» »

ati vpu recover

ati vpu recover

overheat ::

;( Mam en res nadležen problem.Pred tremi dnevi se mi je začelo pojavlajt to sporočilo "vpu recover" in mi nonstop resetira grafično.Resetira je ene 3 krat in četrtič se ugasne monitor.Mislu sem da je neki do grafične pa sem dal od brata ati radeon 9600pro (reinštatliru drivere) in spet isti k....Se prav da je neki do klinčevih windows-ov.Mater ej!!I hate XP!!


naložu sem zadnje drivere in nč ne pomaga.A ma mogoče kdo iste probleme.Ne da se mi windowsov reinštaliravat.What to do??;( ;( ;( ;(
hello :)
  • spremenil: overheat ()

mojsterleo ::

V driverjih izklopi VPU recover in potem poročaj.

overheat ::

ne to ni dobra ideja.Seveda sem najprej pomisliu tako in sem to tud naredu.Po izlopu te funkcije rač čist zamrzne tko da to ni rešitev.A je še kej za narest!!Niti sanja se mi ne.Edin bom probu še kakšne starejše driverje naložit.Mogoče je kej do novih driverjev?Need help
hello :)

Zheegec ::

Pregrevanje ali pa preveč navit GPU/RAM.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

TheJack ::

Maš mogoče plato z Viinim čipsetom? Ker sem imel podoben problem in je bilo krivo prav to. Pri meni je pomagala izključitev AGP Read/Write v smartgartu (v 'Run' vpišeš 'smartgart'). Ampak neka elegantna, dolgoročna rešitev to ni.

overheat ::

ne zarad plate ni ker mam nforece 2 čipovje.Zarad pregrevanja ni ker mam vodno hlajenje tud na gpu-ju od grafe.Mislu da sem da je to to sam ko isti problem nastana k dam bratovo grafo not.Tko da ni do grafe!!Nastavitve v biosu isto ne pomagajo k sem vse že probu!!

še kakšen predlog?
hello :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: overheat ()

overheat ::

Ugotoviu sem kje je napaka.Znižu sem cpu clock za 240 mhz in zdej delna normalno.Zgleda da je bil ceu sistem nestabilen.Trenutno imam na 12x200fsb in na 1.625 volta prej sem pa mel 12x220fsb in 1.850v in zgleda da je blo preveč navito vse skup.Temepratura mi je pri full loadu 35-37 stopinj!!A je to dobr za hame made vodno hlajenje al ni?
hello :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: overheat ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VPU Recover????

Oddelek: Pomoč in nasveti
151679 (1337) fahrenGONE
»

radeon 9600 pro

Oddelek: Pomoč in nasveti
14971 (739) DrSaso
»

Za znoret!! Sistem se ne navija

Oddelek: Navijanje
121108 (921) overheat
»

Nova graficna-po 10 minutah igranja zmrzne

Oddelek: Strojna oprema
141260 (978) Geo
»

Moj vrli Radeon 9600 xt in vprašanja

Oddelek: Strojna oprema
181669 (1263) Tac20

Več podobnih tem