Forum » Pomoč in nasveti » Kje hot flash?
Kje hot flash?
Zorro ::
Zanima me ali je v LJ, oziroma njeni okolici, kakšen servis, kjer bi lahko obudili moj bios chip od matične DFI NF2?
Vem, da ta postopek ni neki bav-bav, samo težava je v tem, da ne poznam nikogar, ki bi imel NF2 matično.
Vem, da ta postopek ni neki bav-bav, samo težava je v tem, da ne poznam nikogar, ki bi imel NF2 matično.
T(he) Boss ::
Jaz imam eno doma v kriticnem stanju, ce je ne uspem popravit, ti jo prodam za eno vlko lasko pivo
No, za primer, da najin biznis z T(he) Bossom v naturalijah ne uspe, me vseeno zanima ali v je v LJ kje servis, kjer se lahko opravi hot flash (jasno, za plačilo) oz. nabavi nov chip.
Moja izkušnja je, da prodajalci računalniške opreme samo debelo gledajo, ko se jim omeni to osmo čudo.
Moja izkušnja je, da prodajalci računalniške opreme samo debelo gledajo, ko se jim omeni to osmo čudo.
Good Guy ::
v jae mensezdide da ti to nardijo za 1500 sit drgač pa mal poklič
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FLASH-anje BIOSA, NEUSPEŠNO, rabimo pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 1689 (1489) | Eagle |
» | Računalnik z RAID poljem se noče obuditi v življenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1234) | ibozic |
» | [:(] bad bios flash.Nujno!!![:(]Oddelek: Strojna oprema | 1356 (1173) | Spajky |
» | Bad flash NF7-S v2.0Oddelek: Strojna oprema | 1627 (1389) | tomaz321 |
» | QDI Kudoz 7x KT400 napačen biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1396) | kihc |