Forum » Strojna oprema » DVD-RW
DVD-RW
sandi_k ::
Živjo!
Imam problem. Na enmu PC-ju zapišem podatke na DVD-RW. Ta isti DVD dam v drug PC (notesnik) mi pa teh podatkov ne prebere oz. sploh ne zazna (Total commander) oz. zazna in nič ne pokaže da je kaj na nemu-prazen(Windows explorer). Na DVD-ju pa so podatki ker so na PC-ju lepo vidni.
Hvala za pomoč.
LP.
Imam problem. Na enmu PC-ju zapišem podatke na DVD-RW. Ta isti DVD dam v drug PC (notesnik) mi pa teh podatkov ne prebere oz. sploh ne zazna (Total commander) oz. zazna in nič ne pokaže da je kaj na nemu-prazen(Windows explorer). Na DVD-ju pa so podatki ker so na PC-ju lepo vidni.
Hvala za pomoč.
LP.
Brudol ::
Jst sm meu podoben probrem .... pa je blo tak ... en mi je zapeku dokumente in ostalo na dvd+r, moja mašina pa se je obnašala kod da je biu cd prazen. Fora je bla v tem da je moj dvd-rom brau sam dvd-r in ne dvd+r kot je biu cd. Probi presnet na dvd-r nosilec.
LP Brudol
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LiteOn ali LG DVD pekač ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5552 (4890) | YenLoWang |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3219 (2708) | largie |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21288 (12804) | svejk |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9620 (7244) | AtaStrumf |
» | DVD-RW TEAC DV-W58G ?Oddelek: Kaj kupiti | 1681 (1451) | Caligula |