Forum » Izdelava spletišč » www.odprtakoda.com
www.odprtakoda.com
Rumko ::
em ... zdej a mam sam jst tak obcutek al je ta stran bolj orientirana okoli tega slopot-a? ... no vsaj jst sm tak obcutek dubu? tko da nekak ime strani ne pase zraven :P
drgac pa ... po mojem mnenju presvetle barve ... sam to bom itq za vsako stran reku ker nobena ne uporablja crne kot ozadje (ponoc pr ugasnjeni luci odpret eno tako svetlo stran nekak zaboli)
drgac pa ... po mojem mnenju presvetle barve ... sam to bom itq za vsako stran reku ker nobena ne uporablja crne kot ozadje (ponoc pr ugasnjeni luci odpret eno tako svetlo stran nekak zaboli)
Tody ::
Zanimivo, koliko se bo pa zadeva razvijala, koliko bi stalo da naredite module po želji kupca oz stranke ?
Tear_DR0P ::
Prisotni uporabniki
Prisotni gostje: 1
Noben ni prisoten
Registrirani člani: 41
Najnovejši član: drunkard
problem odprte kod kot ga vidim jaz, ki se ukvarjam s prevajanjem, je slovenščina. ne piše se noben ampak nihče
Prisotni gostje: 1
Noben ni prisoten
Registrirani člani: 41
Najnovejši član: drunkard
problem odprte kod kot ga vidim jaz, ki se ukvarjam s prevajanjem, je slovenščina. ne piše se noben ampak nihče
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kickstarterja v Slovenijo ne bo pred 2018. Lahko stvari pospešita kralj Instagrama inOddelek: Novice / Ostale najave | 5461 (3476) | slovencl |
» | Poškodba očesa - mrežnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10834 (8875) | korenje3 |
» | Uncharted 3: Drake's DeceptionOddelek: Igre | 5286 (4323) | yayo |
» | Best Buy ponuja zastonj Samsung Galaxy Tab 10.1 ob nakupu high-end Samsung 3D televizOddelek: Novice / Android | 10023 (8419) | Keyser Soze |
» | Reklamacija diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1208) | jlpktnst |