Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kako priklopiti rele na sprejemnik
Kako priklopiti rele na sprejemnik
SloMusty ::
Kako priklopiti rele na sprejemnik od RV naprave. Imam namreč en servomotor s pokvarjenim vezjem pa sem bi rad zvezal gor rele namesto vezja in motorčka. Saj potrebujem daljinsko stikalo.
Jutri (v pet) grem v HTE tako da bi prosil za hiter odgovor, da bom kupil komponente (če jih slučajno nimam doma).
Lp
Jutri (v pet) grem v HTE tako da bi prosil za hiter odgovor, da bom kupil komponente (če jih slučajno nimam doma).
Lp
Freestyle wind riders!!!
Azrael ::
Ahm ali je elektronika servomotorja v redu?
Če imaš kakšne številke TIM so v njih včasih sheme kako porabiti to elektroniko za regulator ali stikalo. Brez te elektronike pa rasbiš nek operacijski ojačevalec in nekaj dodatnih drobnarij, samo trenutno nimam nobene sheme.
Če imaš kakšne številke TIM so v njih včasih sheme kako porabiti to elektroniko za regulator ali stikalo. Brez te elektronike pa rasbiš nek operacijski ojačevalec in nekaj dodatnih drobnarij, samo trenutno nimam nobene sheme.
Nekoč je bil Slo-tech.
SloMusty ::
Imam TIMe na zalogi, samo ni nobonega takšnega. Vezje bi se dalo popravit, pa namesto motorja vezat rele, to bi šlo. Ker je treba tiste kabelčke nanovo prilotat, saj je vilo nekaj odtrgano in v ohišje se to pač ne da naredit ker je to m,ini servo in prostora za popravila v njem ni. Če pa bi vzel vezje ven pa bi šlo.
Če mi uspe vezje popravit potem dam še samo dve diodi med rele in vezjepa je.
lp
Če mi uspe vezje popravit potem dam še samo dve diodi med rele in vezjepa je.
lp
Freestyle wind riders!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | delovanje timerjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1901 (1127) | birtija |
» | Izhodi na IR sprejemnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2242 (2098) | svizec75 |
» | 12-220V inverterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2211 (2026) | stromar |
» | se en elektro problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2277 (1898) | Gapi |
» | Končno: MODUL ZA VKLOP ČRPALKEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3741 (3148) | Jackal |