Forum » Strojna oprema » Kišta se ugaša
Kišta se ugaša
markko ::
Pred tremi tedni sem nabavil nov procesor AMD64, Dfi plato in napajalnik Super Silent550W.
Do včeraj je vse delovalo vredu, sedaj pa se mi mašina, ko pritisnem PowerOn knof prižge za pol sekunde in ugasne. To se zgodi recimo 15x, potem pa zalaufa normalno in lahko delam brez problemov.
Zanimam me, kaj bi lahko bil vzrok tega, sam sumim napajalnik, sam bi raje še kirga slišu, predno menjam karkoli???
Do včeraj je vse delovalo vredu, sedaj pa se mi mašina, ko pritisnem PowerOn knof prižge za pol sekunde in ugasne. To se zgodi recimo 15x, potem pa zalaufa normalno in lahko delam brez problemov.
Zanimam me, kaj bi lahko bil vzrok tega, sam sumim napajalnik, sam bi raje še kirga slišu, predno menjam karkoli???
Hasta La Victoria Siempre !
Eschelon ::
Problem je lahko kjerkoli na:
procu, plati, napajalniku. Vsekakor nesi na servis - če se bo moral računalnik za vsak zagon spravljati čez toliko električnih šusov, ti ne bo dolgo deloval (sploh).
procu, plati, napajalniku. Vsekakor nesi na servis - če se bo moral računalnik za vsak zagon spravljati čez toliko električnih šusov, ti ne bo dolgo deloval (sploh).
Vedeti, razumeti, znati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming PC povzroča preglavice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7101 (5840) | gddr85 |
» | Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2853 (2381) | Seljak |
» | kaj se dogaja z pcjem ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3690 (3137) | Nummy |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3858 (3562) | Pyr0Beast |
» | AT napajalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3510 (3245) | aly |