Forum » Pomoč in nasveti » Router XRT-401D ter nastavitev Fixed-IP (kako,je sploh mozno)?
Router XRT-401D ter nastavitev Fixed-IP (kako,je sploh mozno)?
Ballau ::
LP
Doma imam ze prej omenjen Router, ter me zanima kako nastavim opcijo Fixed-IP, ter ce je to sploh mogoce. Namrec imam staticni ip naslov, sedaj pa se samo se zanima v katero okence napisem kaj? Sprobavam ze 2 dni, pa se mi sezmeraj ni uspelo povezat z to opcijo.
Doma imam ze prej omenjen Router, ter me zanima kako nastavim opcijo Fixed-IP, ter ce je to sploh mogoce. Namrec imam staticni ip naslov, sedaj pa se samo se zanima v katero okence napisem kaj? Sprobavam ze 2 dni, pa se mi sezmeraj ni uspelo povezat z to opcijo.
Orehek Village ROX!! (irc: #orehek)
ricola78 ::
Čeprav imaš statični IP, vpišeš nastavitve kot za dinamični IP, ker je to še vedno PPPoE dostop.
LP
LP
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Ballau ::
Hmmm, sepravi kaj naj zdej napisem v posamezno okence? Ce mi lahko kdo na primeru pokaze, ali pa naj mi vsaj pove kje naj dobim podatke za vpisat.
Orehek Village ROX!! (irc: #orehek)
ricola78 ::
Postaviš se na nastavitve za pppoe dostop in vpišeš username in geslo in najbrž je še opcija keep alive al neki takega. Nisi pokazal ta prave slikce z nastavitvami.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Statični ipOddelek: Omrežja in internet | 3957 (3630) | vratar |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3704 (3464) | ToJo |
» | Router se ne poveže!! Mogoče kdo ve zakaj?Oddelek: Omrežja in internet | 2454 (2296) | BlueRunner |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3700 (2694) | Ursus |
» | router + staticni IP - ne delaOddelek: Omrežja in internet | 3069 (2946) | McHregec |