Forum » Strojna oprema » SLUŠALKE Zalman 5.1 [PROBLEM]
SLUŠALKE Zalman 5.1 [PROBLEM]
VanDyk ::
Torej eno vprašanje, sem lastnik teh slusalk:
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
In imam en majhen problemček. Torej v nekaterih aplikacijah ne slisim zvoka (winamp, ventrillo) in pa sitemski zvoki (prihod v windows..itd.) Najprej sem mislil da je problem v mojem računalu zato sem formatiral.
mislim da je problem v tem. Zazna mi "zvočnike" ki sem jih obkrožil. Vendar kolikor vem bi moglo zaznati te :
Tista dva zvocnika ob "zaslonu" bi naj bila za poslusanje 2kanalnega zvoka, ravno taksnega pa uporablja winamp.itd.. (mp3z)
Zanima me če kdo pozna rešitev, vem da je problem melo čuden pa vseeno.
Tnx že vnaprej.
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
In imam en majhen problemček. Torej v nekaterih aplikacijah ne slisim zvoka (winamp, ventrillo) in pa sitemski zvoki (prihod v windows..itd.) Najprej sem mislil da je problem v mojem računalu zato sem formatiral.
mislim da je problem v tem. Zazna mi "zvočnike" ki sem jih obkrožil. Vendar kolikor vem bi moglo zaznati te :
Tista dva zvocnika ob "zaslonu" bi naj bila za poslusanje 2kanalnega zvoka, ravno taksnega pa uporablja winamp.itd.. (mp3z)
Zanima me če kdo pozna rešitev, vem da je problem melo čuden pa vseeno.
Tnx že vnaprej.
- spremenil: VanDyk ()
Highlag ::
A imaš poleg slušalk priključene še kakšne zvočnike?
Never trust a computer you can't throw out a window
VanDyk ::
da..odspodaj imam v treh luknjah 5.1 slušalke. V "normalni" imam pa računalnik povezan s stolpom Je problem tukI=?
Poskusil sem odklopit zvočnike pa mi zazna enako. Tako da ne vem če je problme tukaj.
Poskusil sem odklopit zvočnike pa mi zazna enako. Tako da ne vem če je problme tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VanDyk ()
Eschelon ::
A ti to resno? Kaj imaš dve zvočni kartici (oz. eno on-board in eno kartico), da lahko šibaš hkrati slušalke in zvočnike (pa ne govorim tukaj o kakem preklopniku). Najbrž imaš slušalke vtaknjene v vhod za mikrofon, zadnje zvočnike in center/sub. Na navadni stereo (sprednji zvočniki) pa imaš priklopljen stolp. Pri SB (in večini kartic) imaš ponavadi pri gonilnikih možnost pretestirat kanale, pa si poglej kaj imaš kam zvezano.
Vedeti, razumeti, znati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 50142 (18636) | Matej_K |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5080 (4673) | eric_cartman |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6017 (5071) | Medo |
» | Postavitev 5.1 zvočnikov v prostoruOddelek: Zvok in slika | 3551 (3396) | e_boy |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8277 (7072) | matjash |