» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
44 / 66
»»

zee ::

len gusar.

hvala.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Gandalfar ::

Vsebina teme ne more biti samo "tnx". Napisi temo kot se spodobi in bo ostala.

Meizu ::

Ja pa sej že naslov pove kaj hoče, a bo dvakrat pisal:\

pikachu004 ::

@Meizu, sej ne mislis da se bo policija kdaj opravicila in priznala zmoto :\

Dr_M ::

A ni blo ucasih nujno potrebno napisat ceno v oglasu? Ker to se zadnje case ne dogaja vec.
Poleg tega, bi lahko nekateri malo lepse pisali oglase, ne pa kot ksni zahojeni kmetavzarji.

hint
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

>>><<< ::

V tej temi, v zadnjem postu je malware v sliki.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

OmegaBlue ::

Meni nič ne javi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

>>><<< ::

ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

R33D3M33R ::

OmegaBlue: avast! se ne moti. Klikni na sliko pa poglej kaj ti napiše: (This Domain Is Empty itd.)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

OmegaBlue ::

Sem post pobrisal. Celotna povezava je na

http://www.worldofwallpapers.nuche.org/...
/parodies/1024/infidels-anti-terrorist.jpg
[skrajšano da ne raztegnem teme]

in v sami sliki meni ne najde nič (testirano s 15 antivirusi). Ne izključujem možnosti da je server malo čuden na drugi strani, če se komu da naj stestira.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

b ::

mogoče je pa tole:

Mysterious web infection

Malware so pošlje samo ob prvem obisku z določenega IP-ja, zato nekateri obiskovalci okužbe ne zaznajo, saj se virus(i) pošljejo samo prvič, stran pa je s tega IP-ja morda že kdo obiskal.

Hec je, da stran loada nek sumljivi iframe.
V glavi je namreč unescapan javascript:

ki loada http://my-page-de.info

Googlovo iskanje -> stran prepozna kot škodljivo
Pa še mcaffejev siteadvisor ga ne mara

Zgodovina sprememb…

SmeskoSnezak ::

Mogoče pa bi moral Thomas nehati debilizirati v temah, kjer nima nič pametnega za pripomniti? Mislim ej, keri brezvezen prispevek od njega. Malo ga umirite.
@ Pusti soncu v srce... @

Nekmu tipu se je "enmalo" sfukalo? Klik

KLIK

Previsoka cena za moje pojme - jst sm za 90€ že dobil glanc novo 8600gt, ki ima mnogo več funkcij kot tista grafika.

Ziga Dolhar ::

> No comment.

Če nimaš komentarja, ostani tiho.
https://dolhar.si/

LP

luli ::

Barakuda1 je zaprl spodaj omenjeno temo z obrazložitvijo, da tema že obstaja. Bi bil tako prijazen in mi povedAL kje?

TEMA : Lov na tajkune

Azrael ::

@luli:

Tema, ki jo iščeš je Tycoon.si.
Nekoč je bil Slo-tech.

luli ::

Naslov je pa res priročen. Verjetno z vsemi pravili, ki ste si jih seveda izmislili samo.

Če malo špekuliram je naslov takšen ker si nekdo pač ne želi omenjene debate.

Tako sranje pač nastane, ko daš otroku v roke radirko. Sicer pa naj se Barakuda1 pač igra. Slej kot prej bo ugotovil da se radirka obrabi.

strictom ::

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

John Abruzzi ::

Tip je pač optimist.

Poslušte, fantje, zakaj ne morm jst uredit svojega podpisa več? Enkrat sem ga spremenil, sedaj pa ga sploh ne morm več uredit. Sploh ne morm vstopit v editor. Kakšna pomoč tu?:D

opeter ::

Ali lahko kdo skrajša zgornjo HTML (iframe) kodo? Ker nimam dovolj širokega ekrana :8)

Sicer pa mislim, da je ta tema za zaklep. Ali?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Meizu: klikni

EJ hvala ti res. Kako naj ti poplačam?:)

Mah ni problema, saj smo tu zato da si pomagamo :)

Hehe, hvala res, še enkrat ;)

Alexius Heristalski ::

To, da ti zaklenejo temo, še ne pomeni, da greš lahko svinjat drugam.

Hillary itd., perfect Poslano: 17.02.2008 01:35:26

perfect ::

Jype:

Ker je celotna tema off-topic (o iraku ni nikjer nič, obdelalo se je pa že vse ostalo) temo zaklepam.

Avtor (ki me obtožuje zavisti) seveda lahko odpre novo, vsebinsko popolnejšo temo, ki bo na zahtevanem nivoju
In ne bo odražala izhodnih podatkov povprečnega generatorja naključnih števil.

Tudi vse ostale pozivam h kritični obravnavi vseh virov, ne le "uradnih".
*
ker si pač nekateri objestni, tekme željni, avtoritete polni, moderatorji, pri vas dovolijo marsikaj naj mi bo dopuščeno da še malo
''posvinjam''.

Če je zgoraj navedeno upravičen razlog za zaprtje teme potem je že tako. Trditev da je celotna tema offtopic.. :)?
Pri tako velikem številu postov v tako kratkem času? Moderator mi svetuje odprtje nove teme, ki naj bo vsebinsko
popolnejša? Koliko bo tema vsebinsko popolnejša je odvisno od ljudi, ki bodo v njej sodelovali. To pa da ni
''odražala izhodnih podatkov povprečnega generatorja naključnih števil'' mi pa zveni, oprostite, kot kak expose faliranga studenta informatike.
Pravzaprav mi je vseeno kako boste obravnavali to pritožbo upam le, da je pri vaši hiši še kdo, ki je sposoben treznejšega
početja in večje tolerance pristašev teorije zarote.

Lp igor

Zgodovina sprememb…

• polepsal: perci ()

perci ::

Na temle forumu smo zlo nastrojeni proti nasjtniškim "teorijam zarote" za ljudi s prevec cajta. Slo-tech je resen forum in ne bomo pustili, da ga ti in tebi podobni kvarite s svojimi umotvori. Treba je pač vzdrževat nek standard komunikacije, ki ga tvoje teme ne vsebujejo.

Poleg tega smo nastrojeni tudi proti posameznikom, ki z zvezdicami tako radi raztegujejo forum, da postane neberljiv.

LP Pero

Torej...Mislim da je vse jasno.. G. ''šerif'' Perci.Povedal si pravzaprav tisto kar sem jaz želel povedati.Hvala ti. Da sta bili moji dve temi zaklenjeni ni bil vzrok tisto kar sta z jype zapisala ampak predvsem to kot sam navajaš '' Na temle forumu smo zlo nastrojeni proti nasjtniškim "teorijam zarote" za ljudi s prevec cajta.'' Če je pač tako potem to napišite v pravila pa se bomo tega držali.
To da so na forumu nezaželjeni tisti ki imajo preveč časa še nekako razumem, ne vem pa kaj pol ti tukaj počneš !? Priletu si v mojo temo v kateri nisi niti enkrat sodeloval in po naročilu Jype temo zaklenil. Če bi jo on sam bi bilo preveč očitno, da gre pravzaprav za to kar si zgoraj sam napisal.Torej vaša ''zlo nastrojenost proti..'' je botrovala zaklepu in ne tisto s čimer sta jo vidva razlagala.
Btw.Ne vem zakaj sem moral tvoje sporočilo tukaj lovit po ekranu s pomočjo sliderja.Ti pa menda to ja obvladaš..No ampak brljiv je pa bil..:)

perci ::

Pravzaprav ni imel jype nic zraven. Ze, ko sem naslov prebral, se mi je zasanjalo, da bo tema zaklenjena.

Pa se nekaj. Na slotechu nimamo nic proti ljudem, ki imajo prevec casa - so dobrodosli, da konstruktivno sodelujejo v forumu - ne dovolimo pa da svoje komplekse zdravijo z idiotskimi topici na slo-techu. Pa sej takih osebkov je malo. Poleg tebe jih lahko na prste ene roke prestejem.

Zakaj si tako jezen name Perci ? :)
Morda zaradi tega:

Perci : Torej, meni ljuba Hillary, se je odločila spustiti v predsedniško tekmo.

Tole tvojo leto dni staro Hilary je moja tema o WTC 7 po številu postov ujela v dveh dneh.
Seveda tudi ti kot tvoj kamerad jype ne moreta prenest dejstva da ljudi pač
nekatere teme, ki sta jih kreirala sama ne zanimajo.Zato pač zakleneta tisto kar vama kot ''avtoriteti''
lahko konkurira in s tem škodi vajini visokosti.Zelo se zavedata vajinega stausa moram rečt.
Ker pa pozivata k vsebinskosti v temi, mi dovolita še skromno mnenje.
Tvoja ljuba Hilary Perci bo po vsej verjetnosti končala svojo ''tekmo'' kot jo je končala
Monika Lewinsky. Vidva pa se ji pri tem lahko kar pridružita.

moderator: Izvoli v pritozbe - tule si offtopic.

[Ta odgovor je spremenil perci dne 17.02.2008 ob 07:51:24.]
[Ta odgovor je izbrisal perci dne 17.02.2008 ob 07:50:51.]
[Ta odgovor je spremenil perfect dne 17.02.2008 ob 01:41:53.]
[Ta odgovor je ustvaril perfect dne 17.02.2008 ob 01:35:25.]

No tukaj bo to ostalo upam..Pravzaprav bolj dvomim.Ker je v temi pobrisano brez utemeljitve naj se vsaj tukaj kdo zabava.

Uhuhuu..Šerif maha s pištolo ;) Pa kar v množini...Percijev citat:''ne dovolimo pa da svoje komplekse zdravijo z idiotskimi topici''

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perfect ()

Tema je namenjena izključno pritožbam.

Zadnje opozorilo.

Ted ::

Uporabnik urosbe v oglasih prodaja E6600 za 170 evrov. Oderuška cena za več kot 1 leto star procesor, za manj kot 170 evrov dobiš E8200.
Mah...

SmeskoSnezak ::

TroN zadne čase zelo slikovito nakazuje kar mu ni všeč. Dajte ga malo umirit. Ne rabi v vsaki temi blatiti stvari, ki mu niso po godu. Kdo od glavnih bi ga lahk vzel mal pod drobnogled.
@ Pusti soncu v srce... @

gzibret ::

Eh, nič takega. Saj je itak bolj sproščena tema (in oddelek). Dokler ne bo žalil koga konkretnega, ga ne bom brisal.
Vse je za neki dobr!

Vanich ::

Fašistične nebuloze in žalitve. Prosim za izbris posta.

"drejc

registriran:
19.12.2000 Poslano: 20.02.2008 11:50:32 | odgovori
Taisti srbi, ki so hodili na (v srbskih firmah) organizirane pljačkarske vikende na Kosovo s puško v roki, sedaj požigajo mejne prehode in protestirajo, kot da se njim godi krivica.

bruh"

Bellzmet ::

Čaki malo, to je res, ni nobenih fašističnih idej zraven. Gre za debato.

Se pravi, če jaz napišem, da so Naziji med 2. svtovno vojno ubijali ljudi po Sloveniji, bi moral biti post izbrisan zaradi fašističnih idej?

Vanich ::

Kaj od te nebuloze je res?

Sploh bi bilo pa treba zbrisati vsaj 30% postov v tej temi.

jype ::

Pepca*Kardelj> Sploh bi bilo pa treba zbrisati vsaj 30% postov v tej temi.

Se ne strinjam. Tema je politično zelo občutljiva in če začnem brisat, bom moral pobrisat domala vse. Ljudje pač izražajo svoja mnenja in prepričanja glede te problematike in če drejc meni, da se dogaja, kar trdi, da se, mu bodisi lahko razložiš, zakaj ti meniš, da se moti, bodisi lahko jaz temo temeljito pometem in v izogib podobnim incidentom zaklenem (o Kosovu vem premalo, da bi lahko sodil o resničnosti vseh postov tam, kar tudi ni moja naloga). Dokler tema (tako kot zdaj) ni v navzkrižju s pravili, naj debata kar teče.

imagodei ::

A bomo spet ugotavljal, če je Drnovšek živ ali mrtev?

Link

Pa saj ni Fidel Castro, da bodo skrivali, ko bo enkrat umrl (naj živi še 50 let, če mu je tako namenjeno)! ;( ;((
- Hoc est qui sumus -

Thomas ::

gzibret mi je pobrisal

> na koliko casa se pa menjajo turbine oz. koliko novih HE bodo postavili v sloveniji (na splosno), da bos dobil te tvoje mw?

Pejt mau na Dravo. Tam stojijo na ogled turbine, ki so v 30 ali 40 letih naredile milijarde kilovatnih ur. Če ENO lahko toliko zoptimiziraš, da bo dala 1% več, je to kakšne 50 milijonov kWh. Tale klaster laufa 10 let za en sam naslednji remont. Zelo konzervativno rečeno.

Če je kej substance na vsem skupaj.

z obrazložitvijo

edit - loki si je sam zbrisal post, tako, da tale reply ni več potreben.

Kaj mene briga, kaj si je loki sam pobrisal. Vse kar sem napisal in kar je gzibret izbrisal je:

1. RES

2. ZELO ZANIMIVO

3. Ne more eden taktično umikat svoje poste kot loki, da se potem zbrišejo še replike nanje. Če je post neumen, zasluži da replike to pokažejo. Umik je brezpredmeten.

0. Premaknite že temo o Drnovškovi smrti v Probleme Človeštva!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

(Lahko prosim za link do teme? Hvala.)

gzibret ::

Poste, ki se sklicujejo na brisane poste, ponavadi pobrišemo, ker izgubijo svoj smisel. To se je zgodilo tudi s tvojim postom s tem, da je uporabnik sam svojega umaknil.

> 3. Ne more eden taktično umikat svoje poste kot loki, da se potem zbrišejo še replike nanje. Če je post neumen, zasluži da replike to pokažejo. Umik je brezpredmeten.

Lahko, ima pol ure časa.

Naj prosim presodi še kakšen TP. Lahko se zaradi mene objavita tudi oba odgovora nazaj. Samo v tem primeru se pa lahko loki (upravičeno) buni. Torej enemu v vsakem primeru naredimo krivico. Da si pa prav ti tisti, pa se sklicujem na dosedanje navade moderiranja, ko so se brisali odgovori, če so se brisale tudi reference.
Vse je za neki dobr!

Fine with me.

Ampak pejte kdaj na Dravo pogledat, ne bo vam škodilo.
««
44 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692561080 (9956) delavec44

Več podobnih tem