Forum » Loža » Čudna žuželka (?)
Čudna žuželka (?)
Simko ::
Hej!
Na umazan krožnik je priletela muha. Ker jih nimam preveč rad, sem po njej udaril z 'muha-killerjem'.
Naenkrat sta se prikazala dva primerka živali, ki jo prikazujejo slike spodaj. A mi lahko kdo pove, kaj za vraga je to? Ali sta prišla iz muhe? Zajedalca?
P.S.: Slik na računalniku, na katerem sem, ne morem pomanjšati.
Na umazan krožnik je priletela muha. Ker jih nimam preveč rad, sem po njej udaril z 'muha-killerjem'.
Naenkrat sta se prikazala dva primerka živali, ki jo prikazujejo slike spodaj. A mi lahko kdo pove, kaj za vraga je to? Ali sta prišla iz muhe? Zajedalca?
P.S.: Slik na računalniku, na katerem sem, ne morem pomanjšati.
mtosev ::
Glupo vprašanje: So nevarni?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Mr_Globus ::
hmm ja če se pomanjšaš 50000x Tej žužki nimajo niti strupa (kot ga majo škorpjoni) tako da so "nevarne" samo klešče
pirat ::
Druga slika (kjer sta tako muha kot škorpijonček) je zelo primerna kot podlaga za desktop... resno
STASI ::
Če ste gledali v torek Mythbusters so tam suho južino molzli za strup. In so ugotovil da ni tako nevaren kot črn vdova. Po mojem je tako da je poleg tega če je stvar strupena ali ne koliko je njena LD50. Samo pri južini je potrebno kar veliko molže da dobiš neki uporabnega strupa in ne smao nekaj mikrolitrov.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
jernejk90 ::
hay!morem povedat da sn že jaz tudi to enkrat opazo, tak da brez skrbi, 2 slovenca že nisma vesolcov
Tic ::
tak da brez skrbi, 2 slovenca že nisma vesolcov
A kdo razume to? Pomoje so Vesoljci.
A kdo razume to? Pomoje so Vesoljci.
persona civitas ;>
ferdo ::
lej kaj si naredil z muho... KILER!
Tole je najbrš zajedalec, muho si rešil trplenja, sedaj se je pa on s kleščami hotel lotit tebe!, si ukrepal???
Tole je najbrš zajedalec, muho si rešil trplenja, sedaj se je pa on s kleščami hotel lotit tebe!, si ukrepal???
tomaz- ::
kaj pa , če te ponoči prideta obiskat, tako muha kot njena dva prijateljčka.......
ZAKLEPAJ SOBO !!!!
ZAKLEPAJ SOBO !!!!
emcee ::
Kaj pa če je škorpjon muho nategnu in je povila dva mala škorpjončka? Ubogi mali siroti... Pazi se zdaj očeta
Barac00da ::
Ne, ne! mora zdaj on nadoknadit očeta
---------------------------------------
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Paščipalec (pseudoscorpiones) Obsega številne vrste. Ni v bližnjem sorodstvu z ščipalci. Živijo pretežno na in v tleh. Hrani se predatorsko z drobnimi živalmi.Mladiči dozorevajo v telesih samic.
Pomojem, da je to to
Pomojem, da je to to
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Daedalus ::
Mah, tehle je v gozdu pri naši hiši polno. Greš malo razgrnit zemljo, pa jih najdeš - meni so se vedno zdeli ko slaba imitacija škorpijonov
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Pomojem, da pri nas živijo povsod...
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugriz pajka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26698 (21422) | k4vz0024 |
» | Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 42636 (17759) | Longinus |
» | Modificiran računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9974 (4754) | mrTwelveTrees |
» | S čim hraniti škorpijona?Oddelek: Loža | 4602 (3706) | Dr_M |
» | Windows 2003 - kako konfigurirati GPO za OUOddelek: Operacijski sistemi | 1619 (1489) | pirx |