Forum » Izdelava spletišč » Pri katerem ponudniku gostovanja ASP.NET in SQL naj obesim svojo stran?
Pri katerem ponudniku gostovanja ASP.NET in SQL naj obesim svojo stran?
smash ::
Na spletu sem našel naslednje ponudnike, ki ponujajo gostovanje za ASP.nET in SQLServer:
Razvoj
Povezava
Domovanje
SloHosting
Spletni-dom
dstudio32
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje s katerim od teh ponudnikov, lahko tudi s katerim drugim. Rad bi izbral takega, ki nima vsak teden izpada, ampak nekaj kar bo delal 99%. Zanima me tudi odnos do strank in kako hitra je reakcija pri izpadih ter ostalih problemih.
Hvala za odgovore in LP
Razvoj
Povezava
Domovanje
SloHosting
Spletni-dom
dstudio32
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje s katerim od teh ponudnikov, lahko tudi s katerim drugim. Rad bi izbral takega, ki nima vsak teden izpada, ampak nekaj kar bo delal 99%. Zanima me tudi odnos do strank in kako hitra je reakcija pri izpadih ter ostalih problemih.
Hvala za odgovore in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 297602 (20894) | hariscorale |
» | Gostovanje ASP.NETOddelek: Izdelava spletišč | 2173 (1923) | Joze_K |
» | Domena in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2076 (1755) | Hardstyle |
» | Gostovanje/najem strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2108 (1205) | fora |
» | kdo ponuja web hosting s podporo asp.net v sloveniji??!?Oddelek: Izdelava spletišč | 1698 (1631) | dr_gee |