» »

Problemi z ASP kontaktnim obrazcem

Problemi z ASP kontaktnim obrazcem

bkreutz ::

Najprej naj omenim, da sem začetnik v programiranju! Moja stran gostuje na strežniku od SIOLa, ki podpira ASP skripte. Moja stran je v splošnem v html obliki ima pa tudi nekaj manjših skript, ki so pač na internetu zastonjske (datum, števec obiskov, ...). The newes addition bi biu kontaktni obrazec (tudi teh je na zastonjskem internetu precej) in sicer v ASP ker siol ne podpira PHP.

Tako sem pogledal nekaj kod, in prišel na takšno, ki ima v html strani (npr. kontakt.htm) form in sicer z tistimi polji, ki jih potrebujem (od ime, od email, zadeva, besedilo, gumb pošlji) in v istem direktoriju nek fajl send.asp v katerem sem definiral kar so pač rekl nej definiram. Stvar bi mogla klapat, a vendar... ne dela.

Nekaj sem slišal tudi o tem, da je potrebno siolu rečt, nej mi omogoči izvajanje dinamične vsebine, a na njihovi strani ne piše nič.

Moje vprašanje je pa sledeče : Kaj naj naredim, da bo stvar delovala? ;) thenx you

Bob Rock ::

Kako napako ti pa javi?

ponavadi (probal sem namreč veliko veliko veliko različnih asp obrazcev) napiše da stran ni mogoče najti (čeprav sem kodo pregledal in so vse povezave pravilno napisane). včasih mi je tudi celo .asp stran ponudilo kar okenček Save file as...

Bob Rock ::

na lokalnem serverju ti pa dela?

nisem probu, ker ga pravzaprav ne znam naredit. sem sprobavu kar direkt iz neta.

ka bi res lohk blo???

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
294274336 (3754) edi123
»

sitespinner koda za prenos strani

61256 (1153) Tody
»

HTML vprašalnik preko e-pošte

222260 (1937) MihaFirst
»

dreamweaver pomoč