Forum » Strojna oprema » Nov trdi disk in črka pogona
Nov trdi disk in črka pogona
bluefish ::
danes sem kupil nov disk, ga vgradil v računalnik zraven starega. Star disk sem nastavil na Slave, novega pa na Master. Nato sem na nov disk namestil Windowse.
V Winsih pa me je čakalo presenečenje. Nov disk je bil označen kot G, star pa C. OK, nimam nič proti. Z diskmgmt.msc sem poskušal zamenjati črke pogonov, vendar pa jih na novem aktivnem disku ne morem.
Kako bi to lahko naredil (novemu disku določil C)?
Zaenkrat imam stra disk označen kot H.
V Winsih pa me je čakalo presenečenje. Nov disk je bil označen kot G, star pa C. OK, nimam nič proti. Z diskmgmt.msc sem poskušal zamenjati črke pogonov, vendar pa jih na novem aktivnem disku ne morem.
Kako bi to lahko naredil (novemu disku določil C)?
Zaenkrat imam stra disk označen kot H.
Microsoft ::
Changing the drive letter of the system volume or the boot volume is not a built-in feature of the Disk Management snap-in. klik
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem zazna disk, v raziskovalcu pa ga niOddelek: Pomoč in nasveti | 3654 (3066) | Opkow |
» | katera komponenta PC-ja počasi crkuje?Oddelek: Strojna oprema | 1320 (744) | kody |
» | Sprememba aktivne particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1042 (816) | Oldi |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1388) | lovro1a |
» | clon diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1480 (1314) | xabre |