Forum » Pomoč in nasveti » Usb kljuc zagon kot iz zagonskega cdja...
Usb kljuc zagon kot iz zagonskega cdja...

Realman ::
Zanima me s katerim programom, oz. kako naj instaliram na usb kljuc recimo Win XP, da bi jih lahko potem instaliral direktno iz kljuca na PC.
Kako jih j potrebno gor kopirati na kljuc, da je kljuc samozagonski.
ZA pomoc se vsem vnaprej zahvaljujem.
Kako jih j potrebno gor kopirati na kljuc, da je kljuc samozagonski.
ZA pomoc se vsem vnaprej zahvaljujem.

suse80 ::
Človek, vtipkaj v google tole:
can windows xp be booted from usb key
in dobil boš nič manj kot vsaj 34000 odgovorov...
če je tvoje znanje računalništva tako kot tvoje znanje uporabljanja iskanikov, potem se raje ne lotevaj opravila...
lahko pa klikneš na tale link in bo hitro : klikni!!!!
can windows xp be booted from usb key
in dobil boš nič manj kot vsaj 34000 odgovorov...
če je tvoje znanje računalništva tako kot tvoje znanje uporabljanja iskanikov, potem se raje ne lotevaj opravila...
lahko pa klikneš na tale link in bo hitro : klikni!!!!
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org

Realman ::
Hvala za odgovor, ceprav bi lahko bil bolj prijazen.Mogoce se moras kaj na sebi naredit.
Po pravici povedano se mi ne da iskat, ce lahko preprosto vprasam na slo-techu, kjer so sami experti in dobim hiter in ucinkovit odgovor.RAbi pa to tudi za druge stvari, ne samo za Windowse, moram testirat, da vidim ce deluje zadovoljivo.
Po pravici povedano se mi ne da iskat, ce lahko preprosto vprasam na slo-techu, kjer so sami experti in dobim hiter in ucinkovit odgovor.RAbi pa to tudi za druge stvari, ne samo za Windowse, moram testirat, da vidim ce deluje zadovoljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 1899 (1629) | Jirzy |
» | Ubuntu 10 live USB problemOddelek: Operacijski sistemi | 1957 (1564) | hokuto |
» | rabim pa ne vem kako se temu rečeOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1722) | opeter |
» | USB ključ error => disk is not formattedOddelek: Pomoč in nasveti | 4360 (3917) | muzičar |
» | linux na usb ključuOddelek: Operacijski sistemi | 2177 (1783) | ajagodnik |