Forum » Loža » Agencija in provizija
Agencija in provizija
Mr_Globus ::
S kolegi najemamo stanovanje na viču preko agencije pa je provizija ena najemnina. Po moji logiki bi to mogu plačat najemodajalec? Če ako, da ne, in da moremo plačat mi je ena najemnina too much?
pa še neki je => stvar naj bi bla vseljiva s 1. oktobrom... kaj pa če nas lastnica zajebe in ne konča del? So kakšne odškodnine?
pa še neki je => stvar naj bi bla vseljiva s 1. oktobrom... kaj pa če nas lastnica zajebe in ne konča del? So kakšne odškodnine?
borchi ::
seveda, agencija ne bo mela nič proti, če to eno najemnino plača najemodajalec namesto vas. ampak ker agencija "zbira" prosta stanovanja tako, da reče, da je to za najemodajalca zastonj, največkrat plača najemojemalec.
problem pri takem deal-u je, ker je agenciji v interesu, da se stanovanja dajejo v najem po čim višji ceni. vem, da me je enkrat pička iz agencije skor ferderbala, ker sem se z lastnikom zmenu za nižjo najemnino, kot je bila prvotno postavljena.
problem pri takem deal-u je, ker je agenciji v interesu, da se stanovanja dajejo v najem po čim višji ceni. vem, da me je enkrat pička iz agencije skor ferderbala, ker sem se z lastnikom zmenu za nižjo najemnino, kot je bila prvotno postavljena.
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novopečen v oddaji stanovanja hitro vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13352 (2770) | St235 |
» | najem stanovanja preko agancije - izkušnjeOddelek: Loža | 1043 (812) | xsum1 |
» | Najem stanovanjaOddelek: Loža | 4151 (3835) | Invictus |
» | Stanovanje za mlad par (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13990 (11733) | Okapi |