Forum » Operacijski sistemi » Problem z bližnjicami v XP-jih
Problem z bližnjicami v XP-jih
technic ::
Rabim pomoč:
Ko kliknem na bližnjico na namizju, mi noče odpreti programa, ampak se pojavi okence:
____________________________________________________________________________________________________
Windows ne more odpreti te datoteke:
Datoteka: Winamp.lnk
Če želite to datoteko odpreti, mora Windows poznati program, ki jo je ustvaril.
Windows lahko program samodejno poišče elektronsko ali pa prepusti, da ga s
seznama programov v vašem računalniku izberete vi.
Kaj želite storiti?
- S pomočjo spleta najti ustrezen program
- Izbrati program s seznama
____________________________________________________________________________________________________
Če potem ročno izberem program, mi ga sicer zažene, vendar bi vseeno rad poravil to.
Prosim, če ima kdo kašno idejo, ker drugače me čaka ponovna inštalacija na dveh računalnikih.
(sem zagnal antivirusni, anti-spam, system mechanic, pa se ni nič spremenilo)
lp
Ko kliknem na bližnjico na namizju, mi noče odpreti programa, ampak se pojavi okence:
Windows ne more odpreti te datoteke:
Datoteka: Winamp.lnk
Če želite to datoteko odpreti, mora Windows poznati program, ki jo je ustvaril.
Windows lahko program samodejno poišče elektronsko ali pa prepusti, da ga s
seznama programov v vašem računalniku izberete vi.
Kaj želite storiti?
- S pomočjo spleta najti ustrezen program
- Izbrati program s seznama
Če potem ročno izberem program, mi ga sicer zažene, vendar bi vseeno rad poravil to.
Prosim, če ima kdo kašno idejo, ker drugače me čaka ponovna inštalacija na dveh računalnikih.
(sem zagnal antivirusni, anti-spam, system mechanic, pa se ni nič spremenilo)
lp
mat123 ::
Zbriši bližnjico z namizja in ustvari novo. V mapi od Winamp klikneš z desno miškino tipko na Winamp.exe in povlečeš na namizje, pol pa izbereš Tu ustvari novo bližnjico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 106504 (88449) | techfreak :) |
» | notepad ++Oddelek: Izdelava spletišč | 2478 (1533) | alen1 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3727 (3109) | rockrose |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5544 (4305) | M.B. |
» | Omejen uporabnik na Windows XPOddelek: Programska oprema | 2084 (1839) | |SNap| |