Forum » Zvok in slika » ATI TV-tuner VE PCI
ATI TV-tuner VE PCI
Mr.B ::
Imam ATI-jev TV-tuner VE PCI. To je model ki je samostojen in ne rabi več ATI-jeve kartice zraven.
Težava je v tem , da imam priključen tuner na Kabel. In pri kanalu A ter vedno bolj tudi drugje daje pokajoči zvok , ki pride in zgine , žal retkeje.
A ima kdo take težave ?
Težava je v tem , da imam priključen tuner na Kabel. In pri kanalu A ter vedno bolj tudi drugje daje pokajoči zvok , ki pride in zgine , žal retkeje.
A ima kdo take težave ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
strel ::
Imam zelo podobne težave sploh A kakal nekak šumi.
Nekateri program pa so super.
V BorgTv helpu sem bral,da Tv tunerji v računalnikih rabijo ponavadi močnekši signal kot TV-ji.Poskusi kak ojačevalecgor dat,jaz bi pa ga nimam kje dobit(so pa predragi da bi ga kr kupu)
Nekateri program pa so super.
V BorgTv helpu sem bral,da Tv tunerji v računalnikih rabijo ponavadi močnekši signal kot TV-ji.Poskusi kak ojačevalecgor dat,jaz bi pa ga nimam kje dobit(so pa predragi da bi ga kr kupu)
aliado ::
Živijo!
Sem imel podobne teževe z atijevim tunerjem. Ko sem ga kupil sem ga imel le eno uro poteml sem ga nesel nazaj in sem šel kupit pinnacle PCTV pri zaku. Tuner lovi dosti boljše kot atijev in v nobenem kanalu ne brni, slika je praktično enaka kot na tv.
Sem imel podobne teževe z atijevim tunerjem. Ko sem ga kupil sem ga imel le eno uro poteml sem ga nesel nazaj in sem šel kupit pinnacle PCTV pri zaku. Tuner lovi dosti boljše kot atijev in v nobenem kanalu ne brni, slika je praktično enaka kot na tv.
dizel ::
Mr.B: kar se A kanal-a tiče je tud pr men neki čudno. Sicer mam navadno ateno in Zoltrix TVtuner, sam pred kratkim mi je edino pri A Kanal-u začela slika migetat. Najprej sem mislu, da je kriv samo moj sistem, kaka interferenca al kej podobnega, sam zdej ko pa tud drugi to omenjate, pa očitno neki more bit narobe. Men zvok dela brez problema, slika pa skoz skače, samo pri A kanalu, vse ostala dela super......!!!?!?!?!?!
grizli123 ::
Jaz imam ATI TV-WONDER tuner (je samostojna PCI kartica, ni v povezavi z drugo ATI kartico, kot je bil pogoj pri prvih ATIjevih tunerjih na ISA) in moram priznati, da je slika zelo kvalitetna in tudi z zvokom nimam problemov... Je pa res, da če si pravilno ne instaliraš gonilnikov, imaš lahko probleme. ATIjevi gonilniki le preveč radi šarijo po sistemu.... Drugače pa je kartica v tem cenovnem razredu ena izmed najboljših, če se sprijazniš s tem, da ne potrebuješ daljinca....
LP,
LP,
Some people... they call me GRIZLI... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1629 (1345) | Keyser Soze |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7385 (5452) | Tiash |
» | All-In-Wonder Radeon X800 XLOddelek: Novice / Grafične kartice | 3887 (3436) | Vlady |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1836 (1464) | nokia6310 |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2626 (1854) | Predator |