Forum » Kaj kupiti » Nadgradnja ali nov računalnik
Nadgradnja ali nov računalnik
Tomaž ::
Imam dve leti starega P4 1.5GHz, osnovno ploščo Platinix 2 proizvajalca QDI, 256 Mb RAM, ATI Radeon 9200 128 Mb, trdi disk 40 Gb in ga uporabljam večinoma za igranje iger. Zanima pa me, kaj bi se mi bolj splačalo, če dokupim komponente ali, če kupim nov računalnik. Npr: nadgradnaja na P4 2.0GHz, 512 Mb RAM, trdi disk 80 Gb in stara osnovna plošča, grafična kartica in ohiąje.
Geo ::
Sem jaz mel isti sistem, pa sm zacel nadgrajevat, in na koncu sm pristau na cist novem racuaniku, tako, da ti iz ikusenj povem, da se ne izplaca... Jaz sem mel prej isto ko ti le da sem mel Celerona 1700, zdaj mam Pentiuma 2.53, Abit IS 7 skor 1Gb rama...
SHIT!!! I did it again...
whatever ::
Jaz ti tud priporočam, da zamenjaš cel sistem.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
whatever ::
Kakih 35-40 jurjev pomoje.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
bluefish ::
imam podoben comp in bom verjetno v 3 mesecih kupil novega, ker se mi mojega res ne splača več nadgrajevat.
Sicer pa kot je rekel Geo
Sicer pa kot je rekel Geo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja starega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 18803 (15904) | hojnikb |
» | Kupil računalnik in ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 3809 (2779) | shadeX |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8348 (5150) | floyd1 |
» | Nakup trdega diska ali Pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 2181 (1569) | DeathKiller |
» | AMD 2000+ vs. P4 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (971) | Boky |