Forum » Strojna oprema » Servis pokvarjenih grafičnih kartic
Servis pokvarjenih grafičnih kartic
Jux ::
Doma mi ležita dva pokvarjena GF - en ti4200 in en 5900. Pri obeh je ista težava, prižgeš računalnik in vse kar da od sebe je mnogo besnih piskov. A kdo zna povrtat oz. a kdo pozna koga ki bi znal povrtat po karticah in jih spravil v red.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
jurcek ::
če je kdo taki...jaz še mam tud ti4200. tak da če se bo kdo našel potem bi se tud jaz priporočal za eno popravilo. :)
TribesMan ::
Jest sem se včasih ukvarjal s tem... če uletita na NEST se lahko zmenimo da se dobimo tam in pogledamo stvar...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Sami ::
Servis grafičnih kartic ponujajo pri firmi AGT Računalniki.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Pingi28 ::
Jaz imam doma tudi nekaj grafičnih s tako napako. Če dela neke random pixle po ekranu je najverjetneje crknil ram na grafiki. Ne vem če ti bo kdo šel menjavat to. Vprašaj malo po servisih, ampak jaz nisem imel uspeha.
willson ::
lp!
korak 1:
- spihas AGP oz. PCIe režo
korak 2:
- v komp vstaviš grafo na PCI vodilu
korak 3:
- FLASH-neš BIOS od "pokvarjene" grafe
Zgoraj omenjeni postopek reši cca. 90% kartic, ki so kar na lepem nehale delovati (razni piski na boot-u, "packanje" po zaslonu, itd.)
P.S.: do sedaj "rešil" vse kartice, seveda so bile vse BREZ OČITNIH FIZIČNIH POŠKODB!!!! (kaj vse dons ruja počne - )
korak 1:
- spihas AGP oz. PCIe režo
korak 2:
- v komp vstaviš grafo na PCI vodilu
korak 3:
- FLASH-neš BIOS od "pokvarjene" grafe
Zgoraj omenjeni postopek reši cca. 90% kartic, ki so kar na lepem nehale delovati (razni piski na boot-u, "packanje" po zaslonu, itd.)
P.S.: do sedaj "rešil" vse kartice, seveda so bile vse BREZ OČITNIH FIZIČNIH POŠKODB!!!! (kaj vse dons ruja počne - )
jo folk!!
tole je res neki carskega, in se en lep dokaz da smo slovenci pametni :) (no vsaj neki)
pa se eno vprasnaje za "alien-w":
-al si oba ventilatorja isto obrnu (po sliki sodec - mislm da ), ker sm razmislu ce bi en(2X) not pihu. en pa vn(2x)...??
alesr ::
Vprašajte se raje kolk se vam spljoh splača popravljati stare kartice, ker boste za popravilo dali več kot jo lahko prodate!
Han ::
No, jaz pa iščem delujoč ventilator za Herculesov Radeon 8500LE. Enake vente so imele tudi Sapphire kartice...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20734 (13799) | Janac |
» | Grafična prosim nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4777 (3754) | C_maniak |
» | katero grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 1422 (981) | undefined |
» | 8500 ali 9000Oddelek: Kaj kupiti | 2246 (1317) | morphling1 |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7869 (5094) | rap3r |