Lep pozdrav
Jure

Toliko, razumite kakor hočete.

Meni je smešno, da take pridejo iz kroga ljudi, ki še lastnih navodil in pravil ne razumejo :).

Primoz ::

Spoštovani,

kot vam je bilo že pojasnjeno, sem med debato začutil potrebo po tem, da sem vanjo dodal pravnika (pač jaz smešni nadutež ... ali kako to že gre).

Primož
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zeberdee ::

[brisano]

Menim, da ta post ni bil nič "bolj" namenjen brisanju, če bi zamenjal to s čim drugim. To je moje osebno mnenje in je odgovor na trditev, kaj nekdo je. Nič bolj in nič manj ostro, kakor debate o drugih strankah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

1. člen
Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje.

Bellzmet ::

Koliko "podpisov" formulašev pa je potrebnih, da se ta člen črta iz "ustave" Slo-tech?

poweroff ::

Bellzmet: o nekaterih temeljni zadevah "forumaško ljudstvo" pač ne more odločati. Tako kot v realnem življenju ljudstvo na referendumu ne more odločati ali so za to, da se pobije vse Jude.
sudo poweroff
««
49 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3685545359 (747) MrStein

Več podobnih tem