Forum » Loža » Tomaž Humar - največji
Tomaž Humar - največji
Keyser Soze ::
Ni najpomembnejša, je pa zelo pomembna. Tole povezavo med travmami iz otroštva in kritiziranjem teh očetov pa lahko malo bolje pojasniš. Ozadje tega, teorije, ki stojijo za tem, ipd... Če ne znaš pa tudi OK, potem ne bomo vzeli resno tvojega posta.
Upam da razumeš.
Upam da razumeš.
Caligula ::
Zanimivo, da ne. Ponavadi bi moglo tko bit sam nekak se mi zdi, da je to tista najbolj pomembna stvar k jo nardis in bi prcakoval, da se nbormalen folk vsaj pri tem potrudi al pa se preprosto ne zdrsti.
Pa se kolega je profesor pa razlaga kaksn je kaksn folk, kako jih boli, nobene vzgoje, prcakujejo, da se to v soli nardi pol pa kej predlaga pa vsi naduti tezijo, da njihovim frocom ne bo noben nc govoru, tamali se pa razvijajo v retardirane idiotske agresivneze, pol pa kako res hudo pizdarijo nardijo pa kr solo pa profesorje krivijo,..
Pa nasploh, da je ful frocov cist zapuscenih s sstrani starsec. K da niso njihovi. Men je to do skrajnosti neumno in mi pac gre na jetra.
In pol vids attention whore na TVjih vs pogumen, gre v smrt, to razlaga pred dvema tamalima cist presranima frocoma pol ga pa vids, vs posran bi helikoptrcke,..
Gora ga klice,... Ne vem ce ni bil samo psihiater.
Bah.
Pa se kolega je profesor pa razlaga kaksn je kaksn folk, kako jih boli, nobene vzgoje, prcakujejo, da se to v soli nardi pol pa kej predlaga pa vsi naduti tezijo, da njihovim frocom ne bo noben nc govoru, tamali se pa razvijajo v retardirane idiotske agresivneze, pol pa kako res hudo pizdarijo nardijo pa kr solo pa profesorje krivijo,..
Pa nasploh, da je ful frocov cist zapuscenih s sstrani starsec. K da niso njihovi. Men je to do skrajnosti neumno in mi pac gre na jetra.
In pol vids attention whore na TVjih vs pogumen, gre v smrt, to razlaga pred dvema tamalima cist presranima frocoma pol ga pa vids, vs posran bi helikoptrcke,..
Gora ga klice,... Ne vem ce ni bil samo psihiater.
Bah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
zile ::
Caligula že celo temo nabijaš o njem in o neodgovornosti do otrok. We get a picture, ja . Še kej s tvoje strani? Če ne , stfu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
krisspace ::
CALIGULA. Ti, kakšnega očeta bi raje imel? Pijanca, narkomana, ki te ves čas tepe....Ali ekstramista, ki je do svojih otrok dober oče, realist, ve kaj hoče in jih uči prave vzgoje in življenja.
(govorim hipotetično, ker nevem kakšen oče je Tomaž, ko ni v steni)
(govorim hipotetično, ker nevem kakšen oče je Tomaž, ko ni v steni)
Oboji so bedni. Raje vidim, da se neodgovoren folk ne razmnozuje ali s tem pocaka do takrat, ko se najde ali karkoli ze pocne.
Zakaj bedne promerke zagovarjate z se bolj bednimi? sicer pa dovolj o tem. Tema ni namenjena samo temu.
Alpinist je verjetno dober pa se malo o tem debatirajte.
Zakaj bedne promerke zagovarjate z se bolj bednimi? sicer pa dovolj o tem. Tema ni namenjena samo temu.
Alpinist je verjetno dober pa se malo o tem debatirajte.
Moje mnenje je, da sa ga Američani nekako prisili v ta podvig. Bal se je, da bo njim uspelo, ker imata 2 meseca časa, za čakat idealen trenutek. Tomažu pa se je čas iztekel in je reskiral. Reskiral pa je zaradi tega, ker se zaveda, da je zelo dobro pripravljen in da lahko tudi vremenske težave prebrodi.
Se pa vsak lahko ušteje.
Se pa vsak lahko ušteje.
Prisilil ga ni nihce. Prisilil se je sam, ker pac hotel biti prvi.
Sicer pa je brez dvoma dober alpinist. Verjetno boljsi kot misli marsikdo izmed nas pa tudi precej slabsi kot misli sam.
Sicer pa je brez dvoma dober alpinist. Verjetno boljsi kot misli marsikdo izmed nas pa tudi precej slabsi kot misli sam.
pa tudi precej slabsi kot misli sam.
To je pa itak resnica. Vsak misli, da je boljš kot je v resnici. Zakaj pa nebi še on.
To je pa itak resnica. Vsak misli, da je boljš kot je v resnici. Zakaj pa nebi še on.
Brane2 ::
Vsake tolk padem na CNN poškilit, če je kaj o njem.
Pa ni nič. Danes je pod "Offbeat News" Makedonec, ki je se je ustavil na bencinski črpalki v Nemčiji, tankal in pozabil tam ženo. Da je ni, je porajtal šele 6 ur pozneje.
No, če našemu tekmovalcu rata reševanje samega sebe in zaradi tega postane lokalni heroj ter začne dajat nasvete in analize o prijemih, ki jih je kot gorski reševalec uporabil v tem primeru ob koordinaciji preostanka ekipe ter priznanju da je bil nujno potreben kot strokovnjak NA OBEH STRANEH HKRATI, no ja.
Potem bi reku, da bo zlahka pometel z makedoncem...
Pa ni nič. Danes je pod "Offbeat News" Makedonec, ki je se je ustavil na bencinski črpalki v Nemčiji, tankal in pozabil tam ženo. Da je ni, je porajtal šele 6 ur pozneje.
No, če našemu tekmovalcu rata reševanje samega sebe in zaradi tega postane lokalni heroj ter začne dajat nasvete in analize o prijemih, ki jih je kot gorski reševalec uporabil v tem primeru ob koordinaciji preostanka ekipe ter priznanju da je bil nujno potreben kot strokovnjak NA OBEH STRANEH HKRATI, no ja.
Potem bi reku, da bo zlahka pometel z makedoncem...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Myth ::
Ta tema se je tako spremenila, da če jo prebiraš, ugotoviš, kakšni ljudje ste vi. Saj skozi debato ne ugotoviš veliko kaj se dogaja z Humarjem, kakšno življenje živi ali pa kaj je v življenju naredil. Ko berem te poste, vidim kakšni ste vi. Humar se na TV zaveda, da ga gleda vsa Slovenija in mogoče zato 'igra bedaka' in govori neumnosti. Kakšen je za kamerami, noben od vas ne ve, a ga vsi 'opisujete' in imate svoje mnenje glede njega. Verjamem, da če bi bila tema za vsakega športnika, računalničarja, etc. , da bi nekdo ki 'analizira' ljudi , vedel v enem dnevu kakšen človek ste.
To je moje mnenje, prezrite ga ali pa dobro argumentirajte(če ne , bo tako verjetno tp intervenirala).
nasvidenje
p.s.: Humarju pa želim da se zdrav in cel vrne z gore, če že gor ne pride.
To je moje mnenje, prezrite ga ali pa dobro argumentirajte(če ne , bo tako verjetno tp intervenirala).
nasvidenje
p.s.: Humarju pa želim da se zdrav in cel vrne z gore, če že gor ne pride.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
BlackHole ::
pol ga pa vids, vs posran bi helikoptrcke
Ok, zdaj pa pomisli, a tebi bi se zdel heroj, če bi lepo čepel v tisti luknji, vrgel telefon proti dolini in počakal da ga čas pobere. A se ti res ni zdi logično, da se poskuša rešit, če je možno. A misliš, če bi mu spodrsnilo pri plezanju, da se ne bi skušal ujetim, ampak bi kar pustil da pade v globino in se ubije. Mislim, zdi se mi kot da hočeš povedat, da se nima pravice borit za svoje življenje oz. da nima pravice prosit za pomoč. V resnici pa vem, da se samo pretvarjaš in samo zagovarjaš neke besede ki si jih kdaj prej napisal, pa zdaj nočeš priznati da nisi tako mislil.
Aja, to sem jaz prebral že kak mesec nazaj. Upam, da se mu ni to še enkrat zgodilo, ker dvomim da se je še komu to zgodilo v tako kratkem času. Mogoče bodo pa tudi o Humarju čez kak mesec kaj napisali. Pa sploh ne vem kaj hočeš povedat. A da če bi pisali o Humarju na CNN, potem pa... kaj? Slovenija je majhna, poglej malo na zemljevid.
Ok, zdaj pa pomisli, a tebi bi se zdel heroj, če bi lepo čepel v tisti luknji, vrgel telefon proti dolini in počakal da ga čas pobere. A se ti res ni zdi logično, da se poskuša rešit, če je možno. A misliš, če bi mu spodrsnilo pri plezanju, da se ne bi skušal ujetim, ampak bi kar pustil da pade v globino in se ubije. Mislim, zdi se mi kot da hočeš povedat, da se nima pravice borit za svoje življenje oz. da nima pravice prosit za pomoč. V resnici pa vem, da se samo pretvarjaš in samo zagovarjaš neke besede ki si jih kdaj prej napisal, pa zdaj nočeš priznati da nisi tako mislil.
Aja, to sem jaz prebral že kak mesec nazaj. Upam, da se mu ni to še enkrat zgodilo, ker dvomim da se je še komu to zgodilo v tako kratkem času. Mogoče bodo pa tudi o Humarju čez kak mesec kaj napisali. Pa sploh ne vem kaj hočeš povedat. A da če bi pisali o Humarju na CNN, potem pa... kaj? Slovenija je majhna, poglej malo na zemljevid.
LP Marko
Brane2 ::
Prej je blo govora o tem, klok da je CNN krivičen, ker o tem podvigu ni niti besede.
Zato pravim- mogoče pa je le konkurenca novic prehuda ?
Zato pravim- mogoče pa je le konkurenca novic prehuda ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Jz sploh nebi sel gor. Ce bi sel bi sel preden bi mel majhne froce. In ce bi sel bi se crknil gor raje kakor, da se koga z sabo povlecem pa se blamazo delam.
Ali pa vsaj prej nebi igral ramba. Bil bi tiho in sel gor. Dlje bi nabiral denar in potem manj medijsko pokrito to delal.
Ze zato, ker nebi rabil, da bi prijatelji, druzinski clani,.. ipd spremljali, ce me pobere.
Nasploh pa ce clovek nekaj dela ker naj bi cutil osebni izziv ponavadi ne vlece v to drugih. SPloh ce gre tudi za mentalne podvige kar naj bi to tudi bil.
Ali pa vsaj prej nebi igral ramba. Bil bi tiho in sel gor. Dlje bi nabiral denar in potem manj medijsko pokrito to delal.
Ze zato, ker nebi rabil, da bi prijatelji, druzinski clani,.. ipd spremljali, ce me pobere.
Nasploh pa ce clovek nekaj dela ker naj bi cutil osebni izziv ponavadi ne vlece v to drugih. SPloh ce gre tudi za mentalne podvige kar naj bi to tudi bil.
Ali pa vsaj prej nebi igral ramba. Bil bi tiho in sel gor
A je pred odhodom kaj omenil, da ne bo potreboval nobene pomoči ali kaj podobnega? Mislim, na kak način je igral ramba, nisem videl vseh prispevkov, očitno.
No, zdaj bosta kmalu poletela dva helija gor. Bomo vidli, kaj bo.
A je pred odhodom kaj omenil, da ne bo potreboval nobene pomoči ali kaj podobnega? Mislim, na kak način je igral ramba, nisem videl vseh prispevkov, očitno.
No, zdaj bosta kmalu poletela dva helija gor. Bomo vidli, kaj bo.
LP Marko
Bil je rambo.
No upam, da ga zvlecejo dol.
Bo pa pol itak spet hotel cimprej spet gor...
No upam, da ga zvlecejo dol.
Bo pa pol itak spet hotel cimprej spet gor...
Kami ::
Jao, prvo je igral asa pa bil glasn kak je vlka možnost, da ne pride živ dol pa to, pa da se tega zaveda itd itd, zaj pa dela tako paniko.
[EDIT: slika je bila že v Funny & Cool links]
[EDIT: slika je bila že v Funny & Cool links]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Jao, prvo je igral asa pa bil glasn kak je vlka možnost, da ne pride živ dol pa to, pa da se tega zaveda itd itd, zaj pa dela tako paniko
Seveda, je to poudrajal, ampak verjetno je imel v mislih kak padec, ali pa predvsem plazove, ki so nonstop dejavni. Pač se mu ni izšlo (ga je zametalo). Čez vso temo že to poudarjate. Saj je ded, a si nikoli na pohvališ z ničemer. A naj zdaj požre besede, pa umre gor, ker je pač poudaril da je zato velika možnost? Mogoče se bo pa kaj iz tega naučil in bo "naslednjič" tiho. Samo potem se ne boste imeli o čem pogovarjat.
Seveda, je to poudrajal, ampak verjetno je imel v mislih kak padec, ali pa predvsem plazove, ki so nonstop dejavni. Pač se mu ni izšlo (ga je zametalo). Čez vso temo že to poudarjate. Saj je ded, a si nikoli na pohvališ z ničemer. A naj zdaj požre besede, pa umre gor, ker je pač poudaril da je zato velika možnost? Mogoče se bo pa kaj iz tega naučil in bo "naslednjič" tiho. Samo potem se ne boste imeli o čem pogovarjat.
LP Marko
Myth ::
Ne morem kaj, da nebi spet komentiral...
Kami, prevedi to v angleščino, najdi vse extremne alpiniste v takšni situaciji ko razlagajo kam gredo in naredi tako fotko, nakar to objavi na internetu.
Takoj te bodo napadli iz celega sveta, kak si lahko taki....
Pač, eni zelo zanimivo razmišljate včasih...
nasvidenje
Kami, prevedi to v angleščino, najdi vse extremne alpiniste v takšni situaciji ko razlagajo kam gredo in naredi tako fotko, nakar to objavi na internetu.
Takoj te bodo napadli iz celega sveta, kak si lahko taki....
nasvidenje
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Primoz78 ::
...a mu bodo resevanje zaracunali glede nato, da se je prostovoljno odlocil za tako tvegano dejanje? No upam, da ga resijo!
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
borinho ::
Upajmo na najbolše
Kami zate sm pa čist brez komentarja
Kami zate sm pa čist brez komentarja
if you miss your ex reload and try again
ČIP 008 ::
No kot je rekel Viki Grošelj je danes za rešitev Humarja malo časa. Kajti v Himalaji se začne za dve uri temniti. Če ne bo danes operacija LAMA se315b uspešna pa se ji bo jutri pridružila profesionalna gorsko reševalna švicarska ekipa. Tako da ima Humar precej možnosti, da se brez večjih posledic reši iz smrtnega objema Nanga Parbat. Zvezde so mu izgleda zelo naklonjene tako da lahko v kratkem pričakujemo ponovni poizkus................
A veš koliko nesmislenih stvari ljudje počnem(j)o, a veš koliko jih ti? Pač odvisno iz katerega kota pogledaš in kdo pogleda. Kaj če bi bil Humar tvoj foter ali pa stric, sosed, kolega, bi enako razmišljal?
A veš koliko nesmislenih stvari ljudje počnem(j)o, a veš koliko jih ti? Pač odvisno iz katerega kota pogledaš in kdo pogleda. Kaj če bi bil Humar tvoj foter ali pa stric, sosed, kolega, bi enako razmišljal?
LP Marko
Nasmiselnost je eno... ogrozat druge je drugo.
Upajmo, da prezivi in pa da prezivijo tudi resevalci.
Upajmo, da prezivi in pa da prezivijo tudi resevalci.
Poldi112 ::
>Kakšen je za kamerami, noben od vas ne ve
Jaz vem. Vsaj malo. Zato ga tudi branim.
Jaz vem. Vsaj malo. Zato ga tudi branim.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
tu na netu vsi nekaj rajcajo z poletom helikopterjev. Humarjeva stran pa je nedostopna za kakšne informacije.
upam da so poleteli proti Tomaž-u. Če ne za rešitev, vsaj za hrano.
upam da so poleteli proti Tomaž-u. Če ne za rešitev, vsaj za hrano.
Keyser Soze ::
He, he... Ma so frajerji Pakistanci. Me prav zanima kaj si mislijo sedajle o Humarju.
"Ejga, norca zahodnjaškega, kaj pa pleza po naših hribih, pol moramo pa mi te kante tja gor vozit. Me zanima če bom za to dobil povišnico?"
"Ejga, norca zahodnjaškega, kaj pa pleza po naših hribih, pol moramo pa mi te kante tja gor vozit. Me zanima če bom za to dobil povišnico?"
Avenger ::
Vau. Vaša negativnost je prav žalostna, res. Kot da bi mu privoščili, da se je znašel v neprijetnem položaju. Prav mu je, kaj pa je šel plezat gor, se kazat po tv in se važit?????
Plezalec je. In plezalec njegovega kova pleza samo zase, za svoj lastni užitek. Medijska pozornost, ki jo pri tem dobi je stvar njegovih sponzorjev, njegova samopromocijska vloga pri tem je le nujno zlo, ki mu to plezanje tudi finančno omogoča. Bi bilo morda bolje, da bi bil tiho in vse plačal iz lastnega žepa???
>>>Ce bodo sli Pakistanci po Humarja in se jih bo 10 ubilo, bo za njihova zivljenja odgovoren predvsem Humar sam.
Sinko, tole je pa največji bulšit, kar sem ga prebral med vsemi komentarji tule gor. Dej še enkrat malo razmisli o tem stavku. Čudno še, da nisi dodal, kako bo potem Humarjev sin skakal od veselja, ker bo to lahko komentiral po TV.
Plezalec je. In plezalec njegovega kova pleza samo zase, za svoj lastni užitek. Medijska pozornost, ki jo pri tem dobi je stvar njegovih sponzorjev, njegova samopromocijska vloga pri tem je le nujno zlo, ki mu to plezanje tudi finančno omogoča. Bi bilo morda bolje, da bi bil tiho in vse plačal iz lastnega žepa???
>>>Ce bodo sli Pakistanci po Humarja in se jih bo 10 ubilo, bo za njihova zivljenja odgovoren predvsem Humar sam.
Sinko, tole je pa največji bulšit, kar sem ga prebral med vsemi komentarji tule gor. Dej še enkrat malo razmisli o tem stavku. Čudno še, da nisi dodal, kako bo potem Humarjev sin skakal od veselja, ker bo to lahko komentiral po TV.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
mater si zatežen. jaz si zelo želim, da ga sedaj rešijo pakistanci. obisk bi pa bil moja zahvala njim.
too ::
Tisto ni vec baza ampak vojasko oporisce ...
Movie helikopterskega preleta : ADIJO PAMET
Novica : Daily Times
Movie helikopterskega preleta : ADIJO PAMET
Novica : Daily Times
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: too ()
Nasmiselnost je eno... ogrozat druge je drugo
On ogroža samo sebe in ti to veš, zato prekini s temi oslarijami. Nobenemu ni mus reševat Humarja. Vsak se sam odloči za to.
Kot kaže bo še eno noč preživel gor.
On ogroža samo sebe in ti to veš, zato prekini s temi oslarijami. Nobenemu ni mus reševat Humarja. Vsak se sam odloči za to.
Kot kaže bo še eno noč preživel gor.
LP Marko
Bob Rock ::
- spremenilo: Stepni Volk ()
Sergio ::
BlackHole: Motis se. Gorskemu resevalcu JE MUS it resevat Humarja. Ce on umre, je Humar posledicno kriv za njegovo smrt.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
BigWhale ::
Sergio, bi si skoraj upal trdit, da to velja za triglavsko steno. Za take extreme pa po mojem ne. Tako kot ne bi nihce resevalcu iz vode ocital, da ni sel resiti nekoga, ki je sel plavat v morje, ko je bilo polno morskih psov...
BigWhale ::
Kdo, jaz? Po mojem ne. Se v vojski lahko odklonis nalogo, ce je tvoje zivljenje v nevarnosti, razen ce ni drzava v vojni.
Tako da, kot resevalec po mojem nisi zavezan pomagati nekomu v kakrsnih koli razmerah in v vseh moznih situacijah. Dokler do neke zmerne meje ne ogrozas sebe se, potem pa ne vec.
Tako mi pravi common sense.
Tako da, kot resevalec po mojem nisi zavezan pomagati nekomu v kakrsnih koli razmerah in v vseh moznih situacijah. Dokler do neke zmerne meje ne ogrozas sebe se, potem pa ne vec.
Tako mi pravi common sense.
Poldi112 ::
Pa tudi ce mu je mus. So what? Tudi meni je mus pomagati strankam. Zakaj? Ker sem sprejel tako sluzbo. In resevalec verjetno sprejme sluzbo, ker zeli pomagati. Ne razmislja o tem, da mora pomagati. V nasprotnem primeru je bolj zalosten resevalec. Sploh pa ce res noce lahko da tudi odpoved.
Kriviti Tomaza za morebitno smrt resevalcev je tako kot bi krivil ujete v WTC za smrt gasilcev, ki so jim sli na pomoc.
Kriviti Tomaza za morebitno smrt resevalcev je tako kot bi krivil ujete v WTC za smrt gasilcev, ki so jim sli na pomoc.
Where all think alike, no one thinks very much.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
nevone ::
>Zakaj je že Humar največji? Kaj imam jaz od tega?
To, da je največji, je pač pretiravanje enega njegovih fanov. To da moraš pa ravno TI imet kaj od tega, je pa skrajno egoističen pogled.
o+ nevone
To, da je največji, je pač pretiravanje enega njegovih fanov. To da moraš pa ravno TI imet kaj od tega, je pa skrajno egoističen pogled.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alpinizem kot igra na srečoOddelek: Loža | 4891 (3184) | Smrekar1 |
» | Pehota - pull outOddelek: Loža | 3407 (2329) | mailer |
» | Šola Vožnje (Mnenja)Oddelek: Na cesti | 8894 (7999) | Axbcd |
» | Bo gospa petra majdič zavrnila državno odlikovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 26241 (23026) | Utk |
⊘ | Humar je odšel .Oddelek: Loža | 1516 (1210) | c0dehunter |