Forum » Kaj kupiti » USB Key - 2 GB
USB Key - 2 GB
d0rK ::
Lep pozdrav,
ker sem se navelical pect podatke, ki se vseskozi spreminjajo, sem se odlocil, da si umislim en USB Key. Ampak ker je trg zasut s takim materjalom, jz pa poznam le pescico proizvajalcov sem prisel Vas povprasati za predloge. Zelel bi, da stvar izpolnjuje naslednje zahteve:
- 2 GB (2048 MB)
- Lep in trpezen dizajn
- USB 2.0
- Kompatibilnost na vseh platformah...Oz na PCju, MACu in pa Linuxu.
Sam sem malo poguglal pa mi je bil edini od najdenih vsec tale:
Iomega Mini 2GB USB 2.0 Drive
Ce ima kdo boljsi predlog, naj prosim le tega napise.
DODATEK:
Zanima me se tudi recimo varnost podatkov na kljucu. Recimo kksni certifikati, ali druge datoteke. Kako se bi dalo take stvari zakodirat?
Hvala
ker sem se navelical pect podatke, ki se vseskozi spreminjajo, sem se odlocil, da si umislim en USB Key. Ampak ker je trg zasut s takim materjalom, jz pa poznam le pescico proizvajalcov sem prisel Vas povprasati za predloge. Zelel bi, da stvar izpolnjuje naslednje zahteve:
- 2 GB (2048 MB)
- Lep in trpezen dizajn
- USB 2.0
- Kompatibilnost na vseh platformah...Oz na PCju, MACu in pa Linuxu.
Sam sem malo poguglal pa mi je bil edini od najdenih vsec tale:
Iomega Mini 2GB USB 2.0 Drive
Ce ima kdo boljsi predlog, naj prosim le tega napise.
DODATEK:
Zanima me se tudi recimo varnost podatkov na kljucu. Recimo kksni certifikati, ali druge datoteke. Kako se bi dalo take stvari zakodirat?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupit USB ključ 128 GB za 30 €?Oddelek: Strojna oprema | 6224 (4160) | stb |
» | Težave s hitrostjo prenosa - WD Elements 500 GbOddelek: Strojna oprema | 1317 (1002) | einstein :P |
» | Kateri USB ključ kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32342 (19255) | Izi |
» | Prvi trdi disk z USB 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 8178 (6431) | MrStein |
» | USB DISKIOddelek: Kaj kupiti | 1987 (1388) | hakul |