» »

Tema za osamljene geeke brez mačk ;)

Tema za osamljene geeke brez mačk ;)

Mercier ::

Pozimi je večkrat na obisk prišla mlada muca (aka Deklica z vžigalicami) in vztrajno, celo hrabro, saj domači stari maček (aka Stric muc) ni bil navdušen nad družbo, služila dnevni obrok. OK, tega nima smisla olepševati - še ne polnoletna je zašla v slabo mačjo družbo in kmalu je poleg praznega trebuščka morala poskrbeti še za vse hitreje rastoči trebušček. Seveda je požrtvovalno izsilila azil zase in na varnem skotila štiri mačkone in eno mačico.

E, na vas je, da obvarujete Strica muca nevzdržnega kaljenja mačjega miru, bolečega neizkazovanja spoštovanja, hude užaljenosti, kajti vedno je bil dober muc in upravičeno daje vedeti, da si tega na stara leta ni zaslužil... in v slabih treh mesecih so njubiji že zaključili osnovno urjenje mačjih veščin, komot poownajo kakšno žuželko, v stelt modu pohekajo prepovedane prostore v hiši, skrekajo kako vazo...

Tako je, mačke dam služit, vseh šest: štiri skoraj trimesečne mačkone in eno mačico, pa tudi njihovo še ne polnoletno mamo. Mami je trdoživa mlada mačka in bi najraje živela kot napol divja lovka na kmetiji v družbi dobrih ljudi, mladiči pa so primerni za vsakega iskrenega geeka, no, ajde, ostali ljubitelji živali pridejo tudi v poštev.


fillme43 na email pika si za podrobnosti. V živo se pa da mačjo družino videt in posvojit njene člane v Celju. Seveda zastonj in le mačje družbe vrednim ljudem.



mladiči 1


mladiči 2


še nosečnica 1


še nosečnica 2

PROTOTIP ::

Sem že mislil da si ti tista muca ;)

Btw. doma imamo enega priletnega mačka, ki ima za razliko od ostalih mačkov kakih 20 življenj :)) Tudi k nam se je pred pol leta zatekla neka majhna muca, ki bo verjetno ostala zavedno majhna. Zaenkrat še ni breja, pa tud ne vem če bo kdaj breja.

Microsoft ::

Ce me spomin ne vara, je Saša fant srednjih let.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

PROTOTIP ::

OUPS :(

steev ::

Saša, tako moško kot žensko ime. Like Vanja...
:|

PROTOTIP ::

Drugač so ženske ponavadi bolj obsedene z mački... :\

Mercier ::

Izabela in Saša, srednjih let si pa po štirideseten, jebovasblesave...

Microsoft ::

Pa kaj mas to kako posebno veselje do mack al kako? Drgace so pa ti macki kr vredu vcasih, da popestrijo kak dolgcas pa tko.:))


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Mercier ::

V skrajnem primeru bom hvaležen tudi za info, če kdo (.org) sprejme živali (proti plačilu) in to oddaja dalje, ali kaj podobnega? Em, no, v vsakem primeru sem za, da kdo pove, kako se oddajo živali.


Miha:
Posebno veselje do mačk? Recimo. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
33141496 (16619) Longinus
»

Podobnost

Oddelek: Loža
313875 (2313) Kaličopko
»

A smo al nismo ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
636734 (4724) iskra
»

Kako se objavi koda?

Oddelek: Slo-Tech
271661 (1390) Mercier
»

VBS skripta za "podvajanje mape"

Oddelek: Programiranje
61172 (1055) Mercier

Več podobnih tem