Forum » Programska oprema » Kako ustvariti svoj lasten DVD?
Kako ustvariti svoj lasten DVD?
airman02 ::
Pozdravljeni! Upam, da je na slo-techu kaj ljudi, ki se ukvarjajo z DVD-ji. Upam, da mi bo znal kdo to razložit.
Z svojo digitalno kamero sem posnel nekaj posnetkov, okrog 20minut. Posnetke sem obdelal s programom Adobe Premiere ter izvozil video. Problem je, ker je ta v .avi obliki ter zasede kar 5gb.
Zdaj bi jaz rad to pretvoril v DVD obliko, pa ne vem s katerim programom bi izgubil najmajn kvalitete (sem poskušal s parimi programi, ampak slika je potem grozna). Potem bi rad naredil tudi menije, pa spet ne vem kateri program uporabiti in kako nato dodati video.
Hvala za odgovore in pomoč.
Z svojo digitalno kamero sem posnel nekaj posnetkov, okrog 20minut. Posnetke sem obdelal s programom Adobe Premiere ter izvozil video. Problem je, ker je ta v .avi obliki ter zasede kar 5gb.
Zdaj bi jaz rad to pretvoril v DVD obliko, pa ne vem s katerim programom bi izgubil najmajn kvalitete (sem poskušal s parimi programi, ampak slika je potem grozna). Potem bi rad naredil tudi menije, pa spet ne vem kateri program uporabiti in kako nato dodati video.
Hvala za odgovore in pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdelava videoposnetkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1235) | m0LN4r |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20178 (7724) | dire |
» | S čim ustvarit interaktivni DVDOddelek: Programska oprema | 1869 (1626) | CaqKa |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7559 (6707) | BadWolf |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2191 (1720) | AtaStrumf |