Forum » Pomoč in nasveti » Kako se znebit W32.Xabot.worm
Kako se znebit W32.Xabot.worm
#000000 ::
Pozdravljeni. Nikakor se ne znebim tega hudiča W32.Xabot.worm Uporabljam Panda titanium redno posodobljeno, poleg tega redno vsak dan pregledam z S&Destroy in XsoftSpy kera tud redno posodobim.
Uporabljam izključno Firefox.
Težavo pa mi že tri dni povzroča tale W32.Xabot.worm kerga Panda niti zazna ne, zazna pa ga XsoftSpy in ga kao tud odstrani, preden ga odstranim tud ugasnem System Restore, ampak, ko naslednjič pregledam je ta zalega spet tam. A kdo ve za kako zastonj orodje, ki to odstrani. Hvala in LP
Uporabljam izključno Firefox.
Težavo pa mi že tri dni povzroča tale W32.Xabot.worm kerga Panda niti zazna ne, zazna pa ga XsoftSpy in ga kao tud odstrani, preden ga odstranim tud ugasnem System Restore, ampak, ko naslednjič pregledam je ta zalega spet tam. A kdo ve za kako zastonj orodje, ki to odstrani. Hvala in LP
6oldee To si verjetno mislu na avast free odstranjevalec ne na komplet AV program. Bom probu s tem, in poročam kaj se je zgodlo. Hvala LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Ops, se oproščam. Zadeva je (vsaj zgleda) fixed. Odstranu sem ga z XsoftSpy upam da sem se ga rešu. Če se bo pa spet pojavu, potem pa bom res probu z Regedit-om, [bi že zdaj samo se ne upam da nam kej zaj...] pač nisem vešč tega.
Vseeno hvala za nasvet je že pod bookmark-om.
Aja še tole, a kdo mogoče ve tko iz glave, če se ta golazen kej širi npr. ob peki CD-DVD-jev itd. sem namreč ene par stvari zapeku. Da se mal pripravim. LP
Vseeno hvala za nasvet je že pod bookmark-om.
Aja še tole, a kdo mogoče ve tko iz glave, če se ta golazen kej širi npr. ob peki CD-DVD-jev itd. sem namreč ene par stvari zapeku. Da se mal pripravim. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40541 (15523) | brainiac20 |
» | glede procesorjev za notebookaOddelek: Kaj kupiti | 1360 (1062) | Lisac |
» | Čudno, da te kap - virus ali kaj je toOddelek: Omrežja in internet | 1594 (1334) | Kami |
» | Najbolj kuler za navijanje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1948 (1639) | burkiburke |
» | Kištica, ohladi seOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2307 (2307) | TheJFK |