Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

Roadkill ::
Klik
Slučajno opazil topic. Lepo bi bilo pobrisat 3/4 postov, pri ostalih pa uredit ločila.
Pa kako opozorilo napisat v topic, ker tole je že tragikomično.
Now that i think about it... just lock the damn thing...
Slučajno opazil topic. Lepo bi bilo pobrisat 3/4 postov, pri ostalih pa uredit ločila.
Pa kako opozorilo napisat v topic, ker tole je že tragikomično.
Now that i think about it... just lock the damn thing...
Ü
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Roadkill ()

SmeskoSnezak ::
Ja, se strinjam Roadkill, zaklep, uredit zadevo da bo za prebrat, pa še nazive potalat.
@ Pusti soncu v srce... @

krneki0001 ::
V nekaterih temah so uporabniki pedri, anarhisti, komunisti, levičarji, desničarji in podobna golazen, ko sem pa jst Ciganom rekel, da so cigani, sem dobil pa naziv.
A boste to kej popravl, al boste še naprej kazal, kako dvolični ste???
A boste to kej popravl, al boste še naprej kazal, kako dvolični ste???

Primoz ::
nebivedu:
a) link
b) ti takrat nisi dobil naziva zaradi izjave, ki jo navajas, kar dobro ves.
a) link
b) ti takrat nisi dobil naziva zaradi izjave, ki jo navajas, kar dobro ves.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Primož točno poglej v tisto temo, zakaj sem dobil link, sej lepo piše v njem zakaj.
Glede linka - mal poiščite izraze pedri in podobno, pa vam bo vn vrglo kar nekaj tem.
Glede linka - mal poiščite izraze pedri in podobno, pa vam bo vn vrglo kar nekaj tem.

a) kot ti je bilo ze veckrat povedano, spodbujanje k genocidu ni ravno zazeleno pocetje (medvedi, lovci, cigani, premikajoce tarce, streljanje nazaj). Tako da ne igraj dvornega norcka.
b) se vedno cakam link.
b) se vedno cakam link.

Podaj v iskalnik geslo pedri in preglej, kaj ti bo izpisalo.
Kar se tiče pa genocida - ni nihče pozival h genocidu, ampak je bila uporabljena samo izjava, da lovci znajo streljat tut na premikajoče oborožene tarče.
Kar se tiče pa genocida - ni nihče pozival h genocidu, ampak je bila uporabljena samo izjava, da lovci znajo streljat tut na premikajoče oborožene tarče.

perci ::
Glede na to, da je tako zbodlo, verjetno veš v kateri temi so te žaljivke. Če se tebi ne da linkat, misliš, da bomo pa mi cel forum prečesali?

Kot moderator na kar nekaj forumih moram spremljat vse teme, in ko najdem take zadeve, jih moram popucat. Na tem forumu pa očitno noben moderator ne spremlja dovolj tega, kar se dogaja, ko pa se nekaj dogaja, pa zelo zelo nahitro prebere in se na hitro odloči, ter potala en ali 2 naziva, pa se potem spet oddalji od teme.
Pa ni me zbodlo čisto nič, samo pokazal sem, da očitno ne spremljate foruma dovolj.
Na vseh forumih delam brezplačno in za svojo zabavo, da ne bo kdo rekel, da sem kjerkoli kaj plačan za moje delo - ali pa da se ne bo izgovarjal, da on ni plačan za svoje delo.
Pa ni me zbodlo čisto nič, samo pokazal sem, da očitno ne spremljate foruma dovolj.
Na vseh forumih delam brezplačno in za svojo zabavo, da ne bo kdo rekel, da sem kjerkoli kaj plačan za moje delo - ali pa da se ne bo izgovarjal, da on ni plačan za svoje delo.

In še vedno nisi zmogel podati linka. Hiter pregled besed, ki jih omenjaš privleče na dan temo iz leta 2005, ki je danes ne bomo moderirali.

perci ::
nebivedu: Daj link od kakega foruma, kjer si moderator, da pridemo malo "opozarjat" na nepravilnosti
.

Nočem se vtikovat v tole debato... ampak. Sem si vzel 5 minut in v tale vaš iskalnik vnesel not čimveč žaljivih besed, tud v množini, pa sem bil neuspešen, da bi našel to, na kar opozarja nebivedu. Zdaj ne vem, če ste vse zbrisali ali pa enostavno iskalnik nič ne najde (baje da vaš iskalnik ne dela kot treba, sn nekje tu gor prebral).
Tak da, nebivedu, brez zamere, ampak podaj rajš tiste linke, kjer si vido not žaljivke, da že spučejo enkrat in te tukaj ne napadajo.

Tak da, nebivedu, brez zamere, ampak podaj rajš tiste linke, kjer si vido not žaljivke, da že spučejo enkrat in te tukaj ne napadajo.

Hockey ::
Shark-357 editira poste za nazaj ter se ob tem tudi norcuje.
Post spotike tukaj in sicer 3. njegov post v tej temi.
Shark je izbrisal svojo trditev o meji 1.4 V ter dodal neprimerno pripombo, ko je uvidel svojo zmoto.
Moj post za njegovim zgleda zdaj kot popolni nesmisel.
Post spotike tukaj in sicer 3. njegov post v tej temi.
Shark je izbrisal svojo trditev o meji 1.4 V ter dodal neprimerno pripombo, ko je uvidel svojo zmoto.
Moj post za njegovim zgleda zdaj kot popolni nesmisel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hockey ()

OmegaBlue ::
Shark je popravil svoj post in odstranil omembo 1.4 voltaže ob 15:34:21 tvoj post je bil napisan ob 15:36:43. Njegov post NI bil spreminjan po objavi tvojega posta. Bi ti pa predlagal en dober hladen tuš in malo manj napadalen stil pisanja, takoj v tvojem prvem postu v temi popolnoma zgubiš živce.
Zgleduj se po ostalih članih in lepo umirjeno piši.
Zgleduj se po ostalih članih in lepo umirjeno piši.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

In kako bi naj jaz vedel, da je to bilo tam glede na to, da sem jaz svoj odgovor poslal 2 minuti po tem ko je on spremenil?:)
Se pravi glede na matematicno sklepanje tam nikoli v sharkovem postu ni pisalo nic o 1.4v in sem si jaz v naslednjem postu kr izmislil? :)
Ok... hvala za razlago.
Obstaja tudi zelo velika vrjetnost, da sem kliknil odgovori preden je post bil popravljen in ga dokoncal medtem ko ga je shark ze popravil. Ta moznost se seveda izkljucuje automaticno.
Se pravi glede na matematicno sklepanje tam nikoli v sharkovem postu ni pisalo nic o 1.4v in sem si jaz v naslednjem postu kr izmislil? :)
Ok... hvala za razlago.
Obstaja tudi zelo velika vrjetnost, da sem kliknil odgovori preden je post bil popravljen in ga dokoncal medtem ko ga je shark ze popravil. Ta moznost se seveda izkljucuje automaticno.

igor0203 ::
Torej tudi ti uporabi funkcijo popravi in odstrani tisto o 1.4V. Bi ti pa isto svetoval kot OB, piši na malo manj napadalen način. Shark se je potrudil in dobil ES proce(ki jih ni lahko dobiti), tako da niti ne vem, kaj bi imel od tega, da bi goljufal.

(nažalost tak klošar kot ti nima za burek, kaj šele za commando)
Čmrlj me označuje za klošarja, ker bojda nimam takšne matične kot on.
Čmrlj me označuje za klošarja, ker bojda nimam takšne matične kot on.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hockey ()

Snegec ::
Hmm.. jest bi tut naziv.. kakšen Prime Evil al pa kej ;)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Linking...
Glede na moderatorjev odziv, se pač morm zglasit tu. Človek je sam reko, da se bo vrgo skozi okno, jaz sem mu pa predlagal naj rajš skozi pritličje. Ker nečem lih da umre zato, ker je pač kakšno stvar pozabo. Kaj je v tem zbadljivega? Kar se tiče ostalega sporočila. Lahko bi moderator z lahkoto pobrisal tisti zadnji stavek, ki je res bil mogoče preveč.
Zakaj sn se zglasil tukaj? Ker v dosedanjih temah, kjer je gzibret moderator, nisn zasledil, da bi komu drugemu zbrisal post, ker so marsikje bolj zbadljivi in nesramni. Da ne omenim, da drugi ljudje ne dodajo smeškov, kot jaz, v vednost da je mišljeno bolj šaljivo kot da bi resno vzeli pisarijo. Tolko, da vas spomnim, zakaj smeški sploh obstajajo.
Tale vaša dvoličnož se vedno bolj kaže.
gzibret, drugače dobro moderiraš, zato upam da boš vzel to kritiko dobronamerno.
Glede na moderatorjev odziv, se pač morm zglasit tu. Človek je sam reko, da se bo vrgo skozi okno, jaz sem mu pa predlagal naj rajš skozi pritličje. Ker nečem lih da umre zato, ker je pač kakšno stvar pozabo. Kaj je v tem zbadljivega? Kar se tiče ostalega sporočila. Lahko bi moderator z lahkoto pobrisal tisti zadnji stavek, ki je res bil mogoče preveč.
Zakaj sn se zglasil tukaj? Ker v dosedanjih temah, kjer je gzibret moderator, nisn zasledil, da bi komu drugemu zbrisal post, ker so marsikje bolj zbadljivi in nesramni. Da ne omenim, da drugi ljudje ne dodajo smeškov, kot jaz, v vednost da je mišljeno bolj šaljivo kot da bi resno vzeli pisarijo. Tolko, da vas spomnim, zakaj smeški sploh obstajajo.

Tale vaša dvoličnož se vedno bolj kaže.

gzibret, drugače dobro moderiraš, zato upam da boš vzel to kritiko dobronamerno.

gzibret ::
Smeško - večino tvojega posta je bilo OK, v oči pa me je zbodlo tvoje priporočilo, da naj nekateri obiščejo osnovno šolo (zadnji stavek). Bilo je zelo očitno, kdo so tisti oz. kdo je tisti "nekateri". Zato sem brisal. Če tega nebi omenil, bi pustil.
> gzibret, drugače dobro moderiraš, zato upam da boš vzel to kritiko dobronamerno.
Hvala za kompliment
Vsaka pripomba ali kritika je dobrodošla. Pohvala tudi (če si jo zaslužim seveda)
> gzibret, drugače dobro moderiraš, zato upam da boš vzel to kritiko dobronamerno.
Hvala za kompliment

Vse je za neki dobr!

Fizikalko ::
Daj kak link na prodajno ceno novega pri nas ali v okolici. kot vidim, so tudi v Ameriki kar dragi: klik. zaenkrat ne bom dodal niti opozorila, brisal pa sploh ne bom (pravila ne določajo brisanja v primeru previsoke cene).

Good Guy ::
aja
sm gledu mal v nemčiji pa so cene iste, my bad sm mislu da je bl pocen
sm gledu mal v nemčiji pa so cene iste, my bad sm mislu da je bl pocen
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

A lahk mal zaklenete pa zlinkate teme o tem Cho Seung-Hui-ju? Namreč, zdaj so že tri al štiri na to temo. Razen če boste še objavli novico, da je Cho Seung-Hui dobil oponašalce. (to vido ob 23h na pop tv). V glavnem, prosim, da to "zmešnjavo" malo uredite. Nekak je smotano met več tem za eno "temo", pol pa morš vsepovsod pisat/kopirat svoj tekst.

M-XXXX ::
Zanima me zakaj ste zbrisali moj oglas? Sem bral pravila in nikjer nisem našel da ne smeš dati linkov (dal linke na bolhi kjer so lepo napisani oglasi) Ali vas je zmotilo kaj drugega?

Res ne vem, kaj je tako težko razumeti: cena in kontakt sta OBVEZNA. Cena mora biti podana eksplicitno in to v nedvoumni enoti. Še kaj?

Še tole: vedno, ko se pritožiš, daj zraven še link na temo (ali oglas), glede katere(ga) se pritožuješ. Nisi namreč edini na forumu.

M-XXXX ::
Cena in kontakt sta podana- je pa res da je treba kliknit! Bo pa naslednji oglas tolko bolši
Link do teme je vzet na znanje

Link do teme je vzet na znanje

zee ::
krneki oz. napeljevanje h kaznivemu dejanju
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

dolenc ::
Že lep čas opažam, da je forum zelo ne pregleden zaradi svoje ureditve. Teme se konstantno ponavljajo in kar je moteče, moderatorji to lepo dopuščajo.
Danes recimo se je odprla TA tema. Tisti, ki jo je odprl, je registreran že 3 leta, torej ni novopečen uporabnik. In preden je kliknil se ni niti enkrat vprašal ali je mogoče to že kje napisano (boh ne daj da je še kdo drug razmišljal o vodnem), kaj šele da bi uporabil iskalnik.
In namesto, da bi moderator strogo odreagiral, premaknil post v ustrezno temo in to temo zaklenil, mu on poda nasvet in dovoli nadaljevanje.
In potem brskaš po forumu in vidiš teme eno pod drugo(zgolj primer):
"Navijanje na nf7s",
"Nf7s in navijanje",
"Sempron na nf7s",
"Kako daleč gre lahko moja nf7s",
"Raje sempron ali athlon, na nf7s",
"Kaj naj kupim za 9999sit, mogoče nf7s?",
"imam 9998sit, ali je nf7s prava izbira"
"Plata mi je umrla (nf7s)",
"0mhz na nf7s"
"Moj hrček se je spekel ob nf7s"
"Lastnik nf7s help.."
Tako, da ima vsaka modrost svojo temo in če že želi kdo zvevedeti kaj o problemu, mora seveda odprt novo temo, ker je škoda sploh uporabit iskalnik, ki bo nametal kup razmetanih in v celoti neuporabnih tem, namesto, da bi bile vse "modrosti" o eni zadevi združene v temu namenjeni temi.
Za zgornji primer Tema o vodnem, ki ji je kolikor toliko uspelo. Ko sem jst pred kratkim zamenjal zrak za vodo, sem našel marsiker uporaben napotek notri.
Seveda so kategorije recimo Pomoč in nasveti kjer bolje funkcionera, vsak ponovno odpiranje tem, ampak v ostalih kategorijah bi pa res lahk blo saj malo reda. Res, da je rač. komponent veliko, ampak mislim, da bi v veliko primerih lahko obstajala samo ena tema. Par takih poskusov sem že opazi ( primer) seveda se zadeva ni obnesla, ker če te na tem forumu kaj zanima odpreš novo temo...
Danes recimo se je odprla TA tema. Tisti, ki jo je odprl, je registreran že 3 leta, torej ni novopečen uporabnik. In preden je kliknil se ni niti enkrat vprašal ali je mogoče to že kje napisano (boh ne daj da je še kdo drug razmišljal o vodnem), kaj šele da bi uporabil iskalnik.
In namesto, da bi moderator strogo odreagiral, premaknil post v ustrezno temo in to temo zaklenil, mu on poda nasvet in dovoli nadaljevanje.
In potem brskaš po forumu in vidiš teme eno pod drugo(zgolj primer):
"Navijanje na nf7s",
"Nf7s in navijanje",
"Sempron na nf7s",
"Kako daleč gre lahko moja nf7s",
"Raje sempron ali athlon, na nf7s",
"Kaj naj kupim za 9999sit, mogoče nf7s?",
"imam 9998sit, ali je nf7s prava izbira"
"Plata mi je umrla (nf7s)",
"0mhz na nf7s"
"Moj hrček se je spekel ob nf7s"
"Lastnik nf7s help.."
Tako, da ima vsaka modrost svojo temo in če že želi kdo zvevedeti kaj o problemu, mora seveda odprt novo temo, ker je škoda sploh uporabit iskalnik, ki bo nametal kup razmetanih in v celoti neuporabnih tem, namesto, da bi bile vse "modrosti" o eni zadevi združene v temu namenjeni temi.
Za zgornji primer Tema o vodnem, ki ji je kolikor toliko uspelo. Ko sem jst pred kratkim zamenjal zrak za vodo, sem našel marsiker uporaben napotek notri.
Seveda so kategorije recimo Pomoč in nasveti kjer bolje funkcionera, vsak ponovno odpiranje tem, ampak v ostalih kategorijah bi pa res lahk blo saj malo reda. Res, da je rač. komponent veliko, ampak mislim, da bi v veliko primerih lahko obstajala samo ena tema. Par takih poskusov sem že opazi ( primer) seveda se zadeva ni obnesla, ker če te na tem forumu kaj zanima odpreš novo temo...

Vanich ::
Moderatorja bi prosil da pobriše fašistične izjave v temi: V srbskih rudnikih odkrit Kriptonij , mislim pa predvsem na izjavo bigdady-a in pa asgard2.0. Hvala.

John Abruzzi ::
Zakaj osebek z nazivom OmegaBlue briše poste, katere bi drugi administratorji pustili na miru? Poleg tega pa poste tudi po ne potrebnem popravlja.

http://www.slo-tech.com evo link.
Kdo je njega postavu za admina? (retorično vprašanje- ne zahtevam odgovora)

Jaz bi link do mesta, kjer je bilo kaj brisano?

O njem govorim nasplošno, ne da je brisal poste v določeni temi (zato sm dal link od slo-tech). Sploh me (pa ne samo mene) zelo moti njegovo neumestno posredovanje v NAKLADALNICI.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: John Abruzzi ()

Ta izjemno širok ponaredek od pritožbe ... zavrnjen. Ko te bo motilo kaj konkretnega (tako da bo iz pritožbe možno razbrati, kaj te muči) se oglasi nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()

roli ::
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=268372&mesto=konec&nocache=1#neprebrano
Tukaj je nekdo izbral napačen odelek.
Tukaj je nekdo izbral napačen odelek.
http://www.r00li.com

Omega Blue mi je v nakladalnici ob "popravljanju" pokvaru prej delujoč link. Sm mislu da se administratorji bl spoznajo na te zadeve.

_marko ::
Dajte malo popucat Icematxyz-a v tej temi.
Boli me, če mu date naziv, ampak v kolikor kdo želi razpravo, ki bo dejansko temeljila na argumentih naj tole uredi.
P.S. S tem mislim na žalitve in ne-argumentacijo, ki je po pravilih slo-techa nezaželjena.
Boli me, če mu date naziv, ampak v kolikor kdo želi razpravo, ki bo dejansko temeljila na argumentih naj tole uredi.
P.S. S tem mislim na žalitve in ne-argumentacijo, ki je po pravilih slo-techa nezaželjena.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _marko ()

gruntfurmich v tej temi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()

JutriPS3 ::

>>><<< ::
Prosim, če zbrišete moja dva oglasa za ram(najnovejšega pustite), ker so bile neke težave s forumom, čakam,čakam, se ne zgodi nič, potem vidim ,da se objavil kar tri oglase.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 562218 (11094) | delavec44 |