Forum » Zvok in slika » fotoaparat skozi katerega lahko gledam z računalnikom
fotoaparat skozi katerega lahko gledam z računalnikom
fogl ::
Rabil bi fotoaparat, ki bi ga priključil na računalnik in bi na ekranu videl kaj trenutno "gleda" fotoaparat, in bi imel funkcijo da na računalniku pritisnem naj slika. Se da dobiti kaj takega?
lp, klemen
tomi_m ::
To Tec: to je lemerska rešitev
Jaz sem iskal driverje, ki bi mojega SOnya spremenili v tak remote-triggered device, pa jih ni.... še več: česa takšnega nisem našel niti za HPjeve fotose, niti Canonove....
..
Jaz sem iskal driverje, ki bi mojega SOnya spremenili v tak remote-triggered device, pa jih ni.... še več: česa takšnega nisem našel niti za HPjeve fotose, niti Canonove....
..
Nutcracker ::
Canon A80 ima (preverjeno) to možnost (preko priloženega programa).
Qui tacet, ubi loqui debuit ac potuit, consentire videtur.
icek ::
TV tuner ti tukaj ne koristi nic. Dovolj je ze video vhod na graficni. To je uporabno samo za gledanje, za trigger pa ne.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
DominusSLO ::
ma kakšen tv tuner neki
do zdej sem videl samo 2 digitalna fotoaparata in oba sta imela to možnost preko usb-ja...
do zdej sem videl samo 2 digitalna fotoaparata in oba sta imela to možnost preko usb-ja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni fotoaparat=WebCamOddelek: Strojna oprema | 3173 (2702) | hihitavc |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19491 (12531) | Izi |
» | Katerega digitalca kupiti do 400evrovOddelek: Kaj kupiti | 2395 (1910) | leonius |
» | Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4591 (3580) | T0RN4D0 |