» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
45 / 66
»»

Avby ::

Če ne boste počistili neprimernih stvari v temi - Umrl je Drnovšek, bom pisla v njo bedarije dokler tega ne storite.

Nevem zakaj niste ukrepali takoj ko so se začeli niski udarci ki jih je sprožil LukaVeliki?

Tako da pobrišite ven vso svinjarijo ki ne pritiče "žalni knjigi" ali pa bom pač nadeljeval z neresnostjo tudi sam.

WarpedGone ::

>> Če ne boste počistili neprimernih stvari v temi - Umrl je Drnovšek, bom pisla v njo bedarije dokler tega ne storite.

Teme s takšnim naslovom - NI
Zbogom in hvala za vse ribe

Se opravičujem.

Mislil sem ŽigaDolinar. Z Luka Velikim sm v eni drugi temi imel nesporazume in sem v naglici napisla njegov nick. Ampak tam je to sprejemljivo.

Torej v temi Umrl Drnovšek se je začelo podjebavanje z strani Ziga Dolinarja, ki pa res ni primerno. Če bi bila to druga tema bi bilo ok. Ampak v tej temi ki je neke vrste žalna knjiga pa menim, da kakršno koli nizko besedičenje med uporabniki ni sprejemljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Avby ()

MadMax ::

Kot je W1 napisal, teme "Umrl Drnovšek" ni.

Prav tako ni uporabnika "ŽigaDolinar".

Glede na tvoje tipkarske in pravopisne napake predlagam, da se najprej naspiš in nadaljuješ z blefiranjem spet zjutraj, ko boš spočit.

Pa glede na to da imaš probleme z večimi uporabniki, je nekako manj verjetno da je z vsemi njimi nekaj narobe, kaj praviš?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMax ()

SmeskoSnezak ::

Namesto da človeka jebete v glavo, mu rajš pomagajte. Mislo je verjetno Žigo Dolharja, temi o Drnovškovi smrti pa sta dve. KLIK in KLIK. Kero od teh dveh pa je mislo, pa ne vem, se mi ne da brat debat tam not.

Če bi jaz bil na Avbyjevev mestu, bi vas tožo , ker se delate norca in zahteval javno opravičilo. Tako nizkega nivoja moderiranja in pomoči od glavnih pa resnično nisem pričakoval. Sploh ker ravnokar debatiramo o "kvaliteti vs. kvantiteti" debat na forumu. 8-O Primož?!? Kje si zdaj, ko tvoji podaniki delajo bedarije? Boš odvzel naziv taki osebi?

I wonder what will he do. :\
@ Pusti soncu v srce... @

Ah, another thing. Debata v katero je zaromal Thomas po naključju... še zdaj ni Gandalf al pa kdo pobrisal tiste tri odgovore, ki so tam čist za prazn nič. Še sam Thomas je proso, naj potemtakem se zbrišejo. Še en dokaz za upadanje kvalitete, torej. :\

p.s.:Zares si nisn mislo, da ste ratali tak leni škorci.

Gandalfar ::

Ce bi Thomas zelel, bi lahko sam izbrisal tisto sporocilo.

Valentin ::

Danes sem odprl v Loži temo Priznanje Kosova. Za brezveze. Ker je že obstajala podobna v Problemi človeštva. Seveda ste jo zaklenili.

Pa do tega ne bi prišlo, če...

bi bi bil Slo-Tech v vseh letih delovanja sposoben porihtat svoj iskalnik !
Če vpišem v iskalnik Kosovo, ne najde nič, mah saj je vseeno kaj vpišem, itak ne dela...

Al pa mi naj nekdo razloži, kaj narobe delam ???

Bellzmet ::

Nič ne delaš narobe. Iskalnik je v p***. Zato pa ga jaz sploh ne uporabljam več.

Valentin ::

Ja, saj potem pa ni nič čudnega, če ljudje podvajajo teme...
Iskalnik je ena od bistvenih stvari foruma ! Slo-tech admini ???

Matheeew ::

Vpišeš v googla:
site:www.slo-tech.com kosovo

Meizu ::

Ja, Matheeew, to ni izgovor za nedelovanje iskalnika. Poleg tega je tako čudno zasnovan, da bolj ne bi mogel biti. Če bi hotelo bit vse uredu in prav, bi mogli na novo zdizajnirat iskalnik. To bi blo to.

Na novem iskalniku se dela. Prav tako si zelimo, da bi deloval boljse kot si tudi vi zelite.

Matheeew ::

Oops.

Napačen link...en http:// preveč

POPRAVEK

>>><<< ::

Avby je verjetno mislil tole temo o Drnovšku...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

PacificBlue ::

Mal me moti, da je admin tako hitro zaklenil tole temo..razumem zakaj jo je, saj je to tudi napisal, samo ne zaradi takšnih, ki hočejo sodelovat, ampak zaradi takšnih ki "serjejo po temi"..kdo so tisti pa tako ali tako sami veste..samo škoda se mi zdi, ker tema je zanimiva in sam sem hotel predstaviti par zelo zanimivih informacij...
I&#8217;m out.
:3

T-h-o-r ::

ah daj no, kakšne je oni world kvasil tam:D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PacificBlue ::

:D ..vsaj trudil se je..>:D
I&#8217;m out.
:3

Zgodovina sprememb…

sverde21 ::

Nasplošno zadnje čase moderatorji precej hitro zaklepajo vse teme, ki dišijo vsaj malo po alternativnih razlagah... IMO bi lahko malce manj zaklepali takšne teme, ker ni rečeno, da je uradna razlaga edina pravilna (v zgodovini se je že dostikrat pokazalo, da so morali razlago, ki je držala stoletja ovreči, ker se je neka alternativna razlaga, ki je bila dolga leta zatirana izkazala za pravilno).
<?php echo `w`; ?>

WarpedGone ::

Ni problem alternativna razlaga ampak prazno ponavljanje svojega prepričanja in vrtenje v krogu. Ta vzorec se pojavlja vsakič znova.
Zbogom in hvala za vse ribe

Fizikalko ::

Morda bi bllo koristno omejiti uporabnika parasit pri očitnem reklamiranju podjetja Partners (zdaj pa že res pretirava), Klik.

OmegaBlue ::

Hvala, smo fentali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

opeter ::

Kdaj se bo aktivirala novica o novih Applovih prenosnikih? Imam dovoljenje z jabuk.si, da isto besedilo objavim tukaj in ne vem, na kaj še čakate? :\

EDIT: Gandalfar, hvala! :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

patron ::

Lahko nekdo pobriše m0LN4rjev post v temi Funny and cool links na strani 136, ki vsebuje link "Just klik it". Na povezavi ni nič smešnega in ne sodi v to temo.

To ni pritožba ampak preprosto nevem kam naj zadevo napišem da nebo nek smešen kometar potem spodaj in vse rdečo. Upam da so črke vsaj tukaj varne?

Resnično ne vem kaj mate tlko za komplicirati pri moderiranju? Saj te ni treba da nekdo bdi nad vsako besedo in jo nepremišljeno zbriše šele potem razmišla?

Zakaj se v temi o dogodkih 11 septembra nonstop grozi z zaklepom? Resnično ampak resnično ne razumem tega?

V čem je problem?

Barakuda1 ::

Zakaj se v temi o dogodkih 11 septembra nonstop grozi z zaklepom? Resnično ampak resnično ne razumem tega?

Ne pretiravaj.

Tema je še zmeraj aktivna, kljub želji nekaterih, da bi jo zaklenili.
Nevarnost zaklepa preti le v primeru, če se ne boste držali teme in če se boste spuščali na nivo osebnih diskreditacij.

perfect ::

Gospod moderator Barakuda1

Ne brišite mi prosim nedolžnih postov v temi WTC7.Če ste tako občutljivi na take malenkosti potem imate na celotnem forumu dela za najmanj petnajs let.

perfect ::

Avby, pa še tebi odgovarjam tule btw., da boš vedel zakaj se kar naprej grozi z zaklepom WTC.

Tole je izjava enega od ''šerifov'' na tem forumu:

Na temle forumu smo zlo nastrojeni proti nasjtniškim "teorijam zarote" za ljudi s prevec cajta.

Pa vse je res..

Ne brišite mi prosim nedolžnih postov v temi WTC7.

Zakaj tema sploh še "živi" veva oba, zato glede tega ne bi izgubljal besed.

Vsi sodelujoči v tej temi, ti pa še posebej, so bili izrecno opozorjeni, da strožji kriterij moderiranja te teme.

Če si milsil, da zate ta kriterij ne velja, potem si pač živel v zmoti.

In še enkrat.

Konkretna tema bo tudi v bodoče po poostreno moderatorko kontrolo, pa če je to nekaterim všeč ali pa ne.

p.s.

In mimogrede, tvoj post ni bil niti malo "nedolžen", sicer ne bi doživel izbrisa.

Avby, pa še tebi odgovarjam tule btw., da boš vedel zakaj se kar naprej grozi z zaklepom WTC.

Ne zavajaj, resno mislim:|

Še enkrat.

Tema je pod strožjim nadzorom, ker je iz objektivnih in subjektivnih razlogov bolj podvržena raznoraznim osebnim diskvalifikacijam, kot nekatere druge teme.

Ti, pa si tudi eden izmed tistih, ki vsake toliko priobčiš post, ki je daleč od tega, da bi ga lahko štel kot konstruktiven doprinos debati.

Ali bo tema živela, ali pa bo doživela zaklep, je torej v prvi vrsti odvisno od sodelujočih, torej tudi od tebe osebno.

imagodei ::

Spet Moon hoaxerji...

Tole je verjetno vsaj za Ložo, če ne kar za v smeti?
- Hoc est qui sumus -

Da še tu napišem, ker je tema Protpžbe glih pri vrhu in bo vrjetno v originalni temi moj komentar izbrisan. kot nič kolikokrat.

Na grožnjo moderatorja: "ja tebe gledam Avby" bi rad samo dodal:

To vrjetno pomeni za kak naziv da se dobi. Zdaj bi pa še samo dodal kot sem v originalni temi:

Če mene žali nek [cenzura] a mislite da bom tiho? Nikoli ne začnem jaz z žaljenjem, ker se mi zdi to izpod časti.

Če pa brišete mene, ker je neko [cenzura] namesto, da bi se držalo teme začelo žaliti mene osebno in pričakujete, da bom jaz pomiril situacijo potem se motite.

Tako da le glejte ja.

[Prvo in zadnje javno opozorilo]

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

It's always the others...
- Hoc est qui sumus -

MihaFirst ::

Moja pritožba: Vodilni na forumu ne odgovarjajo na njim zastavljena vprašanja v temi istega oddelka: [+/-]Kritika novic (al neki takega.

Bi šlo? :\

d0rK ::

Moja pritozba pa leti na uporabnika Avby.

Zaradi kolicine njegovih solz mi je otezkoceno pregledovanje foruma. Prosim ce nekaj storite glede tega. Hvala.

Pomaga če poveš kje ;)

Odstranil sem zadnjih nekaj neumestnih komentarjev.

McLuzo ::

bolj ali manj me BK za koliko kkšni uporabniki prodajajo zadeve v malih oglasih, ampak da nekdo prodaja "gamerski comp" z intel 965 čipsetom in ati 2900xt za 1000€ je pa višek predrznosti.

msms ::

Tukaj je pa link, ki ga je McLuzo pozabil prilimat.

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::

Prosim da brisete off-topic poste v isti temi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zbrišete komentar kmeteka, prosim. Ne pomaga ama nič pri nakupu. Hvala lepa že v naprej.

El Nino ::

gusar!!;(

Hvala

Thomas ::

Jure mi je šel brisat tole! A je normalen?

> kakšno realno dialektično analizo

"Dialektična" je en bluz. Zato je lahko dialektična analiza realna samo slučajno, po pomoti.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jest vem, da je striček Stalin učil, da dialektični materializem je enako marxizem-leninizem. Vem, da zanikanje smiselnosti dialektike posledično pomeni zanikanje smiselnosti marxizma-leninnizma.

Je bil zato moj post brisan? Obstajajo neka Tajna pravila Slotecha, po katerih se ne sme govort čez Partijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thomas ()

jype ::

Ker v temi o odnosih med Iranom in Združenimi državami filozofska razprava o dialektiki nima mesta in ker je bil tvoj prispevek odgovor na izbrisani prispevek.

Potem je pa vse OK. Brez heca.

opeter ::

Pred časom je imagodei v eni temi opozarjal, da se tudi na Slo-Techu dogaja to, kar se dogaja na drugih forumih; večina piše kot rešitev na razne probleme: "uporabljal Google" ipd. Recimo tukaj.

Kako se bo to v prihodnosti "cenzuriralo" oz., da do tega ne bi prišlo?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

No no, pritožbe niso debaten krožek. opeter bom pogledal.

xeon ::

Tist, ki je zbrisal moj post, naj zbriše še Mondeov, ker očitno ta "mali" modelator ne ve. Najprej si potrdi definicijo vulgarnosti in dejanske resnice. Odgovor je bil enakopraven Mondeov, in če misli da je moja reakcija vredna izbrisa, naj izbriše še njegov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xeon ()
««
45 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692561178 (10054) delavec44

Več podobnih tem