Forum » Hlajenje in modifikacije » Zaprašen radiator beat that
Zaprašen radiator beat that
mihec87 ::
Eto jst sm po enem letu uporabe vodnega mal se odlocu stvar spucat menat vodo itd.. no jst to lepo odmontiram vzamem shroud z radiatorja in vidim obloge praha sam pol sn po tavecem prah dol pobral pol pa na kompresor pa se tam sn se skor zadusu od praha in eto temp. mi je padla za okol 10 stopinj.
p.s se opravicujem za kvaliteto slik je pac slikano z telefonom ni se digitalca pri hiši
p.s.1 Zdj se pa vi djte sliko kakega ful prasnega dela racunalnika.
p.s se opravicujem za kvaliteto slik je pac slikano z telefonom ni se digitalca pri hiši
p.s.1 Zdj se pa vi djte sliko kakega ful prasnega dela racunalnika.
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Matek ::
Jah, meni se je isto zgodilo z zračnim coolerjem na procu. Kar naenkrat se je mašina začela sesuvat brez vidnih razlogov, downclock je začasno pomagal, potem pa spet. Dokler nisem enega dne preveril hladilnika, na katerem je bilo skoraj pol cm prahu...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Ro! ::
Sem imel podobno... Pa sem si nabavo "Druckluft 360" (stisnjen zrak v spray dozi). Zdaj pa vsake tolko časa malo izpiham prah, pa stav laufa OK. Imam tudi kompresor, vendar mi ni, da bi odklapljal kable pa nosil kišto dol..
steev ::
Ja ja, enako pr men na air coolerju od proca. Usake tri mesce dol hladilnik, in izpiham.
In točno tako kot je reku, prov zadušem se u tej prašini.
In točno tako kot je reku, prov zadušem se u tej prašini.
:|
Jackal ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4357 (3972) | smacker |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22641 (21084) | Xserces |
» | Sharpova kaskada (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 26853 (13398) | drejdrej |
» | Kaj vse lahko vidiš, ko odpreš računalnik... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6605 (4928) | krneki0001 |
» | amd 1200 in 61 stopinj ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1119 (857) | smirnof |