Forum » Mobilne tehnologije » Čimanjši domači telefon
Čimanjši domači telefon

NURS ::
Rad bi kupil čim manjši domači brezvrvični telefom. gledal sem malo siemens gigaset po netu pa se mi zdijo preveliki razen enga S640 tisti je dokaj majhen. Aobstaja na trgu še kak majhen domač telefon. enkrat sem gledal v telekom trgovini enega člisto majhnega podobnega mobitelu.
Ve kdo za kakega?
Ve kdo za kakega?

Samson ::
Ce se le da, se izogni siemensa. Sam posedujem ISDN brezicnega z barvnim zaslonom, mislim da iz paketa SX100 in baterija zdrzi komaj 2, max 3 dni v stand by. Ce imas malce vec pogovora pozabi na te case. Naj recem da je telefon star komaj par mesecev, pogovora prakticno nic. In fila se cca 7 ur, kar pomeni v primeru malce vec pogovorov visi non stop na bazni enoti kjer se fila. poglej raje za kaksnega klasicnega panasonica, ki smo ga imeli prej ene 4 letke ce ne vec in v tem casu samo enkrat menjal baterijo. Zdrzal pa je tudi do 10 dni...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke z odstranjevanjem hrupaOddelek: Zvok in slika | 4910 (4444) | Meizu |
» | Google, HTC o zadevi Apple proti SamsungOddelek: Novice / Android | 12534 (10128) | bojsi |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5191 (4047) | kiFni |
» | Moitel, SiMobil, ...?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3131 (2702) | Utk |
» | Majhni GSMčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 3846 (2881) | Avenger |