» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
43 / 66
»»

OmegaBlue ::

Ja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

DarkSite ::

Mislim, kam smo pa prišli na tem forumu?

Ali res ne smem komentirati, da ima nekdo grd desktop ali ne? Ali smem reči samo, da ima LEP?

Ker sem povedal, da ima določena oseba GRD desktop, mi je moderator izbrisal post. Krneki!

Poleg tega moderator očitno ne loči, kaj je PRIJAVA in kaj je REGISTRACIJA!

Torej vprašanje za vse vas pomembneže na tem forumu.

Ali moram ob prihodnji prijavi na tale forum vedno HVALITI, pisati le POZITIVNE stvari?

User1 imaš zelo lep avto. User2 tvoja muzka je zlo kul. User3 tvoja zvrst filmov ki jih gledas so full super kul.

Če pa rečem: User4 imaš grd desktop. Dobim takoj izbris!

WarpedGone ::

Pomagalo bi, če bi omenil vsaj naziv teme.
Zbogom in hvala za vse ribe

Kot prvo lahko bi se potrudil prebrati kaj ti je napisal, in pojem konstruktivna debata ti po 5 letih na forumu zgleda še vedno ni znan.

Vzami si čas, preberi celo temo in globoko razmisli kako se tvoj post razlikuje od vseh ostalih v temi.

Ne mi bluzit s konstruktivno debato. Malo si preberi o čem pišejo le na strani 6. Ali je vse povezano z desktopi? NE ni! Torej pobriši ostalih 3/4 postov.

Moderator je očitno nesposoben, ker ne loči kaj je prijava in kaj je registracija. Še datuma kdaj sem bil registriran ni pogledal. Očitno je mislil, da sem se po njegovem prijavil(zanj je to registracija), le da bi kritiziral.

Še vedno nisem dobil odgovora. Ali smem le hvaliti stvari? Očitno ne smem ničesar kritizirati.

Bluzijo? Kolikor vidim so prošnje do čistega ozadja, podane povezave do programa, ki menja slike, vprašanje kje dobiti barvno temo, skin za winamp...

Vse to spada pod okrilje teme.

Tvoj post je kršil, 1. člen (kot ti je že bilo napisano v sami temi) in 2. člen pravil, hkrati pa seveda močno pod nivojem debate v sami temi. Špilanje norca z novim postom v temi ti pa tudi ne pomaga preveč.

Pritožba zavrnjena - na več kot očitne provokacije pa ne bom odgovarjal.

Hvala za odgovor.

Zdej vem, da moram vedno le hvaliti, pisati lepe stvari. Nikakor ne smem pisati, da je neka stvar grda, ker grdih stvari na tem forumi ni. So le lepe. Lep avto. Lepa roža. Lep svet. Lepa slika. Lep drek.

Še enkrat hvala, da ste mi pomagali, da spregledam, da grdih avtov in rož ni.

Se opravičujem, sem pozabil, da uporabniki ne smejo imeti svojega mnenja o določenm predmetu. Od zdej naprej se bom držal vaših pravil in bo vsaka stvar zame, pa čeprav bo grda, in bo smrdela 1000x bolj od bullshita, zame bo od sedaj naprej lepa in bo dišala.

Meizu ::

Tukaj ste res izpali malce čudno, pristojni. DarkSite ima v mislih svobodno izražanje. Pomojem svobodno izražanje ne bi smelo biti omejeno. Če nekomu rečeš da ima grd desktop je to stvar osebnega okusa, ni pa nobena žalitev, ali obrekovanje. OmegaBlue, verjamem, da, ko se odločiš, kakšen avto boš kupil, verjetno ti ni čisto vsak avto lep ane? In tedaj jasno izraziš, da ti pač ta avto ni všeč. A s tem obrekuješ firmo? Hmm, don't think so...:\

Edit: Typo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Meizu, malo ne ortodoksno a naj ti bo.

Kot prvo, brisal je gandalfar ne jaz(če ne bi on, bi pa sigurno prvi moderator, ki bi prišel mimo), na pritožbo sem odgovoril ker on ni bil prisoten. Problem njegovega posta ni v tem kaj naj bi povedal ali to da je bilo negativno mnenje, problem je v načinu kako je stvar napisal, torej način in nivo pisanja.

Upam da je malo bolj razjasnjeno.

Meizu ::

Aja, kaj pa je pisalo v sporočilu pa ne vem ker je že zbrisano. Sem se ravnal po opisu DarkSite-a:D

smash ::

mene pa zanima zakaj brišete uporabnikove poste v tej temi, ki je namenjena pritožbam oz razčiščevanju..a ni to malo podlo?

Ponavadi zaradi neupoštevanja napisanega v prvem postu te teme.

dejansan ::

pod malimi oglasi bi bilo treba malo reda naresti

tole npr. za začetek ni vreden pol toliko
dejansan

Good Guy ::

prosm lepo če zaklenete temo pod ložo "dejmo se gregat"

ker bo polna žaljenja ipd..(na tem forumu je itak velik tega, zato ene take teme ne rabo:D )
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Bellzmet ::

Jaz pa prosim, da zaklenete temo v loži "dejmo bit prijazni" oz. hočem razlago, zakaj je bila tema "dejmo se kregat" zaklenjena saj je popolnoma ista kot tema "dejmo bit prijazni"?

JohanP ::

Prosim, če resno opozorite uporabnika Luka Veliki, naj ne žali ostalih v pogovoru.
Žaljivke sicer nikoli niso bile namenjene meni temveč drugim, ki sodelujejo v temi. Mene takšen način arogantnega zaničevanja tujih mnenj (večinoma brez obrazložitve), kot se ga gre Luka Veliki moti, zato tudi tale pritožba.

Link na zadnje žaljivke, ki sem jih zasledil: Volitve v ZDA!

LP

PacificBlue ::

Recimo saj Luka Veliki me ne žali s tem, ko mi pravi dvorni norček..ampak če upoštevamo neka merila bi njegov post moral bit tudi zbrisan, kot moj post včeraj v temi Ufo:Alien Interview, ko sem tk nedolžno se pohecal iz Thomasa.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Zakaj je bil moj odgovor brisan? Vista rearm je legalen

V temi o Visti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Rearm mogoče je a osebek je iskal izključno rešitev za več kot očitno nelegalno programsko opremo.

Kak mislis "mogoce" legalen?

Barakuda1 ::

PacificBlue

Recimo saj Luka Veliki me ne žali s tem, ko mi pravi dvorni norček..ampak če upoštevamo neka merila bi njegov post moral bit tudi zbrisan, kot moj post včeraj

Žal sem videl šele sedaj.

Trenutno ti lahko rečem le, da imaš načeloma prav (če ti to kaj pomeni).

Ker pa je od tistega zapisa že preteklo kar nekaj časa, ne bom brisal za nazaj, bom pa v v bodoče (skladno z časovnimi možnostmi) takšne oblike "komuniciranja" striktno brisal.

Kaj je tu zdaj narobe? Saj nisem samo LOL napisal. ;( ;(( ;(( ;((

Ziga Dolhar ::

Prav veliko več pa tudi ne.
https://dolhar.si/

Mislim da ni bilo potrebe po izbrisu. :\

John Abruzzi ::

Še enkrat bi rad pohvalu moderatorje, ker tako z veseljem brišejo poste. Sam unga k ga bi blo treba ne.

Glede tvojih "LOL" smo ti že povedal. Glede drugega pa premakni se malo višje in preberi gzibertov post.

John Abruzzi ::

Ok pol tud mojga ozadja novte zrbrisal:))

jrtjtejtt ::

Kaj ta Slotech kr neki šteka? Prej sm hotu oglas gor dat, pa ga sploh ni hotl sprejet. Sm trikrat probal pa ni blo nč, pol pa se pojavi vse skupaj čez pol ure. Seveda trije oglasi in pol vsi rdeči!

PrimozR ::

Sem imel isti problem pri brisanju in popravljanju. Zakaj so pa rdeči sem ti pa napisal.

Pritožbe znaš pisati.

Poskusi v diskusijo prispevati še kaj več kot "Zanimivo".

p.s.: Ne, ne mislim, da napiši "Zanimivo, LOL".

Pricekujem da se bo tema odklenila, ker ne vidim razloga zakaj je bila zaklenjena.

@Dolhar

Mislim da nisem nic narobe naredil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Jaz pa pričakujem da svoje impulze sproščaš v nakladalnici in ne smetiš po drugih oddelkih.

Jaz nic ne smetim.

SmeskoSnezak ::

KLIK Lahko kdo izreže tisto debato o NEW WORLD Order pa o ZDA, itd. Mi se tam pogovarjamo o Lizbonski pogodbi. :\
@ Pusti soncu v srce... @

Ne vidim ničesar hudo mimo teme. Človek pač zganja paniko, ki pa mu jo soforumaši lepo gasijo.

Ja, to paniko in gašenje daj drugam. Nima kaj iskat pri debati o Lizbonski pogodbi. Sicer pa bi blo celo bolše, da bi prestavo nekdo temo v Problemi človeštva, Loža je za lahko branje in ne težke debate. ;)

Glede na to, da je tema v bistvu konsistentno zarotniška, predlagam, da se raje spremeni naslov teme (v kaj bolj zarotniškega :P),

morebitnim resnim razpravam o Lizbonski pogodbi pa nameni kakšna druga (novoodprta) tema.

Zarotniška? Če je pa vse res. >:D :D eh, bom že v temi rajš povedal, ko pa da tu smetim pritožbe... Upam, da ste vsaj premaknili med PČ, če že niste izrezali debato vun.

drugi post

Moj komentar je pac: "no comment" in tak naj ostane. Zato prosim za povrnitev. LP

Gandalfar ::

2. člen

Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
Sklicevanje na lastno avtoriteto je nezaželeno.

To tvoj prispevek ni bil.

Tole je pa resno..zakaj ste zbrisali moj post v temi Nočne more..Piše da lahk svoja nagnjenja izražam kje drugje?? Tole je pa bilo zelo rasisitično..še eno tako pa se takoj izključim iz tega foruma..Vsaj zahtevam argumentiran odgovor.Takoj!!

Moderator ni potrebno..že vidim0:)

Lp

A lahko smetijo nekje drugje kot pa v temi o Lizbonski pogodbi? Zdaj se že not menijo spet o delavcih in njihovih plačah. Za to tematiko že obstajajo teme!!! ;(

Če grem brisat en sam post, bo treba brisat 95% njih in boš mel samo začenti post.

Za resno debato odpri temo kje drugje.

svenica ::

Barakuda1???

Vsaj mojo obrazložitev Daedalusu bi lahko pustil, da bi model razumel, da vse skupaj pač ni mišljeno tako resno.

edit: Tisto klavrno 'ponorčevanje' v tvoji 'obrazložitvi' pa tudi ni bilo potrebno. Ko bi bilo vsaj smešno, ok, a ni. Je pa dvolično.

Practice what you preach, eh?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svenica ()

luli ::

Barakuda1 in Jype se zopet začela igrati v peskovniku in brišeta argumentirane poste, sama pa smetita čisto izven teme. Aktualni temi sta Jelinčič na HTV in SN razpada. Dajte malo pogledat stvar in pobrišite svari, ki vanjo ne sodijo.

Mimogrede poglejte tudi post, kjer naš Jype brez argumentov žali finanšnega ministra. Seveda je to moral storiti v omenjeni temi.

HVALA

Barakuda1 ::

luli,
post, ki sem ti g brisal, je bil daleč od argumentacije, zato pri svoji odločitvi tudi ostajam.

unready
hja, če imaš sam opazke in pomisleke, da si morda zašel na forum za cicibane, potem pač.....
V preostalem delu, pa sem ti že obrazložil svojo svojo odločitev in pri njej ostajam.

luli ::

Da! Ko vidim tvoje nakladanje mimo teme se mi včasih res zazdi tako kot praviš! Sicer pa pritožba ni bila namenjena tebi ampak čez tebe, zato se mi zdi tvoje nakladanje brezvezno.

>>><<< ::

V tej temi je nekaj neprimernih slik...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
««
43 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692560868 (9744) delavec44

Več podobnih tem