Forum » Pomoč in nasveti » USB IrDA peoblem
USB IrDA peoblem

smonito ::
Pozdravlejni!
Kot že v naslovu piše imam problem z USB Irda. Prej sem imel windowse xp ter service pack1 in je vse normalno delovalo.
Potem sem pa nanovo inštaliral windowse zaradi odhoda iz analogne pipce na digitalno (ADSL) ter dal gor service pack 2, firewall ki je v service
packu 2 in od tukaj naprej imam problem. Gonilnike sem dal normalno gor kot prej in windowsi javijo da je naprava pripravljena za uporabo.
Vendar ko vključim Irda na telefonu (SE K500i) in jo približam k USB irda, telefon ne najde nobene naprave. Torej ne morem pošiljati podatke iz
računalnika na telefon ter obratno.
Za vsako mnenje se že vnaprej zahvaljujem.
Gregor
Lp
Kot že v naslovu piše imam problem z USB Irda. Prej sem imel windowse xp ter service pack1 in je vse normalno delovalo.
Potem sem pa nanovo inštaliral windowse zaradi odhoda iz analogne pipce na digitalno (ADSL) ter dal gor service pack 2, firewall ki je v service
packu 2 in od tukaj naprej imam problem. Gonilnike sem dal normalno gor kot prej in windowsi javijo da je naprava pripravljena za uporabo.
Vendar ko vključim Irda na telefonu (SE K500i) in jo približam k USB irda, telefon ne najde nobene naprave. Torej ne morem pošiljati podatke iz
računalnika na telefon ter obratno.
Za vsako mnenje se že vnaprej zahvaljujem.
Gregor
Lp

nokia6310 ::
Sam imam isti problem samo s to razliko da se včasih poveže včasih se ne včasih celo napiše da se hoče povezati pa se ne tako da.
Verjetno bo treba dat enko nazaj.
Verjetno bo treba dat enko nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6058 (4631) | kulSMS |
» | USB Irda težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1079) | Person |
» | Windows XP SP3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14100 (11107) | Matri[X] |
» | sharp gx-20Oddelek: Mobilne tehnologije | 1299 (1044) | royal |
» | Home made IRda, win2k in 6210Oddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (895) | prehlajeni |