Forum » Programska oprema » Izobraževanje
Izobraževanje
Blisk ::
Kje in na kakšen način se izobražujete o računalništvu.
oz. kako pridobivate razne certifikate od Microsofta in linuxa?
ali kar sami delate izpite ali hodite na tečaje oz. izobraževanja.
Sam sem bil na 2 linux tečajih in je bila katastrofa.
oz. kako pridobivate razne certifikate od Microsofta in linuxa?
ali kar sami delate izpite ali hodite na tečaje oz. izobraževanja.
Sam sem bil na 2 linux tečajih in je bila katastrofa.
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: OwcA ()
Gwanaroth ::
Največ se naučiš skozi izkušnje. Tako, da sam testiraš, preverjaš, stokrat sesuješ in na novo postaviš, naj si bo obični računalnik za domačo uporabo, al pa kak server.
Za Linux imaš t.i. howtoje, kateri mislim, da te pravilno usmerjajo in ti dajo res tisto pravo znanje, ki ga rabiš za določeno zadevo.
Splošna linux predavanja pa se strinjam, da so bolj tako-tako.
Kaj ti pomaga, da veš sto linux ukazov na pamet, pa jih ne veš kje in kdaj uporabit ?
Za Linux imaš t.i. howtoje, kateri mislim, da te pravilno usmerjajo in ti dajo res tisto pravo znanje, ki ga rabiš za določeno zadevo.
Splošna linux predavanja pa se strinjam, da so bolj tako-tako.
Kaj ti pomaga, da veš sto linux ukazov na pamet, pa jih ne veš kje in kdaj uporabit ?
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje programiranjaOddelek: Programiranje | 4765 (1318) | brodul |
» | Zloraba spreminjanja bitov v pomnilniku zaradi branja tudi v praksiOddelek: Novice / Varnost | 10700 (9371) | MrStein |
» | Linux - Kje se naučiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 18774 (16390) | NeMeTko |
» | Ubuntu pripravlja 'AppStore' (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8591 (6551) | preem |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4918 (4008) | Roadkill |