Forum » Loža » Spremenimo orbito zemlji in prispevajmo v boju proti ozonski luknji!!!
Spremenimo orbito zemlji in prispevajmo v boju proti ozonski luknji!!!
d20 ::
www.worldjumpday.org
20.7.2006 bom skakov v dobro vseh nas. bos ti?
20.7.2006 bom skakov v dobro vseh nas. bos ti?
http://www.worldjumpday.org
- spremenilo: Stepni Volk ()
Brilko ::
Bom, pa še vrečo cementa bom meu v roki... za ziher
Sam številka je fix zlagana...
Sam številka je fix zlagana...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Thomas ::
Ojej, ojej, ojej.
Ne bi reku, bi bilo zelo vroče poletje. Pa da je segrelo mozek v lobanjah. Nekej drugega more bit.
Ne bi reku, bi bilo zelo vroče poletje. Pa da je segrelo mozek v lobanjah. Nekej drugega more bit.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Daedalus ::
Enim se je dokončno utrgalo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
overlord_tm ::
in za koliko se bo premaknila orbita? 3mm
a nismo že enkrat študiral nekaj takega, pa je eden reku da so v šoli zračunali da če vsi kitajci skočjo v zrak se bo zemlja premaknila samo za par mm
a nismo že enkrat študiral nekaj takega, pa je eden reku da so v šoli zračunali da če vsi kitajci skočjo v zrak se bo zemlja premaknila samo za par mm
Barakuda1 ::
Enim se je dokončno utrgalo...
Ne še vsem.
Zadeva roma vLožo. Pa še tam dvomim, da bo dolgo živela
> kitajci skočjo v zrak se bo zemlja premaknila samo za par mm
Precej manj. Potem bodo padli nazaj in zadeva se po spet izravnala.
Precej manj. Potem bodo padli nazaj in zadeva se po spet izravnala.
frudi ::
pppprrrmmm... kkhhh... mmmmbb... muwahahhahaha-hahaha... *pade po tleh in se smeji bolj kot Stripy na smejalnem plinu*
*se za trenutek zresni, pobere s tal in poskupi napisat kaj smiselnega...*
pppprrrmmm... kkhhh... mmmmbb... muwahahhahaha-hahaha... *nima smisla*
*se za trenutek zresni, pobere s tal in poskupi napisat kaj smiselnega...*
pppprrrmmm... kkhhh... mmmmbb... muwahahhahaha-hahaha... *nima smisla*
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
jype ::
Kva se rezis?
To je najboljsi znanstveno dokazan page, kar sem jih vidu letos. Veliko lepse oblikovan kot tiste grde strani ki jih limajo moonhoaxerji.
Thomas: dej no, hop, bom js drzu subler da vidmo kok si spodmaknu zemlo! :)
Al bi rajs lukno do Avstralije zvrtal?
To je najboljsi znanstveno dokazan page, kar sem jih vidu letos. Veliko lepse oblikovan kot tiste grde strani ki jih limajo moonhoaxerji.
Thomas: dej no, hop, bom js drzu subler da vidmo kok si spodmaknu zemlo! :)
Al bi rajs lukno do Avstralije zvrtal?
> bom js drzu subler da vidmo kok si spodmaknu zemlo! :)
60 kil imam za potrebe tega poskusa. Zemlja je 1023 krat težja. Odrinem sebe z 1m/s in zatorej Zemljo z bilijon Planckovih dolžin na sekundo.
60 kil imam za potrebe tega poskusa. Zemlja je 1023 krat težja. Odrinem sebe z 1m/s in zatorej Zemljo z bilijon Planckovih dolžin na sekundo.
Keyser Soze ::
Meni je pa posrečena zadeva. Če mamo Humarja, da dela ledeno kocko iz sebe za prazen nič, zakaj par folka ne bi skakalo in se malo fajn. Če pa sprožijo kakšen tekstonski premik bo pa le še bolj razburljivo.
P.S.: Matr ste eni zadrti. Življenje z vami mora pa res bit kot en velik pogreb non-stop.
P.S.: Matr ste eni zadrti. Življenje z vami mora pa res bit kot en velik pogreb non-stop.
Jest bi raje, da uporabljaš besedo "precizni", ne "zadrti".
Ker sicer, če toleriramo kakšne dubioznosti, nam cela truma klovnov pobegne skozi.
Ker sicer, če toleriramo kakšne dubioznosti, nam cela truma klovnov pobegne skozi.
nevone ::
>Ker sicer, če toleriramo kakšne dubioznosti, nam cela truma klovnov pobegne skozi.
"Klovni" pa "precizni" eden drugega nazaj držijo. Glavn da ni preveč klovnov, pa da ta precizni prehitro vseh klovnov s poti ne spravjo.
o+ nevone
"Klovni" pa "precizni" eden drugega nazaj držijo. Glavn da ni preveč klovnov, pa da ta precizni prehitro vseh klovnov s poti ne spravjo.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: nevone ()
nevone ::
>A bo hudo narobe, ča samo po eni nogi skačem?
Če ti bo lažje ...
o+ nevone
Če ti bo lažje ...
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
b0B3k ::
Kaj pa, če se dogovorimo za istočasen usmerjen skupinski prdec, da pospešimo rotacijo zemlje?
-- Že vidim pod mojim nazivom persona grudiš
-- Že vidim pod mojim nazivom persona grudiš
jype ::
A si nor? Prdet moramo proti vzhodu, da bo "living in the fast lane" malo bolj znosna praksa!
Pa seveda moramo bit na ekvatorju, da je ucinek vecji.
Pa seveda moramo bit na ekvatorju, da je ucinek vecji.
Keyser Soze ::
Zigam, klinc, ne bo šlo, je slana. Razen če vsak kupi še kilo cukra poleg.
Kar se tiče pa prdenja... Jaz ne bom podpiral pridelovalcev fižola. Veš kako mu bo poskočila cena tisti teden.
Kar se tiče pa prdenja... Jaz ne bom podpiral pridelovalcev fižola. Veš kako mu bo poskočila cena tisti teden.
Dzonson ::
in? ste skakali? jaz sem
je pa zanimivo, da je danes ze celi dan njihova stran nedosegljiva.
je pa zanimivo, da je danes ze celi dan njihova stran nedosegljiva.
Pesjan ::
Sem opazil, da njihov store laufa na polno
Aja pa jst sm tud sKAKAL in to celih 5 minut
Aja pa jst sm tud sKAKAL in to celih 5 minut
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesjan ()
gzibret ::
Zemlji lahka spremeniš orbito s skakanjem le, če skočiš dovolj visoko. Tja nekje do Marsove orbite, da te ne potegne nazaj na Zemljo
Vse je za neki dobr!
Vice ::
Uf še dobro, da ne dobijo ideje, da bi vsi udarili šprint proti zahodu, saj bi s tem ustavili čas. Da ne omenjam kaosa, ki bi s tem nastal.
gzibret ::
Ni problem, ker ko štartajo, bi se res zadeva malo počasneje vrtela. Samo je treba tudi zapremzat Ne moreš laufat v nedogled.
Vse je za neki dobr!
BigWhale ::
Saj bojo non-stop laufal... Tko k Forrest Gump, samo da se ob obali ne bodo ustavljali ampak bodo kr laufal naprej.
grex ::
a ne bi vse to mel podobnega efekta, kot če bi v lastno jadro na barki pihal, da bi bila hitrejša?
mihec87 ::
ja ce bi vsi skakali kr neki.ce bi npr vsi naenkrat pol bi blo tak pa 200 jih skoci tu pa padejo nazaj tkrat jih pa 200 drugje skoci..to je tak ko da bi hotu vrata odpret pa se z nogo v njih polcas..
Highlag ::
Pomoje to naredi prevelika količina reklam za pralne praške ....
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung gre proti Applu na vrhovno sodiščeOddelek: Novice / Tožbe | 4383 (3456) | nekikr |
» | Idealna globina vode, primerna za skakanje?Oddelek: Loža | 2753 (2048) | Mesar |
⊘ | Komet EleninOddelek: Loža | 4129 (2743) | imagodei |
» | Luna, pridi nazaj! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11088 (8917) | gzibret |
» | Potres spremenil rotacijo Zemlje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18788 (14723) | MrStein |