Forum » Programska oprema » Media Car ---> Problem
Media Car ---> Problem
Mr_Petek ::
Mene zanima če ima mogoče kdo kaj izkušenj s tem programom (Media Car). Jaz sem si ga naložo, pa vse v redu dela, le o GPS-u mi ni nekaj jasno. Baje si moraš zunanjo anteno nabavit, da ti pol vleče in kaže kraje. Samo po moje to ni tako enostavno. To pa bi jaz uporabljal v avtu da še pripomnim.
Hvala za odgovore!
Mitja
Hvala za odgovore!
Mitja
Mr. Petek
Tutankhamun ::
Rabš GPS sprejemnik + anteno. To pa potem prklopš na RS232 al pa na USB port.
GPS modul ti samo pošilja koordinate, uro... Če bi rad kraje pa boš rabu še zemljevid.
Pa to niti ni tko pocen (kokr za kerga). GPS modulčki mislm da so od 20k dalje. A sploh rabš GPS, a je to bol tko, da pokažeš da maš neki HI-TECH.
GPS modul ti samo pošilja koordinate, uro... Če bi rad kraje pa boš rabu še zemljevid.
Pa to niti ni tko pocen (kokr za kerga). GPS modulčki mislm da so od 20k dalje. A sploh rabš GPS, a je to bol tko, da pokažeš da maš neki HI-TECH.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon bo dostavljal pakete tudi v prtljažnikOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6426 (4555) | nevone |
» | Zaka pri PM proizvajalci pametnih telefonov podemzionirajo baterije?!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4142 (3238) | cegu |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12442 (9132) | AtaStrumf |
» | Službeni avto in sledilna GPS napravaOddelek: Loža | 6603 (6070) | _sem_ |
» | Uvedba "sledilnih naprav" v nove evropske avtomobile do leta 2009Oddelek: Novice / Zasebnost | 6240 (4984) | Airskull |