» »

Zakaj niste spisali novice o napadu na www.spreadfirefox.com?!

Zakaj niste spisali novice o napadu na www.spreadfirefox.com?!

Microsoft ::

Mislim, al ste se usrali al kaj? Novica je na POP TV ze od ponedeljka, a da bi se kdo opogumi pa napisu novico, pa ne.

Prav zavajujoce je tole. Ko izzide verzija x.x.x.x.1 in vsaka nadaljna, je sto novic, ko pa nekdo sheka njihovo stran, ki je simbol varnosti (LOL), se pa skrijete. Slabo to, slabo.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
  • zaklenil: Tody ()

Kami ::

In kaj ma varnost strani veze z varnostjo programa?

Res, da bi stran mogla bit tudi varna, če že reklamirajo za to ampak vseeno...

Vau microfost zaj si že sigurno mastn, ko se je to zgodlo :P

Heh, pa se Linuxa so popapal. klik

Gre za to, da ko nekaj ne dela pri Microsoftu, vsi zacnejo lajat. Ko pa njihovi kaj zatajijo, ga pa ni junaka, ki bi se opogumil, pa povedal, da se tudi njim dogaja.

by Miha

Tody ::

MS sej si objavil že veliko novic, zakaj nisi še te ? Nekak je srenja st zaposlena v sečovljah in lahko bi mlad kader malce prevzel zadeve :D

Daedalus ::

Zakaj je pa nisi ti napisal?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Ker sem jo videl sele pred 47 minutami in 35 sekundami.

by Miha

Zgodovina sprememb…

borchi ::

>Poslano: 21.07.2005 20:01:19
>Mislim, al ste se usrali al kaj? Novica je na POP TV ze od ponedeljka, a da bi se kdo opogumi pa napisu novico, pa ne.

>Poslano: 21.07.2005 20:48:54
>Ker sem jo sele pred 15 minutami videl.

slo-tech je tut shekan! nekdo se zajebava s sistemsko uro! pa stavim, da vse skup laufa na linux-u. microsoft, hitr napiš novico!

čeprav, če mal bolj pomislim in upoštevam tvojo zgodovino, je možno, da je problem v tvoji glavi in da je s-t linux server o.k. :8)
l'jga

Vice ::

Novico je zasenčila tožba MSa in Googla. >:D

Matek ::

Microsoft, saj je ti tudi nisi objavil? Je bolj zanimivo jo videt, počakat 1 teden in potem nas obsojat, da smo pristranski, ker je nismo objavili. Way to go.

ko pa nekdo sheka njihovo stran, ki je simbol varnosti (LOL), se pa skrijete

Kot prvo, to ni njihova stran, njihova stran je mozilla.org. In kot drugo, od kdaj je spreadfirefox.com simbol varnosti? Odkar si ga ti za to proglasil? In od kje veš, kakšno pomanjkljivost so hekerji uporabili pri napadu? Če je na strežniku linux, je linux takoj padel, ker si ti tako zaključil? Al mogoče to piše na (izjemno kredibilnem) 24ur.com?

Naj povem bolj jasno: Če bi kdo podal link do novice ali jo napisal v berljivi obliki, bi jo vsekakor objavili, vse o tem, da smo proti microsoftu, je zgolj v tvoji glavi in tole temo vidim kot beden poskus diskreditiranja. Nice.

Če bo tema tekla dalje o vdoru na stran, je ok, če se bo flejmalo o MS in anti MS, pa predlagam zaklep.

Troll on.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

No way!

Lej, jst sem novico videl "po enem letu" in takrat novica ni vec novica. Kot bi ti zdele edn reku, da je Slovenija od prvega maja naprej v EU. To ni vec novica.

by Miha

Matek ::

No, ti si jo videl po enem tednu. Torej si jo spregledal - mi je pa ne smemo? Kako nas upaš z gotovostjo obtožiti, da je nalašč nismo objavili in da delamo krivico Microsoftu? Nismo vsemogočni in tudi mi pogosto spregledamo kakšno novico - tako kot si jo ti.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Ms res no... od kje ti energija za take traparije, go ASP or something...

Azrael ::

Hmm, jaz si stvar glede sesute strani razumem takole:

FF in Linux je kao varen sistem, ampak potem uporbniki in upravljalci še prehitro padejo na finto lažne varnosti (Meni se ne more nič zgodit™), enako kot pri avtomobilih: ABS, ASR, Airbag, EPS in še malo morje takih stvari, karamboli pa se vseeno dogajajo in trupla redno odvažajo...

To pomeni, da v primeru neumnosti, lahkomiselnosti in slepega zaupanja brez poznavanja samega problema, gre še lažje kaj narobe, kot če teh dodatnih varnostnih stvari ni ali se že na daleč opazi, da so pomankljive.

Novica, škoda Jimi, ker si šele sedaj opazil.
Nekoč je bil Slo-tech.

Poldi112 ::

Kaj ima nesposobnost admina z kvaliteto os-a.
Ne mores zdaj takole skritizirat linux ker so hacknili eno stran, ki tece na njem.
Tudi win zna biti v pravih rokah secure. Isto explorer. Ampak ce pogledas default instalacijo, ki ji ima (govorim na pamet) vsaj polovica uporabnikov (vse on, administrator account) potem win + ie kombinacija pogori na celi crti.
Plus da so pathci zunaj mnogo mnogo hitreje pri linux/mozilla kot pri win/ie.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Loki ::

otroci

Poldi112 ::

Zivjo dedek. Sicer je res da si 5 let mlajsi od mene, ampak vseeno te je lepo slisat.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

roka pravice je dolga :) evo direkt iz nesta vam bom zaklenu tole temo ker ne pelje nikamor več...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ntk 2006

Oddelek: Loža
71364 (1227) veteran
»

New Orleans - samo Windows uporabniki lahko zahtevajo denarno pomoč

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
444601 (3037) poweroff
»