Forum » Loža » distribucija DVD - pravni nasvet
distribucija DVD - pravni nasvet
baron21 ::
Živijo! Ker sem pristaš slovenskega avto športa, seveda tudi hodim na tekme, pri tem pa sem posnel z kamero kar nekaj lepih prizorov. Ob koncu letošnje sezone bi pripravil za približno en DVD posnetkov, ki pa bi jih dal v javnost BREZPLAČNO. Moja zamisel je sledeča: jaz bi jih napravil nekaj in razdelil, potem pa bi še vsak, ki bi imel ta DVD skopiral vsaj še enega in ga dal prijatelju, pa spet enako dalje... Jaz ne maram nobenega plačila, pa tudi nadaljna širitev mora biti brezplačna - vsak prispeva vsaj en prazen DVD in peko. Torej, vse kar zahtevam je to, da prav nihče ne dela za plačilo, kar bi tudi opozoril na začetku kompilacije. Sedaj pa vprašanje za vas: me lahko kdo za to kakorkoli pravno preganja ali vrši name kakšne koli druge pritiske, glede na to, da to nekateri prodajajo? Lep pozdrav!
baron21
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: Myth ()
Tody ::
Ne nemore te noben ganjat če uporabljaš SVOJE LASTNE posnetke, za vsak slučaj jest še nebi prepisal kaset na katerih so original posnetki. Kaj bodo delale 3 roke z tvojim DVD pa nemore noben garantirat.
kuglvinkl ::
Če gre za tvoj matrial, potem ti izključno razpolagaš z distribucijo.
Your focus determines your reallity
baron21 ::
Lep pozdrav! Seveda so posnetki moji pred distribucijo pa jih bom opremil z primernim napisom ali logo-m, seveda pa so pri meni brez njega. Pozneje pa je seveda neodstranljiv, tako da naj nebi bilo težav s tem. Srečno!
baron21
Gandalfar ::
Se en glas za Creative Commons s katerim si bos lahko zagotovil, da ljudje spostujejo tvoje licencne pogoje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenašanje torrent datotek legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25720 (23967) | tekkkno |
» | Slovenija: tržni inšpektorat ne bo preganjal gostinskih lokalov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 26104 (21591) | Jeronimo |
» | V Nemčiji 3500 novih ovadbOddelek: Novice / Zasebnost | 3875 (2475) | poweroff |
» | Slovenija uvaja dodaten davek na naprave za snemanje podatkov ter podatkovne nosilce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13489 (13489) | MrStein |