Forum » Programska oprema » Nujno!! digital mixing table
Nujno!! digital mixing table
overheat ::
a mogoče kdo pozna kakšen program na katerem bom vrtel midi glasbo in dodal "echo" efekt ter malo basa na mikrofon oz. voice ter vse skupaj posnel.Naprimer kot kakšna digitalna mešalna miza!!
hello :)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
isku sem na gogle sam brez uspeha.Men je zdej sam važen da nekak mikrofonu dodam efekt za odmev "echo" in da glasu mal dodam basa.Tak program jest rabm
jah sem probu VDJ sam nikjer ne najdem kje naj dodam odmev in bass mikrofonu?
mare7: rabim en program k lohk predvaja midije in lohk dodam efekt odmeva na mikrofonu ter dodam mal bassa glasu tko da bo glas globok.
mare7: rabim en program k lohk predvaja midije in lohk dodam efekt odmeva na mikrofonu ter dodam mal bassa glasu tko da bo glas globok.
mare7 ::
probaj...ez-dj...ma dovmim da bo pravi =S
hmm..newem..bom še malo pogledal..no..jast bi z tem ez-dj znal nardit..samo treba malo domišljije =)..vem vem kko bi se dalo
ej..overheat..kaj imaš msn??..ki tle se mi neda razlagat (če boš rabu)
hmm..newem..bom še malo pogledal..no..jast bi z tem ez-dj znal nardit..samo treba malo domišljije =)..vem vem kko bi se dalo
ej..overheat..kaj imaš msn??..ki tle se mi neda razlagat (če boš rabu)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvajanje v Dj-anje elektronske glasbeOddelek: Sedem umetnosti | 4653 (4155) | Madara |
» | Snemanje klaviatureOddelek: Zvok in slika | 1245 (1045) | dkrast |
» | Čuden music clipOddelek: Sedem umetnosti | 1108 (871) | grex |
» | Real-time efekti za vokal?Oddelek: Zvok in slika | 1204 (1162) | Fatboyslim |
» | Program za dodajanje beatovOddelek: Zvok in slika | 1449 (1297) | Saladin |