Forum » Zvok in slika » HELP -Majestic dvx 216N
HELP -Majestic dvx 216N
*drejko ::
Včeraj sem se malce preveč igral z upgradom in notri se je znašel fimrware od Mercury.
In sedaj, vse tipke na dalincu in na playerju so spremenjene. Sicer je slika, lahko se pomikaš po menujih, ampak težava je v tem, da se vratce ne zaprejo. Napiše Close ampak nič.
Moram povedat, da sem pričakoval takšne težave, pa sem kljub temu .... torej kako zadevo povrniti v prejšnje stanje ali ga lahko le še shranem v kanto.
Ali ga je možno odflešat in kdo to lahko???
lp,
In sedaj, vse tipke na dalincu in na playerju so spremenjene. Sicer je slika, lahko se pomikaš po menujih, ampak težava je v tem, da se vratce ne zaprejo. Napiše Close ampak nič.
Moram povedat, da sem pričakoval takšne težave, pa sem kljub temu .... torej kako zadevo povrniti v prejšnje stanje ali ga lahko le še shranem v kanto.
Ali ga je možno odflešat in kdo to lahko???
lp,
- zaklenilo: Stepni Volk ()
*drejko ::
DivX ponovno deluje .
Vendar pa imam težavo z DVD mediji. Niti pod razno mi ni jasno, zakaj pod novim firmwarom ne prepozna DVD-ja. Niti originalnega . Edino kar mi je žal je to, da ga pred sesutjem nisem povsem preizkusil.
Vse ostalo deluje .....
Vendar pa imam težavo z DVD mediji. Niti pod razno mi ni jasno, zakaj pod novim firmwarom ne prepozna DVD-ja. Niti originalnega . Edino kar mi je žal je to, da ga pred sesutjem nisem povsem preizkusil.
Vse ostalo deluje .....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE disk preko pretvornika V USB disk NI ZAZNANOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1300) | m3k |
» | registerOddelek: Programska oprema | 1561 (1048) | Aleš Ocepek |
» | ps2Oddelek: Konzole | 4144 (3287) | hojnikb |
» | Bad sectorji na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1895) | MSI7 |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7328 (5789) | Mavrik |