Forum » Programska oprema » Slovenski dodatek za Microsoft Office 2003
Slovenski dodatek za Microsoft Office 2003
_Espen_ ::
Pozdravljeni!
Imam Microsoft Office 2003 (Word, Excel, Access, Power Point, Front Page,...) v angleščini.
Zanima me pa naslednje:
1. Bi se dalo kje dobiti dodatek, neke vrste prevod, da bi bila vsaj najosnovnejša programa (Word, Excel) v slovenščini.
2. Prav tako imam zdaj tudi težavo, da mi Word ne preverja črkovanja. Oziroma piše da preverja, vendar črkovalnik za slovenščino ne dela. Tudi če napišem še tako bedarijo, mi jo v Wordu sploh ne podčrta. Tako da je trenutno črkovalnik povsem neuporaben.
Upam, da mi boste znali pomagati!
Imam Microsoft Office 2003 (Word, Excel, Access, Power Point, Front Page,...) v angleščini.
Zanima me pa naslednje:
1. Bi se dalo kje dobiti dodatek, neke vrste prevod, da bi bila vsaj najosnovnejša programa (Word, Excel) v slovenščini.
2. Prav tako imam zdaj tudi težavo, da mi Word ne preverja črkovanja. Oziroma piše da preverja, vendar črkovalnik za slovenščino ne dela. Tudi če napišem še tako bedarijo, mi jo v Wordu sploh ne podčrta. Tako da je trenutno črkovalnik povsem neuporaben.
Upam, da mi boste znali pomagati!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word podčrtavanje napak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2483 (2233) | 5tra |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62920 (28685) | noraguta |
» | Microsoft Office za Mac 26. oktobraOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8944 (7892) | dejanslo |
» | Kateri Microsoft Office paket kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4185 (3639) | ender |
» | Word in slovnicaOddelek: Programska oprema | 2080 (2015) | dunda |