Forum » Loža » Evo nasveta: Zaslušite si nekaj denarja!
Evo nasveta: Zaslušite si nekaj denarja!
_vrag_ ::
Mastni dnarčki na račun koga? .. verjetno nimate pojma na kaj namigujem ampak ne boste verjeli.. tale stvar resno deluje, ni mi pa jasno od kot ves ta denar)
Tale dokument si preberite- http://zapgreen.cjb.net/biznis.doc (je v hrvaščini!) ali pa na hitro preletite link http://zapgreen.cjb.net/ , se prijavite in ugotovite to še sami..
.. pa nikdar nisem verjel tem stvarem.
LP Martin
moderator add: in kaj hudiča tole dela v pomoč in nasveti???
Tale dokument si preberite- http://zapgreen.cjb.net/biznis.doc (je v hrvaščini!) ali pa na hitro preletite link http://zapgreen.cjb.net/ , se prijavite in ugotovite to še sami..
.. pa nikdar nisem verjel tem stvarem.
LP Martin
moderator add: in kaj hudiča tole dela v pomoč in nasveti???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Microsoft ::
Se edn od miljon nacinov, ki folk nateguje po dolgem in pocez. Al je slo ze mogoce cez miljardo?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
no, če se ti zdi noro poklikat nekajkrat in sam ugotovit ali je temu res tako pol pa tudi ..sej nimaš kaj za izgubit.. vpiši lažne podatke pa probaj preverit:)
..nič, zdaj pa je že mal pozno.. noč
..nič, zdaj pa je že mal pozno.. noč
BlackHole ::
Vrag, kak pa oni vejo, da "sem se" jaz prijavil zaradi tebe oz. da si jim ti zrihtal novega člana? In pa, koliko si pa že pokasiral, če ni skrivnost?
LP Marko
Da ne bom dolgovezil.. ni skrivnosti "ČrnaLuknja " danes zjutraj sem si ustvaril ta račun in v začetku dobil 25$ + sedaj pa 5$ od aleša in 5$ primoza (hvala ) .. pomeni da imam 35$ ...ok no, ni veliko, ampak v teh nekaj uricah od včeraj do danes, sem prejel zadosti da grem na pizzo in pir ..evo, zdaj se še pozanimam kako denar dobiti na transakcijski račun.. fora je v tem, da se pošilja datoteka "biznis" naprej in da naredi folk tako, kot piše v postopku..(kot nekakšno verižno pismo)
..kako vedo oni to,da si se prijavil zaradi mene? ob prijavi se na njihovem strežniku ustvari račun z tvojimi podatki in verjetno mapa z tvojim ID-jem v kateri je index strani, ki se povezuje z njihovo stranjo za prijavo .. ne da se m razlagat naprej- vprašaj googla :) on vse ve.. pa če se že misliš prijavit mi vsaj podari teh 5$ za moj trud, da ti to razlagam tu http://zapgreen.cjb.net/ ..predvidevam, da ne boš šel prebirat biznis.doc in delal po postopku.
vsak ki se prijavi ima vpogled na prejšnje osebe..
primer: http://zapgreen.cjb.net/forum/
..no, zdaj pa pomislite, kolikokrat po 5$ je dobil tale Nenad?? ..meni se ne da šteti uporabnike no, naj mi nekdo javi, če jih bo kdo preštel :P
takole je napisal Gorazd:
Dejstvo je, da v ta posel ne morete dvomiti ampak samo vase.
Posel STRAŠNO cveti. Kaj pa boste vi ustvarili je pa samo od VAS odvisno.
Jaz vam pokažem samo prilonost.
LP _vrag_
..kako vedo oni to,da si se prijavil zaradi mene? ob prijavi se na njihovem strežniku ustvari račun z tvojimi podatki in verjetno mapa z tvojim ID-jem v kateri je index strani, ki se povezuje z njihovo stranjo za prijavo .. ne da se m razlagat naprej- vprašaj googla :) on vse ve.. pa če se že misliš prijavit mi vsaj podari teh 5$ za moj trud, da ti to razlagam tu http://zapgreen.cjb.net/ ..predvidevam, da ne boš šel prebirat biznis.doc in delal po postopku.
vsak ki se prijavi ima vpogled na prejšnje osebe..
primer: http://zapgreen.cjb.net/forum/
..no, zdaj pa pomislite, kolikokrat po 5$ je dobil tale Nenad?? ..meni se ne da šteti uporabnike no, naj mi nekdo javi, če jih bo kdo preštel :P
takole je napisal Gorazd:
Dejstvo je, da v ta posel ne morete dvomiti ampak samo vase.
Posel STRAŠNO cveti. Kaj pa boste vi ustvarili je pa samo od VAS odvisno.
Jaz vam pokažem samo prilonost.
LP _vrag_
Reanimated ::
Pomoje obojestranski nateg folka. Enkrat sem neki gledal pa si mogel delati neke bannerje, pa te zadeve, pa točke si mogu zbirat, pa to. Blesarija.
im freakZ
hihi.. te pa naj bo nateg no, če me bodo "nategnili", vam javim takoj.. vem pa da nimam kaj za izgubiti ..probat ni greh
LP
LP
OnTheMic ::
..evo, zdaj se še pozanimam kako denar dobiti na transakcijski račun..V tem stavku je ves trik... ni problem zaslužiti denar, problem ga je dejansko spraviti na svoj račun
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OnTheMic ()
Vikking ::
vrag neki ne razumem: začetku dobil 25$ + sedaj pa 5$ od aleša in 5$ primoza (hvala ) .. pomeni da imam 35$ ....evo, zdaj se še pozanimam kako denar dobiti na transakcijski račun..
Se pravi dobil si 35$ dolarjev za pico in pir, pa te pice še vedno nisi ne naročil in pira spil, KAJNE!!!!
Se pravi dobil si 35$ dolarjev za pico in pir, pa te pice še vedno nisi ne naročil in pira spil, KAJNE!!!!
Hm... OnTheMic .. imaš popolnoma prav ja.. ja Vikking zadel si v polno.. Niti pizze niti pira si še nisem privoščil z tem denarjem.. a niso zato forumi, da pridemo z skupnimi moćmi do bistva .. no, zdaj čakam na odgovor kako to vnolčiti in ali se je potrebno še prijaviti kot gold uporabnik da lahko ta denar porabiš..
če pridem do zaključka, da se da ta denar kakorkoli vnolčit (ali nakup pri eBayu ali kje drugje) se v vsajem slučaju stvar izplača..
če pa ne, si bom pač moral pizzo in pir kupiti po starem
if ... then ... else :)
vam javim ko izvem ..
če pridem do zaključka, da se da ta denar kakorkoli vnolčit (ali nakup pri eBayu ali kje drugje) se v vsajem slučaju stvar izplača..
če pa ne, si bom pač moral pizzo in pir kupiti po starem
if ... then ... else :)
vam javim ko izvem ..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _vrag_ ()
LOL
Ja, verjetno ni, ane.
Sej ni drugega, samo naivnost ne pozna meja. Mogoce tile kle ne bodo nategnjeni, samo kaj, ko ostalih kandidatov kar mrgoli...
Pozabite na to stvar. S tem boste zasluzili dalec najvec.
by Miha
Ja, verjetno ni, ane.
Sej ni drugega, samo naivnost ne pozna meja. Mogoce tile kle ne bodo nategnjeni, samo kaj, ko ostalih kandidatov kar mrgoli...
Pozabite na to stvar. S tem boste zasluzili dalec najvec.
by Miha
nokia6310 ::
No bom še malo počakal da vidim kako se da unovčit če se da in če se da mogoče se pa res prijavim.
Kdaj nas bos zdej castil? Drgace, jst lahka ze kar v naprej povem, da bom eno morsko pico. Za pit si pa lahko sam kupim.
by Miha
by Miha
Ej jst sm zdele ze posteno lacen. Kje se dobimo? PA ce bote prej tam, dejte mi kar naroct eno morsko pico. Ok?
Se mal smeha na prvi post v tejle temi.
Mastni dnarčki na račun koga?
Tebe.
.. verjetno nimate pojma na kaj namigujem
Ne, res nam ni jasno, za kaj gre. Je to kaka cisto nova igra al kaj?
ampak ne boste verjeli.. tale stvar resno deluje, ni mi pa jasno od kot ves ta denar)
Ta je dobra. Fant je ze zasluzu nekaj 10 dolarjev, "le" pri nakazilo na TR se je zataknilo. Skoda, pa tako blizu smo bli, da bi sli na eno pico. Pa pir.
Iz word dokumenta.
Kako je onda moguce zaraditi 75.000$? Vrlo jednostavno!
Ja. ~15 miljonov ti bodo kar tko dal. Se oglaseval bodo, ce ti jih lahko dajo. Pismo, ki bi vsaj kako normalno vrednost dal, ne pa tako, za katero si lahko ze lepo hiso kupis. Zelo lepo.
by Miha
Se mal smeha na prvi post v tejle temi.
Mastni dnarčki na račun koga?
Tebe.
.. verjetno nimate pojma na kaj namigujem
Ne, res nam ni jasno, za kaj gre. Je to kaka cisto nova igra al kaj?
ampak ne boste verjeli.. tale stvar resno deluje, ni mi pa jasno od kot ves ta denar)
Ta je dobra. Fant je ze zasluzu nekaj 10 dolarjev, "le" pri nakazilo na TR se je zataknilo. Skoda, pa tako blizu smo bli, da bi sli na eno pico. Pa pir.
Iz word dokumenta.
Kako je onda moguce zaraditi 75.000$? Vrlo jednostavno!
Ja. ~15 miljonov ti bodo kar tko dal. Se oglaseval bodo, ce ti jih lahko dajo. Pismo, ki bi vsaj kako normalno vrednost dal, ne pa tako, za katero si lahko ze lepo hiso kupis. Zelo lepo.
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
hehe.. sem ugotovil, da je včasih dobro biti "malo naiven" .. zakaj temu tako, pa ti "mogoče" povem potem ko si spijem en dobro in iznajdljivo zaslužen pir..
..na morsko pa ju3, če bo čas
LP _vrag_
..na morsko pa ju3, če bo čas
LP _vrag_
Matev ::
vrag
to je prevara - klikni
... praviš da nimaš kaj izgubiti ...
hja če deluješ po tem principu
What have you got to lose?
You know, you come from nothing,
you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!
potem res ne
sicer boš pa izgubil kredibilnost in zaslužil velik posmeh vseh s katerimi si delil to izkušnjo
pico pa kar naroči ... če jo lahko
to je prevara - klikni
... praviš da nimaš kaj izgubiti ...
hja če deluješ po tem principu
What have you got to lose?
You know, you come from nothing,
you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!
potem res ne
sicer boš pa izgubil kredibilnost in zaslužil velik posmeh vseh s katerimi si delil to izkušnjo
pico pa kar naroči ... če jo lahko
ferdo ::
oh my god
še vedno se najde nekdo, ki ima upanje mislim.. po pizzi in pivu
In folk, poglejte kaj dela pizza + pivo, nekaterim zamegli um, in ..... ah, škoda besed
smešno in žalostno, da se še najdejo taki...
še vedno se najde nekdo, ki ima upanje mislim.. po pizzi in pivu
In folk, poglejte kaj dela pizza + pivo, nekaterim zamegli um, in ..... ah, škoda besed
smešno in žalostno, da se še najdejo taki...
ferdo ::
včeraj sem tenis špilal, ej, po tenisu tako zelo paše pizza, pa eno malo pivo, resnično.
ampak tale pizza... se mi zdi ze zlorabljena.
ampak tale pizza... se mi zdi ze zlorabljena.
]Fusion[ ::
klasični Pyramid scheme
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
OldSkul ::
Ferdo, jaz učeri tudi tenis špilal, od 7-8 zvečer, danes pa bom jedel pico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
ne da se m razlagat naprej- vprašaj googla :) on vse ve.. pa če se že misliš prijavit mi vsaj podari teh 5$ za moj trud, da ti to razlagam t
Hehe, če ti jih pošljem potem boš vsaj kaj zaslužil. Ampak, ker pač nisem niti razmišljal o kakšni prijavi, tud mojih $5 ne dobiš, žal. Zanimal me je pač samo tvoj odgovor, ko si tako veselo (beri-naivno) priskakljal sem.
Hehe, če ti jih pošljem potem boš vsaj kaj zaslužil. Ampak, ker pač nisem niti razmišljal o kakšni prijavi, tud mojih $5 ne dobiš, žal. Zanimal me je pač samo tvoj odgovor, ko si tako veselo (beri-naivno) priskakljal sem.
LP Marko
a misliš da nisem veselo tudi odskakljal? ..kar se mene tiče se ne sekiram (nikoli se nisem), keš sem dobil- kako, pa ne mislim več razglabljat, pa če verjamete ali ne:)
.. pa dober tek vsem tistim ki greste na pizzo
.. pa dober tek vsem tistim ki greste na pizzo
A si dobil keš? A to misliš tako, da si za njega ne moreš nič kupit (kot prej, zgoraj) ali ga imaš dejansko na transakcijskem računu?
LP Marko
#000000 ::
V bistvu me boli, ampak nekej mi ni jasno, odakle lova ? Mislim zakva bi ti nekdo palčal za pr klikov in email ala yahoo-gmail itd. In zanima me kako lahko prideš do keša, kot sem prebral si lahko nakažeš keš na raćun ampak za to moraš čakat cca 1 mesec recimo. Mislim res me zanima, kaka natega je spet tole, ker roko na srce garant je neka (caka=natega) da ta denar spraviš dol, drugač ne more bit, ni free kosila. Vsaj ne v današnjem času. Da nav nazadnje tko, če boš hotu denar dol dobit, boš mogu nakazat recimo 100$ na green zap in pol počakat 1 mesec da ti ga bodo nakazal. Tacajt pa bodo poniknili ? al pa kak nov pogoj postavli. No _VRAG_ dej razlož kako si dobu keš ven, in pomojem se bo vpisalo vsaj 100 ljudi od tukaj, recimo. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 95604 (78694) | korenje3 |
» | Težava z modemsko povezavo v Win2003Oddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (1143) | Alexius Heristalski |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9720 (9720) | moj_nick |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2757 (2038) | flipflop |
⊘ | colin mcrae rally 3.0Oddelek: Igre | 991 (838) | DeLuX |