Forum » Pomoč in nasveti » PC interface board
PC interface board
SLOwMAN ::
Pozdravljeni,
zanima me zadeva glede teh PC interface board - ov.
Potreboval bi neko zadevo katera bi mi premikala kamero v vse smeri ... v bistvu mi je najbolj važno premikanje po osi X za 360°.
Na netu sem našel neke kit komplete podjetja Velleman in sicer komplet K8000 kateremu je priložen tudi software oz. programska koda za upreavljanje tega kompleta ... kar je fantastično.
Obstaja tudi kit komplet K8005, ki je motorček s katerim bi se dalo to realizirati.
Če se je kdo že ukvarjal z tako zadevo, bi prosil za nasvet oz. me zanima do kakšnih problemov je prihajalo.
Zanima me, če kdo pozna še kakšno podjetje, ki se ukvarja s podobnimi zadevami?
Dobrodošle so tudi vaše ideje kako rešiti problem z premikanjem kamere.
zanima me zadeva glede teh PC interface board - ov.
Potreboval bi neko zadevo katera bi mi premikala kamero v vse smeri ... v bistvu mi je najbolj važno premikanje po osi X za 360°.
Na netu sem našel neke kit komplete podjetja Velleman in sicer komplet K8000 kateremu je priložen tudi software oz. programska koda za upreavljanje tega kompleta ... kar je fantastično.
Obstaja tudi kit komplet K8005, ki je motorček s katerim bi se dalo to realizirati.
Če se je kdo že ukvarjal z tako zadevo, bi prosil za nasvet oz. me zanima do kakšnih problemov je prihajalo.
Zanima me, če kdo pozna še kakšno podjetje, ki se ukvarja s podobnimi zadevami?
Dobrodošle so tudi vaše ideje kako rešiti problem z premikanjem kamere.
ql000 ::
jaz osebno bi se zadeve lotil z mikrokontrolerjem, ki bi imel kontrolo nad enim ali pa dvema motorjema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED VU-meter čim manjših dimenzijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1966 (1785) | aljazh |
» | Spektralni analizator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8069 (6418) | gumby |
» | Daljinsko užiganje lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3833 (3610) | SloMusty |
» | MOS-FET ojačevalc literaturaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1298 (1124) | sebo18 |
» | Dober, tih in pocen hladilnik za Athlona?Oddelek: Kaj kupiti | 1839 (1374) | Fury |