» »

Liverpol - Milan

Liverpol - Milan

dzinks63 ::

:)) Zakaj v Sloveniji ni direktnega prenosa finala lige prvakov . Potem se pa čudimo, da pri nas ni popularen nogomet. Moralo bi biti čimveč nogometnih prenosov , seveda še več kvalitetnih, da bi vsaj na ta način zrastlo zanimanje za nogomet , da bi mu dvignili popularnost, da bi gledalci začeli množično prihajat na stadione. Stadioni se gradijo, posodabljajo, za koga? Treba je pritegnit gledalce in res mi ni jasno, zakaj je na televiziji tako malo nogometa. Edino ko je evropsko ali svetovno prvensvo , drugače pa tuga. Premalo se pri nas promovira nogomet in to je žalostno.

l-note ::

TV3

Meizu ::

Ma u rit s fuzbalom, kje je pa košarka? Košarke pa res ni veliko prenosov... Si se že kdaj vprašal recimo, zakaj ne prenašajo redno NBA tekem (če je prekasno, pa posnetke, jebat ga)? No, js se isto sprašujem...

dzinks63 ::

:)) Se opravičujem , ne lovim TV3 , ampak vseeno mislim, da bi taka tekma morala bit na SLO 2, ne pa rokomet v neki telovadnici. Pa naj bo ta rokomet na TV3. Mislim , da so ga na SLO TV pošteno pihnili.

KandazaR ::

TV 3 ima zakupljeno pravico za prenašanje tekm lige prvakov za območje Slovenije. Zato RTVS ne more in ne sme prenašati tekme ker teh pravic nima.

dzinks63 ::

:)) No ja, res lepo, da TV3 šola nacionalno televizijo, majo pa res nesposobne menegerje na nacionalki, upam da direktor kaj vidi in da si v prihodnje ne bo več delal taka sramote.
Sicer pa medtem Milan vodi 1:0, bravo.

steev ::

HRT2 pač zmaga. Jebeš TV3.
:|

Super Sonic ::

Ja - Milan vodi in to popolnoma nezasluženo.

Kar se pa tiče same teme:
Mislim, da je v tej državi nekaj hudo narobe če takšna tekmovanja prenaša lokalna TV. Pa nima veze kdo je kriv, da je temu tako. Dejstvo je, da "lokalc" lahko odpelje "nacionalki" vse, samo smučanja ne. Pa smo spet tam.

Dejstvo, ki je sicer nesporno, pa je, da te boli glava, ko poslušaš Švickota & Gliho. Prav neverjetna sta in te naravnost odbijeta od prenosa (no sej tud Obrez ni ne vem kaj).

V glavnem imam dvojni glavobol. Enega zaradi "trobent" na Tv3, drugega pa zaradi "pocarskega" rezultata.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

mavec ::

Ja - Milan vodi in to popolnoma nezasluženo.


Zakaj že? A zato, ker nesposobni L'Pool ne zna zadeti ane? Zato ker so "makaronarji", katere pač večina sovraži?
Ne nakladaj.

Pravilo v nogometu je, če ne daš dobiš in L'Poolu se je zgodilo prav to. Ne znajo zadeti iz "1m"... Posest žoge je neprimerno v Milanovi lasti, in izkoristili so eno izmed najlepših priložnosti! Vse to je lastnost "Velikih".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mavec ()

Sc0ut ::

1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Dr_M ::

OMG!! folk se dejansko krega o fuzbalu. pejte raj gledat kako trava raste...

kle slism cefurje kako se derejo in komentirajo. se mi je takoj zdel, da more bit ksn fuzbal. :\ :\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

mavec ::

OMG!! folk se dejansko krega o fuzbalu. pejte raj gledat kako trava raste...


Nihče se ne krega, vsaj jaz ne. Povem kar je res.
In, če ti ni všeč, pač ne komentiraj sploh.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mavec ()

Dr_M ::

ja no, OMG nekdo komentira tko neumne teme. ne bom vec, obljubim.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

dzinks63 ::

:)) > pejte raj gledat kako trava raste...

Ja in predvsem tako popularnost ima pri nas nogomet, saj zato pa pravim, da se ga premalo reklamira, res je padel zelo nizko

mavec ::

Rossoneri 2
Kobra pičila še drugič. :> Ni kaj, najboljši nogomet se igra v ITALIJI! 8-)

dzinks63 ::

:))
Milan vodi 2:0. A bo zmagal? Dida brani fantastično. A so možni podaljški

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

mavec ::

No, L'Pool 1.0:)

Super Sonic ::

"OMG!! folk se dejansko krega o fuzbalu. pejte raj gledat kako trava raste..."

Kva si ti pamtn Nigr. Ti si zihr najhujši Car. Dej kšno temo o kvantni fiziki odpri, no.

Da ne boš cel življenje auspohov delu.

P.s.
Tinkec - čil out oz. preseli rito čez mejo. He, he,... :D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

mavec ::

ROSSONERI!!!!!!!!!!

AC MILAN prvak!!!!!!






Ni kaj, najprej reprezentanca, zdaj še klubska lovorika!!!!!!!

igor0203 ::

Zanimiva tekma. Milan je zasluženo zmagal, Liverpool ni igral tako kot zna igrati. Tudi sodnik je bil malce na strani Milana, ene odločitve so bile zelo čudne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: igor0203 ()

Alexius Heristalski ::

ja no, OMG nekdo komentira tko neumne teme.

Ti tudi. :)

Čestitke Ciganom in Kakaju. |O Seveda brez ciganskega stila ni šlo (debilno valjanje Nadcigana Inzaghija). Patetično.

edit: No bom še sodnika pokomentiral. Se je videlo, da prvič sodi finale LP. Nekaj sumljivih odločitev, pa dost bedna poteza na koncu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Če mene kdo kaj vpraša - sta oba kluba igrala tako kot znata. V enem klubu se igra pocarsko, v drugem bolj sistematično. Danes je zmagala packarija (revanša za nazaj).

Sodnik ni bil dorasel tekmi in je celo igro piskal - čudno. Za piko na i si je pa še dovolil skrajšati tekmo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

mavec ::

Treba je izkoristiti dane priložnosti, Liverpool jih pač ni, Milan pa in resnici na ljubo glede na polfinalne predstave je Milan prišel v finale v mnogo boljši formi in zasluženo zmagal.
Priložnosti so resda imeli manj, a izkoristili so ponujene. Alexius, če so ti pa Italijani antipatični pa še zato ni treba čeznje govort, ne? Izpade raje zadrži zase, ker se sam kažeš kot ti, ki jih omenjaš :>.

EDIT: Če Italijani kot reprezentanca igrajo po večini "pocarsko" kot pravi večina ni treba tega posploševat, ane. Sicer pa vsak ima svoje mnenje, po nekom zmagajo "Veliki" po drugem pocarji, učinek je tisti, ki šteje.>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mavec ()

neres ::

Milan je zmagal zasluženo. Če bi Liverpul dal gol več kot Milan bi bilo tudi zasluženo. Dokaj izenačena tekma. Ampak privoščim Milanu, ker so unkrat zgubili po pinalih.

Kar se pa tiče športa na TV Slo. Opažam da predvsem zadnje čase dajejo več pozornosti nakim drugorazrednim športom (kar se tiče popularnosti športa). Tako vidiš praktično vse zimske športe vključno z raznimi biatloni, ki nobenega ne zanimajo. Al pa hokej skupine B ipd. Tudi ženski rokomet ne vem komu je zanimiv. Tako da ko so za 1. april rekli da bojo prenašali balinanje sem sprva nasedel. Logično, kako ne bi.
Po drugi strani pa ko so pa ble kvalifikacije za SP v futsalu in je igrala Slovenija pa niso nič prenašali. Ne vem če so sploh omenili na TV Slo. Pa futsal je precej atraktiven šport.

Alexius Heristalski ::

Izpade raje zadrži zase

Kakšne izpade? Inzaghi je imel izpade, ne jaz. Sicer pa je to pri njem že navada, tako da se tebi mogoče ne zdi nič narobe, če se valja pet minut pred koncem tekme, kot bi ga pokosili med ofenzivo. Ni bilo prav nobene potrebe po tem, a zgleda drugače ne znajo.

Še enkrat pohvale Liverpoolčanom za fanatično borbo, a to je bilo tokrat premalo, je zmanjkalo zbranosti pri zaključnih strelih. Pa Croucha bi lahko prej dali v igro.

Al pa hokej skupine B

A si ti resen? Prvenstvo je bilo pri nas, za vstop v elitno skupino so se borili naši Risi, ti pa ne bi prenašal tekem?

Po drugi strani pa ko so pa ble kvalifikacije za SP v futsalu in je igrala Slovenija pa niso nič prenašali.

Spet se motiš prenašali so najmanj odločilno tekmo, če ne še kako več.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

--------------------------------------------------GRANDE MILAN-----------------------------------------------------------




ja dečki, kako bi pa lahko tv slovenija predvajala ligo prvakov, če so pa takrat bile tekme iz domače lige oz. pokala???:D :D :D :D :D :D

glede tekme: milan je zasluženo zmagal. in še enkrat več pokazal kje se igra pravi nogomet. angleški je 10 let za italjanskim. in kakšen je bil 1. polčas igre za liverpul? sami neki balončki iz zadnje linije na napadalce. velika sramota bi bila, da bi taka ekipa s tako igro dobila finale. SRAMOTA!
čudim se edino slabši predstavi zvezne vrste milana, da niso imeli več žoge in več štrikali, ker so mojstri v tem, vendar sem to tako pričakoval, da bo benitez to preprečil, ker drugače bi sledil potop veliko prej.
in še rek za konec: ni za metati biserov svinjam. to pomeni, da proti liverpulu (svinjam) nismo mogli prakticirati tako lepe igre (biseri) kot jo znamo (proti menčesterju).
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Bramac ^^ ::

angleški je 10 let za italjanskim.

Haha. Tuki je dosti več faktorjev kot samo zmaga v ligi prvakov. Če že gledaš samo ligo prvakov vedi, da so v polfinalu bili 3 angleški predstavniki (to pove že nekaj). Angleška liga je tudi dosti boljša od italijanske, s tem da imajo Angelži še nekaj ostalih prestižnih tekmovanj (FA Cup je za njih recimo bolj pomemben kot liga prvakov). Se pravi imajo veliko več tekem, kar pomeni preutrujenost in poškodbe, pa seveda poskušaš povsod nekaj dobiti. Milan je pa letošnjo sezono osredotočil v Ligo prvakov, seveda jo dobil toda to še ne pomeni da je angleški nogomet 10 let za italjani. Manchester se je naprimer tudi osredotočil na Premiership, kjer je tudi slavil. Tko da reci kar hočeš, vseeno bolj boš to govoril(angleški je 10 let za italjanskim.), bolj se mi bo zdelo da ne veš kaj govoriš.

Zgodovina sprememb…

igor0203 ::

Italijanski nogomet se zadnje čase menja na boljše oz. gledljiv nogomet. Ampak počasi...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: igor0203 ()

dela ::

Milana niso dovolj kaznovali, zato še kar dalje podmazujejo sodnike. Zato je včeraj tudi tako hitro odpiskal konec.

Sicer se hecam, a vseeno
/me puts flame suit on :D

suntrace1 ::

Kaj je zdej s temi zatemnitvami HTV2?! A ni bilo rečeno, da je to nelegalno in jim tega sploh ne narekuje FIFA in gre samo za notranji dogovor med slovenskimi ponudniki kabelske televizije? Mora človek biti res obsojen na amaterske komentarje naših poročevalcev?

BlackHole ::

Obrez je čisto v redu komentator. Ne vem pa, kaj ti pričakuješ od komentatorja. Da ti bo prinesel še kokice in pijačo?
LP Marko

steev ::

Čez tri dni bom uploadal finale (HTV2) na piratebay, vključno z uvodnim in zaključnikm studiom.
:|

hamax ::

najlepši del tekme je bil, ko so obreza odrezal :P
zupan 3x bolj komentira.

sem pa še danes malo žalosten.
ekipi sta bili popolnoma izenačini, tko da je zmagal tisti z več sreče.

Alexius Heristalski ::

Ne, najlepše je bilo, ko se tudi ZupanC še ni vklopil. Tekmi brez komentatorja ni prav nič manjkalo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ejsi_Disi ::

KAko ste presrani. Noben komentator vam ni všeč. Še zmeraj imate na daljincu funkcijo MUTE.
Rock n' roll ain't noise pollution!

mavec ::

Še zmeraj imate na daljincu funkcijo MUTE.


Verjetno jih moti oni znak za MUTE.:D

Alexius Heristalski ::

Mute je beden, ker ne slišiš nič. Mednarodni ton brez komentatorja je pa čisto v redu. Jaz ne rabim nekoga, ki bo kar naprej ponavljal, da v nogometu štejejo goli, da tekma traja 90 minut, koliko minut je še do podaljška in podobno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

metalc ::

LP je kot Hollywood: občutno preveč zvezd, premalo pravega nogometa.

igor0203 ::

In katere zvezde ima L'pool? Razen Gerrarda.

gruntfürmich ::

ne ne, ko sem rekel da je angleški nogomet 10 let za italjanskim, sem mislil na način igre: same neke dolge in visoke žoge, pa ne od vezistov, ampak od obrambnih igralcev na napadalce. tako so igrali italjani pred 5-10 leti.
3 angleški klubi v polfinalu priča o moči lige? vse pa našola 4. iz italjanske lige.

tudi meni se je zelo dopadel tisti del tekme, ko ni bilo obreza. vidiš samo igro in slišiš samo navijače. to ligo prvakov sem za spremembo gledal na tv3, drugače sem jo spremljal na nemški tv, odkat je htv down.

steev, kaj tako dolgo rabiš? jaz sem že svoje zripal že do jutra. pripopaj mi link od torrenta na zs, al pa mi ga pošlji na email plsssssssssssssssss
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

steev ::

Pizda ni cajta. Treba je šolo postimat, pa se eno stran dokončujem. Če se mi bo dal, bom dal zvecer ripat.
:|

Alexius Heristalski ::

In katere zvezde ima L'pool?

LP = Liga prvakov, ne Liverpool.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

igor0203 ::

My bad... :8)

Ejsi_Disi ::

Groza. NE eni, ne drugi niso nič prikazali. ŠE najmanj pa prvak.
Rock n' roll ain't noise pollution!

Zgodovina sprememb…

hamax ::

no, tole je pa mal močna izjava...

Amare ::

Dvignili so pokal,katerega bi morali že 2 leti nazaj.8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

za koga navijate v finalu lige prvakov

Oddelek: Loža
442210 (1590) Stampl
»

OMG kaj dela Manchester... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
696732 (4594) Alexius Heristalski
»

Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006

Oddelek: Loža
314069 (3582) monster-x
»

Zmagovacel lige prvakov je: liverpool

Oddelek: Loža
242388 (1905) Alexius Heristalski

Več podobnih tem